Ana SayfaModa"Keşke Benim Olsa" Ürünleri : Nisan 2021

“Keşke Benim Olsa” Ürünleri : Nisan 2021

Müşra:

H&M Saten Pijama Takımı

Şort pijama takımlarına bayılıyorum. Bu da hem küçücük, hem lila hem de saten olmasıyla kalbimi fazlasıyla çaldı bile! 

Posse İmzalı Elbiseler

Avustralyalı markaları hep çok sevmişimdir, İngiliz markalardan sonra ikinci favorim. Son keşfim Posse ise kalbimin hızlı hızlı atmasına neden oluyor. 

Mugler 2021 Koleksiyonundan Herhangi Bir Parça

Pek çok modaevini sevdiğimi söylesem de, Mugler tıpkı McQueen gibi bende çok çok farklı bir yere sahip; küçüklüğümden beri Manfred Thierry Mugler'ın çizimleri, şovları benim için bir obsesyon. Moda zevkimin sömelindeki taşlardan. Hal böyle olunca bu listede gayet başarılı bulduğum -başka bir kreatif direktör elinden çıksa da- son şova dair bir saygı duruşunda bulunmasam olmazdı. Özellikle Bella'nın siyah elbisesine AŞIK OLDUM! 

Drunk Elephant Protini Polypeptide Cream

Şu paketlemenin temizliğine bakar mısınız? Kaba bastırıyorsunuz ve elinizi içine sokmadan, yeterli miktar dışarı çıkıyor. Yıllardır radarımda olan Drunk Elephant'ın nemlendirici kremlerini mutlaka denemek istiyorum. Tabii ki elimdekiler bitince, çünkü cilt bakımında kesinlikle "az çoktur".

Sjórinn İstanbul Meditasyon Minderleri

Havalar ne zaman ısınsa deliler gibi dekorasyon aşamasına sarıyorum, şu sıralar da o anlardan biri yaşanıyor. Bu meditasyon minderleri ise tam evde kendime özel hazırladığım "tapınak alanına" layık. 

Urban Outfitters Mantar Lamba

Bu mantar lamba tasarımı aslında Vetri Murano'ya ait ve ikinci el versiyonları 3 bin dolar civarında satılıyor. Canımız Urban Outfitters ise sağolsun bize uygun fiyatlı versiyonunu yapmış. Keşke benim olsa!

Tibet Çanağı

Singing Bowl olarak da geçen bu Tibet Çanaklarından edinmeyi çok istiyorum. Ülkemizde sadece klasik olanları var ama benim gözüm kristal olanlarında tabii ki. 

Pull & Bear Kontrast Jogging Şort

Grisini alırken bu kadar bayılacağımı düşünmemiştim ama şimdi aklımda olan tek şey yeşilini de almak! Kim ne ara tüketti anlamıyorum ama alışveriş tanrılarına yalvarırım ki lütfen bu yeşil şortun S'i tez elden stoklara girsin! 

Miley Cyrus ve Nine Inch Nails Plakları

Miley Cyrus, karantinadan beri sevmeyenlerine inat Dua Lipa ile birlikte yeni albümlerini en "masterpiece" bulduğum iki isimden biri. (Cümlenin uzunluğu?) Kendisine olan hayranlığım son punk rock albümüyle daha da zirveye ulaşmışken bu muhteşem albümü koleksiyonuma eklemek istiyorum. Nine Inch Nails de üstüne sosu olsun!

Kübra:

Lelet NY Toka

Tokasız ve takısız liste hazırlayamamak gibi bir sorunum var sanırım. İçimdeki romantik bu tokaya kayıtsız kalamıyor.

Ezra Baghaki kelebek yüzük

Tasarımcının yaptığı her işe bayılıyorum ve saygım sonsuz. Bitkisel ve mitolojik takıları kalbimi çalıyor. Özellikle bu kelebek yüzük en kısa zamanda edineceklerimden.

Atelier Rebul parfüm ve kolonyaları

Havalar ısındıkça yeni kokular aramaya başladım. Şişe şişe parfüme sahip olsam da, Atelier Rebul kokularına şans vermek istiyorum. Erguvan ve İstanbul en merak ettiklerimden. İlk etapta kolonyalarını edinmek gibi bir planım var.

Elops şehir bisikleti

Çok uzun zamandır bisikletimi yenilemek istiyorum. Aslında vintage bisikletlerden arasam da, yaza adım adım ilerlerken Decathlon'daki bu şehir bisikleti hem modern hem nostaljik güzelliğiyle dikkatimi çekti. Düşünme aşamasındayım.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI