Ana SayfaModaKadınları Daha Çekici Gösteren 5 Kıyafet

Kadınları Daha Çekici Gösteren 5 Kıyafet

Hayalinizdeki erkeği bulmak için ilk buluşmalarda daha çekici görünmek kim istemez? Özellikle de bilim, kadınların giyim tarzının erkekleri ne kadar etkilediğini kanıtlamışken. Eğer siz de karşı cinsin dikkatini çekmek için ne giymeniz gerektiğini bir türlü bulamıyorsanız bu 5 kıyafet-aksesuar aşk hayatınızı canlandırabilir…

1-      Topuklu Ayakkabı

“Cinsel Davranışlar Kayıtları” dergisinin yaptığı araştırmaya göre yüksek topuklu ayakkabılar kadının çekiciliğini artırıyor. Araştırma sonucuna göre ise erkekler, topuklu ayakkabı giyen kadınlara daha fazla yaklaşıyor.

2-      Kırmızı Renk Kıyafetler

Kırmızı rengin cinsel dürtüleri artırdığını zaten tahmin etmişsinizdir. İşte size Kişilik ve Sosyal Psikoloji dergisinin yayınlandığı bir araştırma sonucu: Kırmız rengi erkeklerin dikkatini 1 km öteden bile çekiyor.

3-      Siyah Elbise

Siyah elbisenin çekiciliği artırdığına dair herhangi bir araştırma yapılmasına gerek var mıydı bilmiyoruz ama gardırobunuzda askıda kadim dostunuz olarak bekleyen siyah elbise ilk buluşmalarda tam da ihtiyacınız olan kıyafet. Amerikalı moda tasarımcısı Elizabeth Hawes’in dediği gibi “5 erkekten 5’i de siyah elbiseyle yanından geçen kadına mutlaka 2 kere bakıyordur.”

4-      Kolsuz Üst ve Kolsuz Elbise

Eğer erkeklerin uzun, pürüzsüz bacaklara tav olduğunu düşünüyorsanız bir daha düşünmeniz gerekebilir. New South Wales Üniversitesinin yaptığı araştırmaya göre erkekler aslında ince ve sıkı kollardan hoşlanıyor. Bu yüzden ister soluğu pilates salonunda yer alın isterseniz de kolları açık kıyafet alışverişine çıkın. Her iki durumda da kazanan biz kadınlar olacak gibi duruyor.

5-      Vücuda Yapışık Elbiseler

Beli ince hemcinslerimize müjdeyi veriyoruz: Kıvrımlarınızı ortaya çıkarmak büyük bir fırsat yakaladınız. Yeni Zelenda’da yapılan araştırmaya göre erkekler kum saati vücut yapısına sahip kadınlardan hoşlanıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI