Ana SayfaModaForever New 2017 Elbise Modelleri

Forever New 2017 Elbise Modelleri

Elbise arama sürecine girip kendinizi Forever New mağazasına attığınızda, mağazadan elbisesiz çıkmak imkansız. Markanın her stile uygun günlük, uzun, kısa ya da özel bir davette giyebileceğiniz en şık elbise modelleri 2017 ve 2018 yılının favorileri arasında yerini aldı.”

Pantone'nin de favorileri arasında olan Marsala rengi ve tonları bu sezon Forever New'in elbiseleriyle harika bir uyum yakalıyor. Tek parça ile şıklığı ve zarifliği yakalayabileceğiniz elbiseleri, yine Forever New'da bulabileceğiniz çeşitli portföy ve ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz.  

2017 yılında çok fazla ön plana çıkan çiçekler, bu yıl da elbiselerin üzerinde olacak. Artık uzun elbise yerine daha çok terich edilen kısa elbiseleri, hem dar hem de kiloş seçenekleriyle bulabilirsiniz. Bu elbisenin yaka ve eteklerindeki katlı detay mezuniyet balosunda sizi adeta bir prenses gibi gösterecek.

Çiçekli ve marsala renklerindeki elbiseler rahatlıklarına da hayran olacaksınız. Genelde efil efil ve şifon olan elbiseler hem şık hem rahat. Genelde beğendiğimiz bir elbiseyi almadan önce onun bizi ne kadar rahat ettirebileceğini sorgulamadan aşık oluruz. Aslında gece boyunca üzerinizde olacak elbisenin şıklığı kadar, rahatlığını da düşünmeniz gerekiyor. 

Forever New'in ikonik siyah mini elbiseleri ise hayat kurtaran cinsten. Dolabınızda mutlaka bulunması gereken anahtar parça! Aniden çıkan bir davet, düğün, nişan gibi acil durumlarda elinizin altında bulunması gereken bu mini elbise, tam bir giy ve çık cinsinden!

Sizi bir beden ince gösteren asimetrik volan detaylı siyah elbise ile, kombininize göre hem şık hem spor bir hava yaratabilirsiniz. Beyaz bir sneaker ve kot ceketle günlük kullanabileceğiniz bu elbise, akşam için kırımızı bir ruj ve kırmızı stilettolarla gecenin parlayan yıldızı olmanızı sağlayabilir!

Bizim favorilerimiz arasında ise en başı çiçek deseni işlemeli bu elbise çekiyor. 2017 yılında yerini koruyan çiçek deseni bu elbisede nakış olarak karşımızda. Eğer kilolarınızdan rahatsızsanız bu elbise sizin için biçilmiş kaftan. 

Ve Forever New'ın bu yıl en sevdiği ve bize de sevdirdiği renk Marsala tonları ve dantel detayları bu elbiseyede çabasız zarifliğin timsali. Bu elbiseyle mükemmel bir bütünlük yakalamak için size önerimiz nude renkte stilettolar. Unutmayın kısa elbiselerle, giyeceğiniz stilettolar bacaklarınızı olduğundan uzun gösterir!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI