Ana SayfaDizi ve Film Önerileriİzlemek İsteyeceğiniz En İyi 5 Adam Driver Filmi

İzlemek İsteyeceğiniz En İyi 5 Adam Driver Filmi

Başarılı aktör Adam Driver’ın en iyi performanslarını içeren 5 filmi beğeninize sunuyoruz!

Marriage Story (Evlilik Hikayesi)- 2019

Adam Driver'a küresel anlamda pek çok ödül ve adaylık getiren, kariyerinde dev bir sıçrayışa neden olan film şüphesiz ki Marriage Story! Dram türündeki film boşanma sürecinde olan bir çiftin hikayesini tüm şeffaflığıyla ele alıyor. Driver'a eşlik eden Scarlett Johansson'ın performansını da unutmamak gerek!

IMDb puanı: 7.9

BlacKkKlansman (Karanlıkla Karşı Karşıya)- 2018

Spike Lee yönetmenliğindeki film gerçek olaylara dayanıyor. Filmde Afro-Amerikan bir polis memuru, çalışma arkadaşı Flip Zimmerman ile birlikte göçmen karşıtı ırkçı bir topluluk olan Ku Klux Klan'ı durdurmak için mücadele veriyor. Flip Zimmerman'a Adam Driver hayat verirken başrolde John David Washington'ı izliyoruz.

IMDb puanı: 7.5

Tracks (Çöldeki İzler)- 2013

Biyografi türündeki film, yazar Robyn Davidson'ın anılarının bir sinema uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor. Genç bir kadın olan yazar, sadık köpeği ve dört deve ile Avustralya çöllerinde dokuz aylık bir yolculuğa çıkıyor. Mia Wasikowska başrolündeki filmde Adam Driver da yardımcı oyuncu olarak beğenilen bir performans sergiliyor.

IMDb puanı: 7.2

The Report (Rapor)- 2019

Patronu tarafından 11 Eylül sonrası gözaltı ve sorgulama programına ilişkin bir soruşturmayı yönetmekle görevlendirilen idealist senato çalışanı Daniel Jones bu süreçte pek çok sırrı gözler önüne seriyor. Jones'a Adam Driver hayat verirken filmin yönetmenliğini Scott Z. Burns üstleniyor. 

IMDb puanı: 7.2

    Paterson- 2016

    İki farklı ruhun aşkını gözler önüne seren romantik dram türündeki film, Paterson isminde sakin ve rutin bir hayat süren bir adamın, ona kıyasla çok daha enerjik bir kadın olan Laura ile sürdüğü hayatı konu alıyor. Paterson'ın kaleme aldığı şiirler filmi etkileyici kılan unsurlar arasında. Filmde Driver'a eşlik eden kadın oyuncu ise İranlı aktris Golshifteh Farahani.

    IMDb puanı: 7.4

      INSTAGRAM

      SOSYAL MEDYADA BİZ

      58,698BeğenenlerBeğen
      50,163TakipçilerTakip Et
      879TakipçilerTakip Et
      6,728TakipçilerTakip Et
      1,569AboneAbone Ol

      TAROT FALI