Ana SayfaYaşamHouse of Cards Devam Edecek

House of Cards Devam Edecek

Kevin Spacey'nin taciz iddiaları nedeniyle 6. sezonun ardından Netflix tarafından iptal edileceği açıklanan House of Cards'ın uzun bir süredir ara verilen çekimleri, dizi ekibine gönderilen bir mektuba göre 8 Aralık’tan sonra devam edecek.

Yapımcı şirket Media Rights Capital’ın televizyon işlerinden sorumlu başkan yardımcısı Pauline Micelli dizi ekibine bir mektup yazdı ve tüm ekibe teşekkür ederek, sabırlı oldukları için minnettar olduklarını belirtti.

27 Kasım ile 8 Aralık arasındaki boşluk için ekibin paralarını alacağını yazan Micelli, kesin olmasa da bu tarihten itibaren çekimlerin kaldığı yerden ve Spacey olmadan devam edeceğini ima etti. Dizi yazarlarının Spacey'yi dışarda bırakacak şekilde yeni bölümleri şekillendirmeye çalıştıkları belirtildi.

Dizide Frank Underwood'u canlandıran ve yapımcılardan biri olan Spacey, hakkındaki cinsel saldırı suçlamalarının ardından tedavi gördüğünu açıkladı ve ortadan kayboldu.

Kevin Spacey hakkındaki taci iddialarının hemen ardından final kararı alan House of Cards dizisinin spin-off'u için düğmeye basıldığı iddia edilmişti. Yeni dizi Michael Kelly'nin canlandırdığı Doug Stamper'ın hikayesine odaklanacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI