Ana SayfaTeknolojiİnternet İle Birlikte Hayatımızda Değişen 10 Şey

İnternet İle Birlikte Hayatımızda Değişen 10 Şey

Bazıları için bilgiye ulaşmanın en keyifli yolu hala sayfaları karıştırmak olsa da internet ile birlikte bilgiye ulaşmak çok daha az zaman alıyor.

A noktasından B noktasına daha kısa zamanda ulaşmak navigasyona kulak vererek mümkün olabiliyor. Ama yine de mahallenin bakkalına sormakta fayda olabilir.

Belki de internetin en önemli etkisi ikili ilişkilerde görülüyor. Buluşmalardan önce tarafların birbiri hakkında sosyal ağlardan yaptığı araştırmalar henüz buluşmadan fikir sahibi olunmasını sağlıyor.

Eşyalarınızı satmak internetten önce oldukça yoğun bir çaba gerektirebilirdi. Ama artık sadece fotoğrafını çekip internete yüklemeniz o ürünün yeni sahibini bulması için yeterli.

Seyahat planları da internetten en çok pay alan gelişmelerden. Gideceğiniz ülke hakkında sayısız bilgiye ulaşabilir, daha oraya gitmeden rotanızı en güzel seyahat için planlayabilirsiniz. Bunun geçmişte biraz şans eseri olduğunu söylemeliyiz.

Uzak diyarlarda yaşan arkadaşlarla görüşmek şimdikinden çok daha zor ve zahmetliydi.

Hayatımızın fotoğraf kataloğunu oluşturmak eskiden büyükçe bir albüm, fotoğraf makinası ve o filmin banyolanmasını gerektiriyordu. Şimdiki sosyal ağlar bunu bizim için yapıyor.

Yeni müziklere her an ve her yerden ulaşmak artık daha kolay.

Ve sevdiğiniz televizyon dizilerini istediğiniz zaman istediğiniz yerde izlemek seçenekleriniz arasında değildi.

Haberlerinizi sadece günlük hatta daha geriye gidersek uzun vadeli gazetelerden alabilirdiniz. Oysa ki şimdi her kanaldan bir haber akışı sağlayabiliyoruz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI