Ana SayfaYaşamKaçırmamanız Gereken Vizyon Filmleri

Kaçırmamanız Gereken Vizyon Filmleri

Vizyona gireli yaklaşık bir ay kadar oldu. Ama olsun henüz vizyondan kalkmış değil. Mutlaka görmeniz gereken bir Benedict Cumberbatch performansı söz konusu.

IMDb Puanı: 8.0

Yine vizyona gireli 1 hafta olan, bizi Harry Potter'ın geçmişine götüren bir diğer izlemeniz gereken film ise, Oscar'lı oyuncu Eddie Redmayne'in başrolünü üstlendiği Fantastic Beasts and Where to Find Them.

IMDb Puanı: 8.0

Bu sezonun iddialı isimlerinden Amy Adams'ın çok konuşulan filmlerinden Arrival de şu sıralar vizyonda olan filmler arasında. Interstellar'ı sevenler, muhtemelen bu filme de bayılacak.

IMDb Puanı: 8.4

25 Kasım'da vizyona girecek olan filmin başrollerinde Ewan McGregor ve Requiem for a Dream filminden rahatlıkla hatırlayacağınız güzel kadın Jennifer Connelly var. IMDb puanı çok iç açıcı olmasa da, filmin konusu izlenmeye değer gibi duruyor. (Ewan McGregor faktörü de var tabii)

IMDb Puanı: 6.2

Mel Gibson'ın yönetmenliğini yaptığı savaş filminin başrolünde Andrew Garfield var. Film 25 Kasım'da vizyona girecek.

IMDb Puanı: 8.7

Vizyona girmeden önce magazinsel boyutta büyük ses getiren film Allied'ın başrollerini, Brad Pitt ve Marion Cotillard paylaşıyor. Filmin vizyon tarihi 2 Aralık.

IMDb Puanı: 7.2

Benim en merakla beklediğim filmlerden biri ise Nocturnal Animals. Ünlü tasarımcı Tom Ford'un yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerinde Jake Gyllenhaal ve Amy Adams var. Film 9 Aralık'ta vizyona giriyor.

IMDb Puanı: 8.0

23 Aralık'ta vizyona girecek olan filmin oyuncu kadrosu, adeta yıldız kaynıyor. Will Smith, Kate Winslet, Keira Knightley, Edward Norton ve Helen Mirren gibi isimlerin oynadığı film, 2016 yılında vizyona girecek olan ve merak ettiklerimiz arasındaki son film. 

IMDb Puanı: Henüz belli değil

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI