Ana SayfaGüzellikKIKO Milano’dan Doğadan İlham Alan Koleksiyon: GREEN ME!

KIKO Milano’dan Doğadan İlham Alan Koleksiyon: GREEN ME!

İtalya'nın lider kozmetik markası KIKO Milano’nun yeni koleksiyonu Green Me, doğanın gücünden ilham alıyor. Doğa dostu ürünlerden oluşan koleksiyonda, ürün formüllerinin %90'ı doğal içeriklerden oluşuyor. Cilt bakımı, makyaj ürünleri ve aksesuarlardan oluşan Green Me Koleksiyonu, makyaj tutkunlarına farklı bir deneyim sunuyor.
 

Jojoba yağı, shea yağı ve argan yağı gibi içeriklerle üretilen koleksiyon, besleyiciliğiyle öne çıkıyor. Koleksiyon ürünlerinin ambalajı, geri dönüştürülmüş veya dönüştürülebilir malzemelerden oluştuğundan çevreye duyarlılığı üst seviyelere taşıyor.
 

Koleksiyonun cilt temizleme ve nemlendirme ürünleri; temiz, yumuşak ve doğal bir görünüm sunuyor. Yüz Kremi; nemlendiriciliğini %74 oranında suyla birleştirerek ultra hafif su bazlı formülüyle cildinizi taze ve canlı hissetmenizi sağlıyor. Zeytinyağı, beyaz çay ve shea yağı içeren Temizleme Sabunu, Nemlendirici BB Krem ve Japon kültüründen ilham alan %100 doğal Konjac Süngeri ise koleksiyonun öne çıkan ürünleri arasında yer alıyor.

Bitkilerin gücünden gelen kusursuz bir makyaj deneyimi!
 

Natural Gold ve Sunkissed Copper seçenekleriyle Highlighter canlılığı ve parlaklığıyla yüzü aydınlatırken; Sweet Honey ve Warm Sienna seçenekleriyle Bronzer içindeki pamuk tohumu yağı ve avokado yağı ile güneşte bronzlaşmışçasına yüzünüze renk katıyor.

Badem, Hint ve ayçiçeği yağı içeren Mat Ruj, kolay uygulanabilirliğiyle ve farklı ten renklerine uygun seçeneklerle makyaj tutkunlarının beğenisini kazanıyor.

Shea yağıyla zenginleştirilmiş ve kremsi bir formüle sahip Dudak ve Yanak Kalemi, güneş ışınlarının verdiği etkiye benzer bir makyaj deneyimi sunuyor.

Koleksiyonun favorilerinden olana Far Paleti, göz makyajında mat, simli ve cesur dokuları bir araya getirmenizi sağlıyor. Her bir palette yoğun renkler ve güçlü kapama sunan ürün; pamuk tohumu ve avokado yağlarıyla zenginleştirilmiş formülüyle öne çıkıyor.

Siyah ve kahverengi seçenekleriyle Hacim Veren Maskara, farklı tonlardaki Kaş Kalemi ve shea yağı ve jojoba yağıyla zenginleştirilmiş Kajal Kalem kusursuz bir makyaj deneyimi için Green Me Koleksiyonu’nda yerini alıyor.

Green Me Koleksiyonu ile doğal güzelliğin gücünü kucaklamak için KIKO Milano mağazalarına davetlisiniz!  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI