Ana SayfaYaşamInstagram'da Takip Edilesi 10 Türk Hesabı

Instagram’da Takip Edilesi 10 Türk Hesabı

Pelin Kaya

Pelin Kaya namı diğer 'Moda ve Sosyete'…Sabah Gazetesi Günaydın ekinde köşe yazarı…Özenle hazırladığı köşesi çok rağbet görüyor. Gazetici kimliğinin yanında çok iyi yaptığı bir iş daha var. O da Instagram… Türk ve yabancı tüm ünlüler, sosyetik isimler ne yapmış, nerede ne giymiş önceden haberiniz olsun istiyorsanız takip etmeniz gereken tek hesap desek fazla olmaz. Lansman ve davetlerin aranan ismi Kaya, Instagram'ı başarılı kullanışıyla gündemi belirliyor.

Pelin Akil- Anıl Altan

Oyuncu çift Pelin Akil ve Anıl Altan'da açtıkları ' pelinanilaa '  isimli ortak hesaplarından paylaştıkları, kadın erkek ilişkilerini anlatan eğlenceli videoları oldukça seviliyor. İşte eğlenmek isteyenlerin aradığı hesap.

Rachel Araz

Rachel Araz'ın stilini ve yaşam tarzını paylaştığı instagram hesabı çok beğeniliyor. Kendisinin hesabından yeni çıkan ürünleri ve tanıtımları takip edebilirsiniz. Bir de unutmadan yeni gelinlere verdiği eğlenceli tavsiyleri de kaçırmayın.

Şeyma Subaşı

Şüphesiz Şeyma Subaşı olmadan bir Instagram düşenemeyiz. Kendisi ve küçük kızı Melisa'nın eğlenceli anlarını ve Şeyma Subaşı'nın hareketli hayatını yakından görmek için hala takibe almadıysanız artık zaman kaybetmeyin.

Ümit Karalar

Ümit Karalar aslında büyük markalarla çalışan çok iyi bir fotoğrafçı. Kendisi Instagram hesabını çok başarılı yönettiği için kısa zamanda Instagram dünyasında da popüler oldu. Emin adımlarla gittiği bu yolda kendisine başarılar diliyoruz.

Aslı Kızmaz

Karşınızda Kızmaş A.Ş'nin kraliçesi Aslı Kızmaz. Kendisini takip edenler ne demek istediğimi çok iyi bilirler. Güzel ve eğlenceli ailesi keyfinizi yerine getirecek cinsten. Youtube kanalı da en az Instagram hesabı kadar aktif. Hala takip etmeyeniniz varsa vakit kaybetmeyin derim.

Eliz Sakuçoğlu

Eliz Sakuçoğlu kendine has tarzı ve stiliyle çok ilgi görüyor. Sağlıklı hayatı ve yaşam motivasyonunu yansıttığı instagram hesabı içimizi açıyor desek fazla olmaz. 

Ezgi Mola

Biraz hayatın stresinden uzaklaşarak gülmek isityorsanız takip edeceğiniz tek hesap Ezgi Mola'nın Instagram hesabı. Sürekli kendinizi bir komedi filminde hissedeceksiniz.

Mert Vidinli

Mert Vidinli, Snapchat başarısını Instagram hesabına da taşımış durumda. Sabah`ın Günaydın ekinde köşe yazarlığına devam eden Vidinli, markaların özel partilerinde yaptığı ev sahipliğiyle de büyük ilgi görüyor. Kendisi partilerin ve lansmanların popüler çocuğu.

Hakan Hepcan

Vine'dan hatırlayacağınız Hakan Hepcan, Instagram'da da oldukça seviliyor. Biraz gülmek biraz eğlenmek istiyorsanız kendisini mutlaka takip edin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI