Ana SayfaModa"Keşke Benim Olsa" Ürünleri : Eylül 2021

“Keşke Benim Olsa” Ürünleri : Eylül 2021

Müşra:

Kurban – Sert (Plak)

Bu aralar çok sevdiğim manevi kız kardeşlerim (merhaba powerpuffgirls) sayesinde Türkçe müzikle yeniden barışır gibi oldum ama en önemlisi, o güzel 2005 dönemlerine geri döndüm. Zaten bu bahsettiğim kızlar (merhaba TETA) hayatımdaki hr güzel şeyin nedenlerinden; müzikal olarak da! Geri dönmüşken sanırım Kurban'da saplanıp kaldım ve ilginç bir şekilde bana uğur getirdiler! O yüzden bu güzel dönemi ve canlarımla müzik sohbetlerimi simgelediği için bu imza albümü plak olarak edinmek istiyorum. Gerçek bir klasik!

Calvin Klein İç Giyim

Yıllardır çizgisini çok beğendiğim(ve çift karakterlerimden daha minimal olana hitap eden) bu marka da bana uğur getirdiklerini düşündüklerimden. Parfüm konusunda kendisine geçiş yapmışken, yeni sezon öncesinde iç giyim ürünlerinden yedeklemek istiyorum. Sonuçta güzellik içten gelir!

Halsey – If I Can't Have Love I Want Power

Evet bu ay neden iki plak oldu ben de anlamadım ama albümün isminden (aşk diye bir şey yok biliyorsunuz) albümün arkasındaki isme (Merhaba Trent Reznor) benim olmazsa delirecekmişim gibi hissettiren bu sanat eserini sepetime ekledim bile.

Caudalie Beauty Elixir

Güzellik ikonu ve yaş alma konusunda bir vampir olan Zoe Kravitz'in rutininde gördüğümden beri istediğim bir ürün. Aslında ikonik bir ürün ve backstagelerden ünlülere pek çok ismin vazgeçilmezi. 30 ml boyundan deneme amaçlı söylettim ve yüzüme sıkacağım anın hayalini kuruyorum

Vivienne Westwood Vintage Korse

Korseleri kim sevmez ki! Kraliçe Vivienne Westwood'un vintage korseleri ise rüyalara girecek cinsten ve Depop'tan ikinci el yakalarsam affetmeyeceğim!

Dua Lipa'nın Siyah Takımı

Evet keşke markasını bulabilseydim ama bulamadım, belki de yeterince aramadım ama fütüristik kesimi, miniliği, dinamikliği ve Dua'nın total stylingiyle sonbaharda denemek istediğim bir görünüm.

Zara Siyah Mini Deri Etek

Ah benim biriciğim, imzam, bir tanem siyah deri pantolon sezonu geliyor. Ama 2566 adet deri pantolona artık yenisini eklemek istemiyorum çünkü "sürdürülebilirlik"? Bu siyah deri mini etek ile nefsimi kontrol altına almayı planlıyorum.

Dev Kütle Ametist

Witchcraft meselesine ilgim malum. Bu yüzden kristallerde artık level atlamam gerektiğini düşünüyorum ancak ametiste olan sevgim çok ayrı. Beni güzel etkilediğine inandığım için bu "Alien"vari dev ametist kütlelerden alıp tüm gün seyretmeyi planladım.

Total Look: Mango Sonbahar 2021

Kısmen ılık sonbahar günleri için miniler etrafında şekillenen bu Mango görünümünü kendime referans alacağım. Sadece referans değil belki bir iki parçayı da :')

Kübra:

Eastpak x Peanuts koleksiyonundan bel çantası

Her türlü sevimli ve nostaljik iş birliğinin en ön sıradan takipçisiyim. Tam da bu nedenle Snoopy sevgimi taçlandıracak bu bel çantası alışveriş listemde yer alıyor.

adidas Forum 84 Low

Aslında şimdilik bir spor ayakkabı ihtiyacım yok ama işte bu modele ihtiyacım var. Kalbimde taht kuran renkleriyle "beni al, beni al" tezahüratları çınlıyor kulaklarımda. Sanırım daha fazla kayıtsız kalamayacağım.

H&M kombini

Koca bir sonbaharı ve kışı bu şekilde geçirmek istiyorum. Jean pantolon, binici çizmeleri ve elegan bir üst. Çok soğuklarda yerini yumuşak kazaklar da alabilir. Aradığım sadelik tam olarak bu! Ayrıca Müşra'nın Mango kombin ilhamının da beni cezbettiğini inkar edemeyeceğim.

Jo Malone- Orange Blossom

Evet o bir Jo Malone klasiği ancak son aylarda o kadar sık karşıma çıkıyor ki, artık bu kokuyu mutlaka denemem gerektiğine ikna oluyorum.

tête bleue- Jeanne Tweed French Beret

Lokal markalardan biri olarak yaz saç aksesuarlarıyla karşılaştığım bu marka, sonbahar için Chanel tarzı bu tüvit beresiyle de kalbimi çaldı. Trençkotlarıma da kabanlarıma da çok yakışacak gibi hissediyorum.

Kiru- Dobu bileklik

Bir takı ve aksesuar delisi olarak bu listeyi ıskalayamazdım. Kiru'nun bu sembollü bilekliklerinden içimi en ısıtanı seçip uğur bilekliklerim arasında ekleyeceğim.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI