Ana SayfaAstrolojiKasım Ayı Burç Yorumları

Kasım Ayı Burç Yorumları

KOÇ

Ayın ilk haftasından itibaren burcunuza dönen Uranüs yenilikleri sürdürmenizi isteyecek. Görünüşünüzü ve kişisel stilinizi değiştireceksiniz. Ayın ilk haftasından itibaren ev ve yuva alanında gitgide şansınızın açıldığını da fark edeceksiniz. Yeniay ayın ilk yarısında ek gelirler kazanmanızı sağlayabilir. Kariyer hayallerinizi bir şekilde gerçekleştireceksiniz. Jüpiter 8 Kasımdan itibaren seyahat, medya ve ticaret alanınıza yerleşerek büyük şansı gelecek 1 yıl boyunca yaşamanızı sağlayacak. 17 Kasımdan itibaren Merkür, aşk alanınızda gerileyeceği için her koşulda yanlış anlamalara ve yanlış kararlara dikkat etmelisiniz. Gerileme 3 hafta etkili.

23 Kasım dolunayı yakın çevrenizle ilişkilerinizde kopma noktasına gelmenize neden olabilir. Suçluluk hissedeceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Yolculuklarda dikkatli olmalısınız kazalar ortaya çıkabilir.

BOĞA

Arkadaşlık alanından spritüel alana geçiş yapan Uranüs, ruhsal gelişiminizde önemli bir adım atmanıza bir kez daha yardım edecek. Ayın ilk haftasından itibaren çevreniz kendiliğinden genişleyecek ve ihtiyacınız olan kişiler çabucak karşınıza çıkacak. Yeniay evlilik veya ortaklık kararı almanızı sağlayabilir. Dostlarınızın yardımıyla yer değişikliği yapmanız mümkün olacak. Jüpiter ayın 2.haftasından itibaren ek gelir kazanmanıza, sigorta, telif, ikramiye almanıza yardım edecek. Şanslı ve paralı evre başlıyor. Ancak ayın 17.sinden itibaren Merkür aynı alanda gerileyeceği için faturaları unutmak, ödemeleri almanıza engel olacak evrak hatalarına dikkat etmelisiniz.

23 Kasım dolunayı mali konularda gelir gider dengenizi bozacak gelişmeler yaratabilir özellikle arkadaşlarınızla tartışmalar veya alışverişler faciayla sonuçlanabilir dikkat.

İKİZLER

Yeni ve eksantrik dostlarla hayatınız bir kez daha yön değiştiriyor. Ayın ilk haftasından itibaren gelirleriniz, yatırımlarınız ve özgüven konusunda gitgide şansınız artıyor. Yeniay iş alanınıza arzu ettiğiniz yeniliği getirecek. Yöneticilerinizin desteği sizinle olacak. Jüpiter evlilik ve ortaklık alanınızdan neşe ve bereket saçacak. Yalnızsanız hayat arkadaşınızı tanıyacağınız koca 1 yıl sizi bekliyor. Evliyseniz her zamankinden daha mutlu ve keyifli hissedeceksiniz. Ancak Merkür 17 Kasımdan itibaren aynı alanda gerileyeceği için yanlış anlamalara karşı dikkatli olmalısınız.

23 Kasım dolunayı burcunuzda gerçekleşecek ve evlilikde dahil tüm ilişkilerinizi kritik bir noktaya taşıyacak. Bu dönemde ani ayrılıklar özellikle kariyerinize zarar verebilir.

YENGEÇ

Kariyerinizde değişiklik ve yenilik yapmak isterseniz ayın başından itibaren şans bulabilirsiniz. Ayın ilk haftasından itibaren Kuzey ay düğümü burcunuza yerleşerek kendinizi gerçekleştirme avantajı verecek. Hemen her konuda şanslı hissedeceksiniz. Yeniay yenilikleri aşk alanınızda gerçekleştirecek. Düşlerinize dokunacak kişi uzaklardan gelecek. Jüpiter 8 Kasım’dan itibaren iş alanınıza yerleşerek bol müşteri, bol iş teklifi sağlayacak. Sağlık sorunlarınızı da kolayca çözeceksiniz. Ancak aynı alanda 17 Kasım da Merkür gerileyecek. Kısa sürede kararınızı vermeli veya 6 Aralık sonrasına ertelemelisiniz.

23 Kasım dolunayı iş, sağlık ve yakınlarınızın sağlığı alanlarında sorun yaratacak. Uzun yolculuklara çıkarken dikkatli olmalı mümkünse ertelemelisiniz.

ASLAN

Kent değiştirmek, ülke değiştirmek veya akademik alanda ya da medyada var olmak için ihtiyacınız olan yenilikleri ayın ilk haftasından itibaren araştırmalısınız. Sezgilerinizin açılması, içinizin aydınlanması yine ayın ilk haftasına denk gelecek. Yeni bir eve taşınmak veya eşya yenilemek ayın ilk haftasında mümkün. İş alanınızda köklü yenilikler yapabileceksiniz. Jüpiter 8 Kasımdan itibaren aşk alanınıza yerleşiyor. Aşk hayatınız renklenirken gelecek 1 yıl içinde çocuk sahibi olmanız da mümkün. Yaratıcı projeleriniz değer kazanıyor. 17 Kasımdan itibaren Merkür de aynı alanda gerileyecek. Yanlış anlaşılmalar güzel ilişkileri başlamadan bitirebilir aman dikkat!

23 Kasım dolunayı arkadaşlar ve çocuklar arasındaki bıçak sırtı seçimleri zorlaştırabilir. Başkalarına zarar vermemek için en azından maddi zarar görmemek için son derece dikkatli olmalısınız.

BAŞAK

Ödemeler, ek gelirler ve öncü olduğunuz alanların kazanımları için ayın ilk haftasından itibaren yeni fikirler üretebileceksiniz. İyi ve şefkatli dostlar hayatınıza ayın ilk haftasından itibaren giriyor. Yardımlaşacaksınız. Yakın çevrenizi ve tanıtım programınızı yenilemeyi ayın ilk haftasında planlamalısınız. Aşk ve evlilik konusunda büyük şansı bu sayede kazanacaksınız. Ev ve yuva alanınıza yerleşen Jüpiter mülk sahibi olmanız için karşınıza bol fırsat çıkaracak. Aile kurmanız da bu süreçte mümkün. 17 Kasımdan itibaren Merkür aynı alanda gerileyecek. İmza atmanız gerekiyorsa 17 Kasım, 6 Aralık arasını pas geçin.

23 Kasım dolunayı kariyer alanınızda gerçekleşecek ve ortaklıklar, yakınlarınız bu dönemde zarar görecek veya kendinizi suçlayacağınız gelişmelerin ortasında kalacaksınız. Ebeveyninizle ilişkileriniz zorlayıcı olabilir.

TERAZİ

Evlilik veya ortaklık ya da boşanmak için yeni bir bakış açısına ihtiyacınız var ve bunu ayın ilk haftasından itibaren kazanacaksınız. Kariyerinizle ilgili şanslı evre ayın ilk haftasında başlayacak ve herşey her nasılsa yolunda gidecek. Mali konularda yenilik yapabileceğiniz dönem ayın ilk haftası. İş ve ev arasında denge kurabileceksiniz. Jüpiter reklam, sunum ve yakın çevre alanınıza 8 Kasımda yerleşerek tanınmanız için büyük şans verecek. Gelecek 1 yılı iyi değerlendirin. 17 Kasım da Merkür aynı alanda gerileyeceği için yanlış bir şöhret veya hakkınızda çıkan yalan yanlış duyumlar can sıkıcı olabilir. Dert etmeyin.

23 Kasım dolunayı seyahatlerinize dikkat etmeye davet ediyor. Özellikle iş seyahatleriniz beklenmedik facialara dönüşebilir. Dikkati elden bırakmamalısınız.

AKREP

İş alanınızda yenilik yapmak veya sektör değiştirmek üzere ayın ilk haftasından itibaren harekete geçebilirsiniz. Seyahatler, yeni eğitim alanları akademik gelişmeler birer fırsat olarak karşınıza çıkıyor. Değerlendireceksiniz. Ayın ilk haftasında yeniay size yenilik getirecek hem de her konuda. Evlenebilir veya kişisel stilinizi değiştirebilirsiniz. Jüpiter 8 Kasımdan itibaren özgüven ve para alanınıza yerleşiyor. Beklenmedik paralar kazanabilirsiniz ve özgüveninizi yükselebilir. Ancak 17 Kasımdan itibaren Merkür gerileyeceği için mali konularda yanlış kararlar alabilirsiniz. İki kez düşünmeden harekete geçmeyin.

23 Kasım dolunayı ekstra ödemelerle gelir-gider dengenize ket vurabilir. Çocuklarınız veya partneriniz konunun sebebi de olabilir. Projeleriniz için aşırı harcama yapmadan önce biraz düşünmeli veya beklemelisiniz.

YAY

Aşk yaşamınıza bakış açınız ve tavrınız ayın başından itibaren bir kez daha değişiyor. Çocuklarla ilişkiniz ve yaratıcı kaynaklarınızda yenilenecek. Biraz çabayla tabii ki. Ekstra gelir kazanmak, piyango, miras, telif ve sigorta alacakları konusunda şanslı dönem başlıyor. Ayın ilk haftasından itibaren kazanımlarınız artacak. Yeniay spritüel tekniklerden biriyle tanışmanızı sağlayacak. Ruhsal olarak arınacak veya iç gücünüzü doğru kullanmayı öğreneceksiniz. Jüpiter 8 Kasımdan itibaren burcunuza yerleşerek 12 yılın en şanslı dönemini başlatıyor. Hayatınızın her alanında iyimserlik, neşe, bolluk bereket yaşayacak belki de evlilik kararı alacaksınız. 17 Kasım da Merkür burcunuzda gerileyecek. Dikkatsizlik en büyük probleminiz olacak ve olmadık problemler yaşayacaksınız. Her zamankinden daha fazla dikkatli olmalısınız.

23 Kasım dolunayı evlilik veya ortaklık alanınızı ya da yakınlarla ilişkilerinizi sarsabilir. Aşırı iyimser veya düşüncesiz tutumlardan kaçınmalısınız. Aile bireylerinizi suçlamamalısınız.

OĞLAK

Ev ve yuva alanında dilediğinizce yenilik yapacak, yaşam alanınızı değiştireceksiniz. Daha konforlu bir alana geçiş yapmalısınız. Evlilik yaşamınızın iyileşmesi, eşle ve yakınlarla ilişkilerin gelişmesi, ortaklarınızın sizi gözetmesi gibi avantajlar ayın ilk yarısından itibaren başlayacak. Daha fazla şefkat göreceksiniz. Yeniay yeni dostlar kazandıracak ve o dostlar ihtiyacınız olan köklü değişiklikleri yapmanızı sağlayacak. 8 Kasımda Yay burcuna giriş yapan Jüpiter iç dünyanızda aydınlanma, pozitif bir bakış açısı ve arınma rahatlama sağlayacak. Aydınlanma yoluna gireceksiniz. 17 Kasımdan itibaren Merkür yine aynı alanda gerileyeceği için geçmişinizle ve özdeğerinizle ilgili yanlış düşünceler içine çekileceksiniz. Bu tuzağa düşmeyin.

23 Kasım dolunayı iş alanınızda gerçekleşecek ve beklenmedik sağlık sorunları, iş sorunları yaratacak. Belki de iş hayatınıza veda etmek zorunda kalacaksınız. Yakın çevrenizden oklar size doğru yönelecek. Sakin ve dikkatli olmalısınız.

KOVA

Yakın çevrenizi değiştirmek üzere yeni alanlar araştırın ve reklam çalışmalarınızı ayın başından itibaren yenileyin. Yöneticiniz Uranüs Koç burcuna dönerek eksik kalan tanıtım işlerini tamamlatacak. Ayın ilk yarısından itibaren iş ve sağlık alanında ani şanslar bulacak, yoluna girmeyen şeylerin bir anda iyileşmeye başladığını fark edeceksiniz. Yeniay kariyer alanınızda doğacak ve hem mali konularda beklediğiniz başarıyı sağlayacak, hem de ruhsal gelişiminizde köklü bir değişiklik sağlayacak. 8 Kasımdan itibaren dostlarınız artacak ve onların büyük kısmı medya, seyahat, eğitim alanlarında çalışıyor olacak. Ortak başarılara imza atacaksınız. 17 Kasımdan itibaren Merkür aynı alanda gerileyeceği için arkadaşlarınızla aranızda sevimsiz tartışmalar gelişebilir. Yanlış anlamadığınıza emin olmalısınız.

23 Kasım dolunayı dostluk ve aşk alanınızı aynı anda tehdit edecek. Üstelik her iki durumda parayla ilişkili. Her nedenle para kaybedebilirsiniz dikkatli olun.

BALIK

Mali konularda yeni kaynaklara ihtiyacınız var ve bu kaynakları Uranüs sağlayacak ayın başından itibaren araştırmalarınızı yoğunlaştırın. Aşk ve çocuklarla ilişkiler alanındaki en verimli dönemlerinizden biri ayın ilk haftasından itibaren başlıyor. Şanslı ve keyifli hissedeceksiniz. Yeniay seyahatler, medya çalışmaları ve yeni eğitimler kazandıracak. Düşleriniz güçlü dostların katkılarıyla bir şekilde gerçeğe dönüşüyor. 8 Kasımdan itibaren kariyer alanınıza yerleşen Jüpiter hem otoritelerle ilişkilerinizi iyileştirecek hem de yükselişiniz için bol şans verecek. Takdir edilecek ve gelecek 1 yıl boyunca çeşitli ödüller kazanacaksınız. 17 Kasımdan itibaren Merkür aynı alanda gerileyecek. Yanlış anlaşılacağınız bu uzun dönemde ilişkilerinize güvenmemelisiniz.

23 Kasım dolunayı yolculuklar, yakın çevre ve uzak çevre ilişkileri alanında soruna dönüşürken kendinizi suçlamaktan veya kontrolsüz öfkeden korunmalısınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI