Ana SayfaYaşamHillside Beach Club’da Yaz Geldi

Hillside Beach Club’da Yaz Geldi

Hillside Beach Club, öncüsü olduğu öğretirken eğlendiren “edutainment” trend’i doğrultusunda geliştirdiği yepyeni atölyeler ve misafirlerinin ilgi alanlarına göre tasarladığı özel programlarla bir kez daha unutulmaz bir yaz deneyimi yaşatmaya hazır. Bu sezonun sürprizleri arasında yaz aylarının en çok ses getiren partilerine ev sahipliği yapan Hillside Beach Club’ın efsaneleşmiş gece kulübu Pasha on the Bay’in yenilenen konsepti de yer alıyor.

Konuklarına unutulmaz anılar kazandırmak için tüm detayları en ince ayrıntısına kadar düşünen Hillside Beach Club, müdavimlerinin heyecanla beklediği 2018 yazı için renkli bir etkinlik programı hazırladı.

Bir Hillside klasiği Feel Good Week (6-12 Mayıs), misafirlere günün her anını keyifle değerlendirebileceği zengin bir program sunuyor. Soundala, Ajna Light, Kristal – Nefes Terapisi ve Aromaterapi gibi iyi hissettiren yeni atölyerlerle dolu hafta boyunca ilham verici keşifler yapmak mümkün.

Türkiye’nin ilk su kayağı ve wakeboard okuluna sahip Hillside Beach Club, Watersports Week’te (14-20 Mayıs) bu sezon yine dünyaca ünlü bir yıldızı ağırlayacak: Wakeboard Dünya şampiyonlarından Shawn Watson. Misafirler tüm hafta boyunca dünya şampiyonundan özel ders alma imkanına sahipler, dahası tatilleri muhteşem şovlarla da renklenecek.

Hillside’ın programı Haziran ayı ile birlikte biraz daha hareketleniyor. Summer Challenge (4-10 Haziran) haftası, sporseverlere hayallerindeki tatili yaşatıyor. Deniz kenarında cycling partileri, Fethiye’nin muhteşem doğası eşliğinde koşu ve yürüyüş parkurları ve daha birçok spor aktivitesinin bir araya geldiği hafta, eşi benzeri olmayan bir deneyim.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI