Ana SayfaGüzellikKışın Bu Bakım Rutinlerini Es Geçmeyin

Kışın Bu Bakım Rutinlerini Es Geçmeyin

Dudaklarınızı Nemlendirin

Soğuk kış aylarının en can sıkıcı yanı kurumuş dudaklar. Kuru dudaklar çatlayarak can yakıyor, üstelik görüntü olarak da hiç sağlıklı bir izlenim yaratmadığı kesin. Bu yüzden kış aylarında yanınızdan dudak nemlendiricinizi eksik etmeyin. Özellikle hafif renk veren ürünler hayatımızı kurtarıyor.

Hacim Veren Şampuanları Tercih Edin

Yazın yıpranan saçlar nem kaybediyor ve kışa girdiğimizde soğuk havadan ötürü kurumaya, cansızlaşmaya devam ediyorlar. Bu noktada uzmanlar saça kaybettiği nemi verecek, hacim yaratacak şampuanları kullanmanızı öneriyorlar.

Dört Mevsim Koruyucu Kullanın

Puslu ve soğuk havalarda güneşin bizi etkilemediği yanılgısına düşeriz. Oysa UV ışınları kışın da cildinize zarar verebilir. Bu yüzden güneş koruyucularını dört mevsim boyunca cildinizden eksik etmemelisiniz.

Nem Maskeleri Uygulayın

Özellikle nem vadeden kağıt maskeler bu durumda yardımımıza koşuyor. Uygulaması pratik olan bu ürünler gün boyu kurutup soyulmaya başlayan cildinize gerekli ışıltıyı sağlayacak.

Yağ İçerikli Temizleme Ürünleri Kullanın

Makyaj ve cilt temizleme ürünlerinizin içeriğinde çeşitli yağların bulunması, cildinizi arındırırken nem ihtiyacını sağlamanıza destek olacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI