Ana SayfaYaşamHollywood Film Yıldızları Dizilerde

Hollywood Film Yıldızları Dizilerde

Amerika'da dizi sektörünün büyüklüğü tartışılamaz derecelere gelmişken, Netflix'in öncülüğünde Hollywood film yıldızları da dizilerde yer almaya başladı.

Netflix'in efsanevi House of Cards dizisinin yıllar önce Netflix üyelerine yapılan bir anket üzerine oluşturulduğunu ve de bu dizi için en iyi ismin Kevin Spacey olacağına yine okuyucuların karar verdiğini biliyor muydunuz? Bu denli önemli bir film yıldızının dizide yer alması güçlü senaryoyla da birleşince en iyi dizilerden biri olarak listelerdeki yerini aldı ve her sezon daha da güçlenerek devam ediyor. Şimdiye kadar 4 sezonu biten ve heyecanla 5. sezonu bekleten Netflix dizisini hala izlemediyseniz en yakın zamanda başlamanızı tavsiye ederiz! (House of Cards – 4 sezon)

Anthony Hopkins ise dizilerde oynayan film oyuncuları arasındaki en yenilerden. Sadece 3 hafta önce başlayan WestWorld dizisi şimdiden hem oyuncuları hem de konusuyla büyük yankı uyandırdı. Anthony Hopkins ve Ed Harris gibi 2 başarılı film oyuncusunu dizide oynamaya ikna etmiş olmaları da dizinin dikkat çekmesinde büyük etken. Oldukça ilginç bir konusu olan dizide hem Hopkins'in hem de Harris'in oyunculukları harika. Westworld, biraz bilim kurgu biraz gerilim sevenler için de iyi bir yeni dizi tercihi. (WestWorld – 1 Sezon)

Netflix'in diğer bir yeni dizisi ise Winona Ryder'ı başrole taşıyan Stranger Things. Bu yıl Joyce rolüyle Emmy'i nasıl kazanamadığına şaşırdığımız Ryder, Stranger Things'de oyunculuk anlamında kendini aşıyor. Dizideki çocuk oyuncuların oyunculuklarına ise diyecek söz bulamıyoruz. Bir Hollywood film oyuncusuyla 5 harika çocuk oyuncuyu bir araya getiren dizi son dönemin en iyilerinden. (Stranger Things – 1 Sezon)

2 Oscar adaylığı olan Viola Davis ise 2 sezondur How to Get Away with Murder dizisinde başrolü üstleniyor. Şu sıralar 3. sezonu başlayan dizi diğerleri kadar ses getirmese de kuvvetli bir izleyici kitlesine sahip. Dizide bir hukuk profesörünü canlandıran Davis'in dizisi abc yapımı.(How to Get Away with Murder – 3 Sezon)

Suç ve dram dizisi True Detective ise sezonluk çekilen ve adından sıklıkla bahsettiren bir dizi oldu. İlk sezonunda Matthew McConaughey ile Woody Harrelson'u başrole taşıyan True Detective, özellikle suç dizisi sevenlerin favorileri arasındaki yerini kısa sürede aldı. (True Detective – 1 Sezon)

Colin Farrell ve Rachel McAdams ise çok beğenilen True Detective'in 2. sezonunda yer alan Hollywood film ünlülerinden oldu. Bu sezon ilki kadar dikkat çekmese de yine pek çok diziden daha çok beğenildi ve izlendi. (True Detective – 1 Sezon)

Fargo'nun ikinci sezonunda ise Kirsten Dunst başroldeki yerini almıştı. (Fargo – 2 Sezon)

Suç dizisi demişken Fargo'yu es geçmemek gerekir. FX'in 2014 yapımı dizisi Coen kardeşlerin filmden uyarlamasıyla hayata geçti ve ilk sezonuyla çok beğenilince birbirinden bağımsız 2 sezon daha çekildi. İlk sezonda ise kiralık katil rolünü efsanevi film oyuncusu Billy Bob Thornton canlandırdı. (Fargo – 2 Sezon)

Yeni başlayan dizi This is Us'ta film oyuncularından Mandy Moore da yer alıyor. Aynı gün doğan bir grup insanın hikayesinin anlatıldığı This Is Us; "Crazy, Stupid, Love"‘ın senaristleri ve yönetmeninin elinden çıkıyor. (This is Us – 1 Sezon)

James Franco'nun başrolünde olduğu 11.22.63 dizisinde John F. Kennedy suikastını önlemeye çalışan bir adamın hikayesi anlatıyor. Bir zaman yolculuğu hikayesi olan dizide Franco, suikastı engellemeye çalışırken Lee Harvey Oswald engeline takılıyor ve hayatının aşkı ile karşılaşıyor. (11.22.63 – 1 Sezon)
 

John Travolta ise FX yapımı olan American Crime Story'de yer alıyor. (American Crime Story – 1 Sezon)

Pekçok ünlü ismin yer aldığı American Horror Story'de Hollywood film yıldızlarından da Jessica Lange yer alıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI