Ana SayfaGüzellikİdeal Kaş Şeklinizi Biliyor musunuz?

İdeal Kaş Şeklinizi Biliyor musunuz?

Söz konusu kaşlar olduğunda 1976’ dan yılından beri kaş şekillendirme konusunda otorite olan Benefit Cosmetic’ sin Ulusal Kaş Uzmanı Özlem Özdem’ den bilgi almak istedik.
Özlem Hanım bu yıl Benefit’ in 4 kaş şekli üzerinde durduğunu ve kişilerin beklentileri ve istekleri doğrultusunda ideal kaş şekillerini bu çerçevede belirlediklerini söylüyor. 
Ve ekliyor; “ İdeal kaş şeklinizi belirlemek için belirgin kavisler, her yüz şekli için ideal değildir. Doğal ve dinlenmiş bir görünüm için yumuşatılmış kavislerin tercih edilmesi gereken yüz hatlarına sahip olabilirsiniz. “
 

Belirgin kavisler, her yüz şekli için ideal değildir. Doğal ve dinlenmiş bir görünüm için yumuşatılmış kavislerin tercih edilmesi gereken yüz hatlarına sahip olabilirsiniz.  
Explore with Natural Stili’ nin en belirgin özelliği netlikten uzak başlangıç noktası ve doğal bir bitiş. Uygulama Adımları: Kaşları çıkış yönünde tarayın, böylece ürünü uygulamanız gereken noktaları daha net görebilirsiniz.
 

Daha özgür kaşlara hazır mısınız? Senenin en popüler trendi ile kaşlarınızı özgürleştirin, onları yukarı doğru tarayın! Bu kural tanımaz stil ile kaşınızdaki doku ön plana çıkacak.

Daha masum ve genç bir görünüm için kaşlarınızı hafifçe doldurun ve yana doğru tarayın. Uygulama Adımları: Kaşlarınıza, kaş uzmanlarımızın sizin için seçtiği ürünleri uygulamadan önce kaşlarınızı düz bir doğrultuda tarayın. Böylece hangi ürünü nasıl kullanmanız gerektiğini çok daha net bir şekilde tespit edebilirsiniz.
 

Belirgin, dolgun ve kalkık kaş tutkunları bu stile bayılacak. Yüksek kavisle bütünleşen belirgin çizgiler ve yoğun renkler bakışlarınızı güçlendirecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI