Ana SayfaGüzellikKasım 2020'de Işıltınızı Artıracak En Yeni Makyaj Ürünleri

Kasım 2020’de Işıltınızı Artıracak En Yeni Makyaj Ürünleri

2020’yi kapamaya son 1 kala; makyaj çantalarımızı mümkün olduğu kadar ışıltı, sim, gösteriş ve eğlence ile doldurmaya hazırız! Kasım 2020’nin en yeni makyaj ürünlerinden oluşturduğumuz liste; bir hayli ışıltıya sahip. Ayın yeni cilt bakım ürünlerini ise yazının sonundaki linkten okuyabilirsiniz!

*Kapak Karesi: instagram.com/erinelairmoriarty/

Make Up For Ever Rouge Artist Lipstick

Maske kullandığımızdan beri rujlara ara verdik. Ancak evdeyken; Zoom ya da Facetime toplantılarında (hatta buna gerek bile yok kendinize moral vermek için ya da sıfır nedenle öylesinde sürebilirsiniz) hala rujlara ihtiyacımız var. Make Up For Ever'ın bu yeni simli ruj serisi ise dört ayrı renge sahip.

İlginizi çekebilir>>> Kasım 2020'nin En Yeni Güzellik Ürünleri

Dior Backstage Glow Face Palette

Dior Backstage'in çok satan bu aydınlatıcı paleti; şimdi şampanya ve bronz tonların öne çıktığı renk kombinasyonuyla karşımızda. İster bronzer ister allık ya da ister far olarak kullanın!

Snow Fox Skin Care Ultra Soft Coconut Eco Blender

Lateks içermeyen bu makyaj süngerigeri dönüştürülmüş hindistan cevizi kabuğundan yapılmış. Bu yüzden hassas ciltlere olduğu kadar çevre dostu da diyebiliriz.

Cover FX Custom Enhancer Highlighter Palette

Cover FX Custom Enhancer Drops ürünü uzun süredir listenizde ise onun yerine bu yeni palete şans verebilirsiniz. Yeni toz formüle sahip bu set; markanın ikonik renklerini bir araya getirerek sizi seçim yapma derdinden kurtarıyor.

Nars Air Matte Lip Color

Listedeki diğer ürünler kadar gösterişli olmadığının farkındayız ancak Kasım 2020'nin yenilerinden olan bu ürün ışıltıya başarıyla ayak uydurabilir. 10 ayrı renge sahip bu seriden size uygun rengi seçin; sonra dilerseniz üzerinden simli bir gloss ile geçin!

Dolce & Gabbana Passionlips

16 renge sahip bu seri; uzun süre kalıcılık vaat etmesiyle şimdiden listemize eklendi. Formüşündeki incir özü, zeytinyağı ve hiyalüronik asit ise dudak bakımı kısmını hallediyor.

Dominique Cosmetics Holiday Lip Glitz

Dominique Cosmetics'in Holiday Lip Glitz koleksiyonu; dudak kalemi ve gloss setinden oluşuyor. Üstelik dudağı nemlendiren E vitamini içeriği ile kalbimizi şimdiden çaldı bile!

MiniLuxe Pure Polish

Markanın tüm renkleri harika ancak paketlemesiyle birlikte altın tonlarından tercih etmek; Kasım ayı için de kusursuz bir tercih olacaktır.

Givenchy Back to Light Eye Shadow Palette

Eski Hollywood ışıltısına bayılanlar; Givenchy'nin Yılbaşı 2020 koleksiyonundan bu far seti tam size göre! Yıldız şeklindeki üçlü ile kusursuz ışıltılı smokey makyaj yapabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI