Ana SayfaModaKopenhag Moda Haftasından Stil Önerileri

Kopenhag Moda Haftasından Stil Önerileri

İskandinav influencer Annabel Rosendahl, bu senenin modası haline gelen bisiklet tayt&şortlarına kot kumaşı tercih ederek farklı bir dokunuş sağlamış. 

Paris asıllı Xenia Adonts'un bu kışın favorisi olacak leopar desenli bluzunün maviyle uyumuna aşık olduk. Topuklu ayakkabı ile aslında akşam da rahatlıkla giyilebilecek kıyafetine yeni trend olan spor ayakkabılarını giyerek gündelik şık bir görüntüye ulaşmış.

Lena Lademann ve Sonia Lyson aynı pembe kumaştan bluz ve elbise giymeyi tercih etmiş. Detayları incelediğimizde fütürist gözlükler göze çarpıyor (galerinin devamında da bu gözlüklerden bol bol göreceğiz.) Kovboy çizmeler ise yine popüler olacak gibi duruyor.

Farklı desenlerin bir arada kullanılmasına daha önceki sezonlarda rastlamıştık. Trine Kjaer bu görüntüsünde ise farklı çiçek desenlerini bir arada harmanlamış. Stil önerisi olarak buradan alacağımız ipucu ise elbisenin altında giymiş olduğu pantolonu. 

Fütürist gözlükler çok popülerdi diye belirtmiştik. Pernille Teisbaeck çok sevilen ve sezonun favori rengi sarıyı hem over-sized gömleğinde hem de ayakkabılarında kullanmış. 

Yine burada da aslında gece için tasarlanmış bir kadife elbise vans ayakkabılar ile giyilip gündelik hale getirilmiş. Buradan çıkaracağımız sonuç; gece elbisesi kavramını unutmak çünkü onları spor ayakkabılarımız ile giyip gündelik hayatımıza da rahatlıkla uygulayabiliriz.

Parmak arası terslikleri mi? Evet Kopenhag moda haftasında aksesuarları incelediğimizde en çok parmak arası terlikler göze çarpıyor.

Sokak stili deyince akla iddialı görünümler geliyor. Fakat, Tine Andrea bize minimal bir görünümle de çok şık ve tarz sahibi olunacağını kanıtlamış gibi. 

Tiffany Hsu sezonun en trend parçalarını üzerinde taşıyor. Altın renginde alfabetik Celine kolye ve Boyy marka çanta.

Jeanette Madsen, renk çarpışması yaparak orjinal bir görünüm elde etmiş.

Bu görünümde tonların uyumuna dikkat çekmek isteriz. Çanta, elbise ve gözlükler sarı renginin aynı tonunda. Mavi kovboy çizmesi bile bu sarılığa uyacak tonlarda seçilmiş. Bettine Looney'i bu uyumlu tonlama için tebrik ediyoruz. 

Bisikletçi şortu olmadan bir moda haftası tamamlanamazdı elbette. 

Ne kadar şık ve modern olunabilir sorusunun cevabını Funda Christorphersen bu görünümü ile bizlere verdi. Siz de iki farklı deseni bir arada kullanmak isterseniz, özellikle bu sene çok popüler olan puantiye desenini böyle düz çizgilerle harmanlayabilirsiniz. 

Bel çantalarının modası hiç geçmeyecek gibi duruyor!

Over-sized tshirt'lerin ne kadar tarz durabileceğinin canlı örneği karşınızda. Leopar deseninin popülaritesi çoktan gözünüze çarpmıştır diye düşünüyoruz.

Çanta tavsiyesi; boncuklu çantaları es geçmeyin.

Tarz ve modaya uymak adına illa renkli mi olmak gerekiyor? Elbette hayır; monochrome, yani renksizlik ya da tek renk diye adlandırabileceğimiz bir akım da var. Tek renkli görünümünüze imza atmak istiyorsanız siz de leopar ya da zebra desenli bir çanta kullanabilirsiniz.

Tertemiz sade bir görüntünün yerini hiçbir şey tutamaz diyenlerden misiniz? Buyrun.. 

Pastel sarı tonlar… ama bizim burada dikkatimizi çeken ayakkabılar oldu. Görseldeki Sophia Roe'dan başka diğer stilleri de incelediğimizde ayakkabıda bir eskiye dönüş göze çarpıyor. Audrey Hepburn ya da Marilyn Monroe'nun ayağında görmeye alışkın olduğumuz parmağı açıkta bırakan ayakkabılar dolaplarımıza girecek gibi duruyor.

60'lardan kalma ayakkabılar demiştik değil mi? 

Bu sefer de spor ayakkabı ile kombinlemeye alışkın olduğumz bir kıyafet topuklu ayakkabılar ile giyilmiş. Sonuç; mükemmel. Biz bu tarzı çok beğendik.

Asla modası geçmeyek bir şey varsa o da tartışmasız boydan boya siyah giyinmek olacaktır. 

Karşınızda yine parmak arası terlikler.

Galerimizi asil bir görünümle noktalayalım dedik. Soft tonların bir arada kullanılmasına bayıldık. Bu styling'in imzası ise kırmızı küpeler olmuş. Siz de soft tonlarınızdaki giyisilerinizi patlak küpeler ile orjinalleştirebilirisiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI