Ana SayfaSağlıkKadınların Cinsellikle İlgili En Yaygın 10 Korkusu

Kadınların Cinsellikle İlgili En Yaygın 10 Korkusu

1. Vücutlarının Arzulanmaması

Beden ölçüleri ne olursa olsun kadınların cinsellikte en büyük korkularından biri fiziksel olarak beğenilmemek ve arzulanmamak. Fazlalığı olsa da olmasa da çoğu kadının kilo takıntısı olmasının nedeni belki de bilinçaltımızda istemsizce yer etmiş bu korkudur.

2. Seks Oyuncağı Satın Almak

Özellikle ilk seks oyuncağını satın alırken kadınlar çekingenlik ve bundan ötürü bir korku yaşıyorlar. Orada bulunma amacınız zaten bu. Sizi kimse yargılamayacak, bu yüzden gönül rahatlığıyla alışverişinizi tamamlayabilirsiniz 🙂

3. Seks Pozisyonu Denerken İncinmek

Kadınların bir diğer korkusu, değişik ve zor seks pozisyonlarını denerken yaralanmak. Kramplar, burkulmalar, bel tutulmaları kadınları yeni pozisyonları denemekten alıkoyacak kadar korkutabiliyor.

4. Orgazm Taklidi Yapmak

Kadınlar orgazm taklidi yapmak zorunda kalma fikrinden korkuyor ve aynı derecede nefret ediyorlar.

5. Yatakta Kötü Olmak

Bu, cinsiyeti fark etmeksizin hemen herkesin en büyük korkusu. Kendinizi yüzde yüz akışına bıraktığınız sürece bu korku olmaktan çıkacaktır. Sadece ana odaklanın ve onu yaşayın!

6. Yanlış Bir Şey Söylemek

Partneriniz “dirty talk”tan, bir diğer deyişle yaramaz sözcüklerden ve konuşmalardan hoşlanıyorsa yüksek ihtimalle siz de o sırada yanlış bir şey söylemekten çekinen çoğunluktasınız.

7. Korunma sorunları

Sorunlu prezervatifler, unutulmuş doğum kontrol hapları kendisini anneliğe hazır hissetmeyen kadınların korkulu rüyalarından.

8. Mastürbasyonu Partnerine Tercih Etmek

Kadınların bir diğer korkusu mastürbasyonu partnerleriyle girdikleri ilişkiye tercih etmek. Kendinizle geçirdiğiniz bu vakti hiçbir şeyle kıyaslamayın ve bu yüzden kendinizi kötü hissetmeyin.

9. Dahil Olmak İstemeyeceği Bir Pozisyon Teklif Edilmesi

Her kadın her seks pozisyonuna veya fanteziye açık olmak zorunda değil. Bu yüzden kadınların bir kısmı partnerlerini reddetmek zorunda kalmaktan korkuyorlar.

10. Tüy Sorunları

Özellikle partnerleriyle ilk cinsel birleşmede vücut tüylerinin yok edilmiş olması kadınlar için büyük önem taşıyor. Haliyle tüylerden arınmamış bir ciltle partnerin karşısına çıkmak kadınların en büyük korkuları arasında.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI