Ana SayfaYaşamİstanbul Boğazı'nın En Yenisi: Capricorn

İstanbul Boğazı’nın En Yenisi: Capricorn

Adını kıskaçlarındaki mavi renkten alan ve yüksek protein değerine sahip mavi yengeçler, ‘Akdeniz Mavi Yengeç’ ve ‘Mavi Yengeç Sepetleri’ olarak iki farklı şekilde sunuluyor.  ‘Akdeniz Mavi Yengeç’; ince kıyım yeşillikler, tütsülenmiş kırmızıbiber ve frenk soğanı ile birlikte servis ediliyor. Sadece Pazar günleri adet üzerinden satışa sunulacak olan ‘Mavi Yengeç Sepetleri’ ise kalabalık sofraların tercihi oluyor. 

Salhane Sokak No:7 Ortaköy, 34347 Beşiktaş/İstanbul

 (0212) 259 41 00-01

Zengin menüsünü incelerken kararsız kalmanız çok muhtemel.. Ama bizim size önereceğimiz özel bir tat mevcut.

300 kişilik ağırlama kapasitesiyle Capricorn misafirlerini haftanın 7 günü 12.00-02.00 saatleri arasında, iki katlı geniş iç alanı ve Boğaz manzaralı terasında ağırlıyor.

Şeflerin yaratıcı dokunuşlarıyla zamanın ruhunu yakalayan Capricorn, yenilikçi konsepti ve seçkin müziğiyle Boğaz’ın en güzel noktalarından birinde misafirlerini ağırlamaya başladı.Akdeniz’in kültürünü ve geleneksel tatlarını yenilikçi bir tarzla birleştiren Executive Şef Mehmet Fehmi Samancı önderliğindeki Şef Giuseppe Palmieri ve diğer tüm mutfak ekibi, tecrübe ve yaratıcılıklarını Capricorn’un menüsüne aktarıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI