Ana SayfaModaİtalyan Model Vittoria Ceretti'nin Sade ve Zarif Gelinliği

İtalyan Model Vittoria Ceretti’nin Sade ve Zarif Gelinliği

2020'nin başlarından itibaren ilişkileri başlayan Vittoria Ceretti ve Matteo Milleri, pandemi nedeniyle nikahlarını ertelemek istemeyerek Ibiza'da denize karşı bir kilisede küçük bir törenle evlendiler. Haziran başında gerçekleşen törenden fotoğraflar ise iki hafta sonra paylaşıldı ve her bir fotoğraf hayranlık uyandırıcı!

Gerek manzara gerekse çiftin doğal fotoğrafları görenleri adeta mest etti diyebiliriz. Bir diğer hayran edici detay ise gelinin hiç de alışılmış gelinlere benzememesiydi. Ortada ne hacimli bir gelinlik, ne özenli bir gelin saçı ne de makyajı vardı. Ve inanın böylesi çok daha güzeldi!

Vittoria Ceretti gelinlik olarak Jacquemus'nün La robe Manosque model A kesim kırık beyaz elbisesini giydi. Saçlarına duvak olarak ince bir tül taktı.

Saçlarını ortadan ikiye ayırıp ince birer tutamı arkada duvağıyla sabitledi ve makyaj yapmamıştı. Bronz teni, çilleri, doğal saçları ve duruşuyla gençliğinin hakkını veren bir gelin oldu!

Takı olarak ise bileğinde sadece ince bir zincir vardı.

Beyaz gelin buketi, zarif elbisesi, doğallıktan yana saçları ve cildiyle Vittoria Ceretti yeni bir akım başlatır mı dersiniz?

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI