Ana SayfaYaşamHouse of Cards'ın 6. Sezonu Öncesinde Bilmeniz Gerekenler

House of Cards’ın 6. Sezonu Öncesinde Bilmeniz Gerekenler

Yeni sezonun en merakla beklediğimiz dizilerinden olan House of Cards; 6. ve son sezonuyla son kez geri dönmeye hazırlanıyor. Tabii ki bilmeniz gereken pek çok değişiklikle birlikte…

Öncesinde belirtmemiz gerek; henüz 5. sezonu bitirmeyenler için bu içerik House of Cards 6. sezonuna dair spoiler içeriyor olabilir! 

Kevin Spacey'nin taciz suçlamaları ile karşı karşıya kalmasının ardından diziden ayrıldığını hepimiz biliyoruz. Dolayısyla yeni sezonda Frank Underwood ölmüş olacak. 

Dizinin yayınlanan ilk promolarında Claire Underwood'u, Frank'in mezarı başında görmek mümkün.

Kevin Spacey skandalı sonrası diziyi tamamen iptal edilmekten kurtaran ise Robin Wright olmuş.  Wright "Bu işin hak ettiği şekilde bitmesi gerektiğine inanıyordum. Bağlılığımızı onurlandırmalıydık. Hayranlarımızı da. Neden direkt iptal edelim ki?" şeklinde durumu açıklıyor. Wright aynı zamanda bunun iş olanakları konusunda da önemine inanıyor. " Kağıt üzerinde 600 insan işinden olacak gibi görünse de; Baltimore'daki sette bulunan güvenlikten polistlere ve orada bulunan tüm kişilerle birlikte 2500 kişinin işsiz kalması anlamına geliyordu bu. Onlar yanlış bir şey yapmadı ki." şeklinde hassasiyetini dile getiriyor. 

Yeni sezonda pek çok yeni isim göreceğiz. Greg Kinnear ya da Diane Lane gibi!

İkili, ülkenin önde gelen holding sahiplerini canlandıracak. Aynı zamanda ikilinin Underwood ailesiyle geçmişten karmaşık bir ilişkisi de olacak.

Kadroya katılan bir diğer isim ise Cody Fern. Şu sıralar büyük bir merakla izlediğimiz American Horror Story: Apocalypse'in Şeytan'ı Michael Langdon dersek hatırlayabilirsiniz diye düşünüyoruz! Genç oyuncu aynı zamanda American Crime Story: Versace'de de rol almıştı. 

Spacey'nin skandalı ortaya çıkmadan önce; Fern aslında Frank'in eski sevgilisi olarak kadroya dahil edilmişti ancak senaryo sonradan değiştirildi. 

Doug Stamper (Michael Kelly), Catherine Durant (Jayne Atkinson), Jane Davis (Clarkson), Janine Skorsky (Constance Zimmer), Seth Grayson (Derek Cecil), Mark Usher (Campbell Scott), ve Tom Hammerschmidt (Boris McGiver) yeni sezonda da izleyeceğimiz orijinal kadrodan isimler.

Normalde 13 bölüm olmasına alıştığımız dizi, 6 Kasım'da yayınlanacak son sezonuyla 8 bölümle ekrana gelecek. Böylece dizinin yayın tarihi, gerçek zamanlı olarak 6 Kasım 2018 ABD Ara Seçimleri'ne denk gelmiş olacak. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI