Ana SayfaGüzellikKozmetik Dünyasından En Yeni Haberler, İş Birlikleri ve Koleksiyonlar

Kozmetik Dünyasından En Yeni Haberler, İş Birlikleri ve Koleksiyonlar

Yazın Yeni Vazgeçilmezi: NetWork x LANCASTER
 

Türkiye’nin öncü moda markası NetWork, dünyaca ünlü güneş bakım markası LANCASTER ile güçlerini birleştirerek sıcak yaz günleri için stil ve güzelliği buluşturan benzersiz bir set sunuyor.

Alanında uzman iki markanın bu özel iş birliği kapsamında; NetWork örme hasır el çantası ve iki farklı LANCASTER güneş bakım ürünüyle hazırlanan setler, NetWork.com.tr’de sınırlı sayıda satışa sunuldu.

Zengin içeriğiyle moda ve güzellik tutkunlarının favorisi olacak setin içerisinde; NetWork çantanın yanı sıra, vücut için orta korumalı güneş bakım ürünü; LANCASTER Sun Beauty Silky Milk SPF 15 50ML ile yüz ve vücut kullanımına uygun ferahlatıcı güneş sonrası losyon; LANCASTER Golden Tan Maximizer After Sun Lotion 50 ML bulunuyor.

Gündüzden geceye kolayca taşınabilme özelliğine sahip turuncu NetWork örme hasır el çantası, özel tasarım astarı ve şık görünümüyle yaz boyunca plaj stilinin anahtar parçasını oluşturuyor. Geliştirilmiş Full Light Teknoloji ile UVB, UVA ışınlarının yanında kızılötesi ve görünür ışınların da zararlı etkilerinden koruyan LANCASTER Sun Beauty Silky Milk SPF 15 50ML, içeriğindeki Bronzluğu Aktive Eden Kompleks (TAC) sayesinde daha hızlı, derinlemesine ve kusursuz bronzluk sağlıyor. LANCASTER Golden Tan Maximizer After Sun Lotion ise bronzluğunuzun bir aya kadar uzamasına yardımcı olurken, Onarıcı Kompleks bileşenleri ile cildi anında rahatlatıyor, soyulma riskini azaltıyor, esnek, yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor.

Güçlü formu ve kaliteli dokusuyla her kombine stil katacak NetWork örme hasır el çantası ve iki LANCASTER ürününün bulunduğu toplam 799 TL değerindeki set, bu iş birliğine özel sadece 449 TL’ye satışa sunuluyor.

Yazın yeni vazgeçilmezi, sınırlı sayıda üretilen bu benzersiz sete NetWork.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

CeraVe ile Tatilde Uzman Cilt Bakımı

Yaz aylarında ilgiyi hak eden ciltler için CeraVe, uzman cilt bakım ürünleriyle tatilde sağlıklı görünmenin anahtarını sunuyor. Arınmış ve nemli ciltlerin sırrı; CeraVe'nin temizleyicileri, nemlendirici losyonu ve güneş koruma faktörlü nemlendirici yüz kreminden geçiyor. Tatilden önce derinlemesine temizlenmiş ciltler, güneş koruma faktörlü nemlendirici yüz kremiyle korunuyor, güneş sonrası kuruyan ciltler ise nemlendirici losyon ile yeniden canlanıyor.

Deniz, kum, güneş zamanı geldiğinde sadece tatil planlarına değil, cilt bakım rutinlerine de dikkat etmek gerekiyor. Yılın bu dönemi bronzlaşmadan önce cildi derinlemesine arındırmak ve gün boyunca nemlendirmek büyük önem taşıyor. Tatilde de uzman cilt bakımı yapmanızı sağlayacak CeraVe temizleyicileri, nemlendirici losyonu ve güneş koruma faktörlü nemlendirici yüz kremi; bu yaz bakımlı ve ışıl ışıl bir cilt görünümüne kavuşmanın sırrını veriyor.

CeraVe Köpüren Temizleyici

CeraVe Köpüren Temizleyici, normal ve yağlıya dönük ciltlerin ihtiyacı olan doğal tazelik hissini sağlıyor. İçeriğindeki cilt için gerekli 3 temel seramid, niasinamid (Vitamin B3) ve hyalüronik asit ile cildin koruyucu bariyerine zarar vermiyor. Köpüren jel kıvamındaki formülü sayesinde cildi fazla yağdan ve kirden arındırıyor, derinlemesine temizliyor. Cildin nem dengesinin korunmasına yardımcı oluyor. Hem yüz hem vücut için kullanıma uygun olan köpüren temizleyici, parfüm içermeyen formülü ile hassas ciltlerde de etkili oluyor. Yazın en büyük ihtiyacı temiz ve sağlıklı bir cilt için CeraVe Köpüren Temizleyici, arınmış bir cildin kapısını aralıyor.

CeraVe Nemlendiren Temizleyici

CeraVe Nemlendiren Temizleyici, cildi kurutmadan nazikçe ve derinlemesine temizliyor. 3 temel seramid ve hyalüronik asit içeriği sayesinde cilt bariyerine zarar vermeden nemlendirirken, cildi fazla yağdan ve kirden arındırıyor. Kontrollü Salınım Teknolojisi sayesinde ilk kullanımdan itibaren ciltteki nem seviyesini artırıyor, cildin gün boyu nemli kalmasını sağlıyor. Normal ve kuruya dönük cilt tiplerine uygun olan nemlendiren temizleyici, parfüm içermiyor ve tüm vücut için kullanılabiliyor. Sağlıkla bronzlaşmak isteyenlerin en büyük ihtiyacı CeraVe Nemlendiren Temizleyici ile ciltler tertemiz ve yumuşacık oluyor.

CeraVe Nemlendirici Losyon

Dermatologlar* tarafından geliştirilen CeraVe Nemlendirici Losyon, 3 temel seramid ve hyalüronik asit içeren formülü ile koruyucu cilt bariyerinin onarılmasına yardımcı oluyor. İçeriğindeki Kontrollü Salınım Teknolojisi, aktif bileşenlerin uzun süre cilt üzerinde kalmasını sağlıyor, böylece nemlendirme etkisi gün boyu devam ediyor. Kuru ve çok kuru cilt tiplerinin kullanımına uygun olan nemlendirici losyon; akışkan, jel kıvamı ve parfüm içermeyen formülüyle hassas ciltlerde de etkisini gösteriyor. Yetişkinler ve çocuklar, ciltlerinin yazın en çok ihtiyaç duyduğu neme CeraVe Nemlendirici Losyon ile kavuşuyor.

CeraVe Nemlendirici Yüz Kremi GKF 25

Dermatologlar* ile geliştirilen formülü, cilt için gerekli 3 temel seramid, niasinamid (Vitamin B3) ve hyalüronik asit içeriyor. Güneş koruma faktörlü nemlendirici yüz kremi; cildi gün boyu nemlendirirken, koruyucu bariyerinin onarılmasına yardımcı oluyor. Güneş koruma faktörü sayesinde zararlı güneş ışınlarına karşı koruma sağlıyor. Hassas ciltler için geliştirilen özel formülü ile etkili bakım sunan yüz kremi parfüm içermiyor ve gözenekleri tıkamıyor. Güneşin kendini en çok hissettirdiği günlerde cildin rahatlamasına yardımcı oluyor.

* Dermatologlar tarafından belirtilen bilgi ve ihtiyaçlar esas alınarak geliştirilmiştir.

Etkili Koruma ve Kusursuz Bakım İçin Yenilikçi Formül

Özlemle beklediğimiz tatil sezonunun açılmasıyla beraber günlük cilt ve vücut bakımımızda SPF’li ürünler yerini almaya başladı. Gisele Denis’in yenilikçi formüle sahip güneş ürünleri ile bu yaz etkili bir koruma ve sağlıklı bir vücut bakımı her daim mümkün görünüyor!

SPF50 içeriğe sahip bu özel ürünler, cildi UVA/UVB ışınlarının zararlı etkilerine karşı koruma altına alıyor. Vitamin C ve Vitamin E içeren etkili yapıları cildi besliyor ve cildin optimum nemliliğini korumasına yardımcı oluyor.

Cilt tarafından kolayca emilen yapıları yağlı hissiyat bırakmadan konforlu bir güneş bakım deneyimi sunuyor..

YENİ

“FLORMAR COLOR MASTER LIPSTICK” İLE “TEK SÜRÜŞTE YOĞUN RENKLER

Flormar’ın dudaklara tek sürüşte yoğun renk veren, yeni kremsi mat ruj serisi Color Master Lipstick;  yepyeni şık ambalajı, besleyici bakım içeriği ve 16 trend renk seçeneğiyle makyaj tutkunları ile buluşuyor.

 

Makyaj denilince ilk akla gelen marka Flormar’ın yeni ruju “Color Master Lipstick” tek sürüşte yoğun renk veren yapısı, besleyici bakım içerikleri ve dudaklara bakım yapan formülü ile yeni favori rujun olacak!

Yepyeni ve şık ambalaj tasarımı ile daha ilk görüşte kendine hayran bırakan “Flormar Color Master Lipstick” ruj serisinde, her biri kusursuz görünüm sunan 16 trend renk yer alıyor.

 

Yüksek örtücülük sağlayan pigmentler ile renkli ve cesur dudaklar!

Kremsi mat yapısı ile kolayca uygulanabilen, ağırlık yaratmayan, pürüzsüz bir görünümün yanında zengin E vitamini ve Shea yağı içerikleri ile dudakları nemlendirerek onlara güzellik kadar bakım da sağlayan Flormar Color Master Lipstick, tek ve basit bir sürüşle dudakların için mükemmel görünümü oluşturacak!

Flormar Color Master Lipstick rujları flormar.com.tr, Flormar mobil uygulaması ve @flormarturkiye instagram sayfasındaki filtreler bölümünden ulaşılabilen “Flormar Sanal Makyaj” uygulaması ile kendi dudağında deneyebilir,  tüm hijyen önlemlerinin alındığı Flormar mağazalarından ve www.flormar.com.tr adresinden ulaşabilirsin.

FİOLAS’TAN BİR İLK! HOLİSTİK GÜZELLİK

Başarılı koku markası Fiolas; holistik bakış açısını odağına alarak hazırladığı özel kozmetik ürünleriyle sektöre yeni bir soluk getiriyor.Cildin doğal işlevini bozmadan, etik üretim standartlarıyla koku sektöründe önemli başarılara imza atan Fiolas markası, hedeflerini büyütüyor.

Dünyada ilgiyle takip edilen ‘Holistik Bakış Açısı’nı uzun yıllardır benimseyen ve hazırladığı en yeni ürünleriyle kozmetik dünyasına adım atan Fiolas, Holistik Kozmetik’te öncü bir marka olmayı hedefliyor. Kontrolsüz nüfus artışı ve beraberinde yaygınlaşan tüketim alışkanlıklarıyla bozulan tabiatımızın her gün daha da fazla zarar gördüğü yadsınmaz bir gerçek olarak önümüzde duruyor. Minik adımlarla önüne geçilmeye çalışılsa da bu durum, gelecekte karşılaşacağımız çok daha büyük sorunlara zemin hazırlıyor. Özellikle kozmetik sektöründe kullanılan ürünlerin üretimi ve kullanımı doğaya en büyük zararı veriyor. Kişisel bakımın, her zaman hayatımızda olacağını bilen ama bunu doğaya zarar vermeden sürdürülebilir kılmak için harekete geçen Fiolas markası; insanın organik yapısıyla uyumlu kişisel bakım ürünleri yaratarak ürün yelpazesini genişletiyor. 

‘Yemediğimiz hiçbir şeyi cildimize sürmüyoruz’

Holistik: Bir şeyin birinin sadece bir parçasıyla değil, tamamıyla ilgilenmek veya onu tedavi etmek anlamına gelir. (Cambridge Sözlüğü)

Bir ürünün vegan ve organik içeriklerden oluşması tamamen doğal ve organik olduğu anlamına gelmiyor. İçeriklerinden hammaddelerine, üretim anlayışından paketlemesine kadar her detayın doğaya ve insanlığa saygılı olabilmesiyle Holistik kavramı içinde yer alabilir. Son yıllarda dünyada markalar ürünlerini ‘organik ve vegan içerikli’ şekilde pazarlayıp tamamen doğal bir ürün sundukları algısı yaratmaya çalışıyor. Bu bilgilerin doğruluğunu ürünün sahip olduğu sertifikalarla anlayabiliriz.

Fiolas markasının kurucusu Fulya Gündoğdu’ya göre; ‘’Fiolas güzelliği belirli standartlarla değil, vücudun (elbette en büyük organımız cildimiz dahil), zihnin ve ruhun genel sağlığı ile bir bütün olarak tanımlıyor. Esasen, “Holistik Güzellik” sağlıklı beden, zihin ve ruh için her şeyi kapsayan bir yaklaşımdır ve sonuçta daha sağlıklı parlak bir cilt ile sonuçlanır. Bu tanım, güzelliğin neden cilt derinliğinden daha fazla olduğunu açıklıyor. Cildinizin anında parlak ve ışıltılı görünmesini sağlamak için birçok hızlı düzeltme mevcuttur, ancak etkileri yalnızca geçicidir. Biz marka olarak buna karşı değiliz ama parlak bir cilde ulaşmak için daha derin bir anlam sunmak istiyoruz ve güzelliğe bütünsel yaklaşımı gönülden savunuyoruz.’’

Fiolas Holistik Güzellik ürünleri Aromaterapi, Yüz Bakımı ve Güneş Bakım grubu ürünleri olmak üzere 3 ana ürün grubundan oluşuyor. Fiolas Holistik Güzellik ürünlerinde;

• Tüm cilt tipleri için uygun ve kolay emilimiyle yağlı hissi bırakmayan, ipeksi bir doku sağlayan KURU YAĞLAR,

• İçeriğindeki Aloe Vera içeriğiyle bir spreyle bile hızlı ve etkili bir şekilde nem ihtiyacını karşılayıp, kokusu sayesinde de hafızalarımızdaki en güzel anıları canlandırıp yüzümüzde bir tebessüm oluşturacak VÜCUT SPREYLERİ,

• Kişisel bakım rutinin bir parçası olmakla kalmayıp büyünsel iyiliğe kavuşturacak ve gerçek bir aromaterapi deneyimi yaşatacak DUŞ JELLERİ,

• Her kullanımında cildinizi değerli hissettirecek VÜCUT PEELINGLERI,

• Nemlendirme gücü ve besleyiciliğiyle ellerinizdeki zerafeti ortaya çıkaracak EL KREMLERİ,

• Klasik deodorant ve Rollonların aksine Triklosan, Ftalat, Parfüm, Dietanolmin, Paraben, Aliminyum, Bütan ve İsobütan içermeyen AROMATHERAPY DEO ROLL-ON,

• Güneşin tüm zararlı ışınlarından cildinizi koruyup, cildin ihtiyaç duyduğu tüm değerleri sunan GÜNEŞ BAKIM ÜRÜNLERİ,

• Tüm cilt problemleri için anında rahatlık ve derin nemlendirme sunan JELLER,

• Göz çevresi kullanımına da uygun Hidro Detoks Misel Suyu,

• Anınızı özelleştirecek UÇUCU YAĞLAR,

• Cildinize en etkili doğal temizliği sağlayacak PEELİNGLER,

• Masal diyarlarında bir uyku konforu yaşatacak YASTIK SPREYLERİ,

• Göz çevrenizi besleyek GÖZ BAKIM ÜRÜNLERİ,

• Yüzünüzün cilt bariyerini güçlendirecek YÜZ SPREYLERİ,

• UV ışınlarından koruma özelliğine sahip DUDAK BALMLARI,

• Kapatıcılık etkisiyle şaşırtacak, güneş koruyucu özellikli BB CREAM,

• Çeşitli özellikleriyle günlük yaşamınızda fark yaratacak AROMATERAPİ BALMLARI,

• İçerikleriyle fark yaratan MASKELER,

• Aromatherapy Replenishing Butter,

• Dudak Peelingi yer alıyor.

Yazın da Kusursuz Görünen Bir Cilt İçin

L’Oréal Paris, kış döneminin cildinizdeki olumsuz etkilerini giderirken yazın da pürüzsüz ve ışıltılı cildinizin keyfini çıkarmanızı sağlıyor

 

Canlı ve güzel bir cilt görünümü doğru cilt bakımı ile başlar. Özellikle yazın yakıcı yüzünü gösterdiği bu günlerde cildi temizlemek, ışıltılı ve kusursuz bir görünüme kavuşturmak büyük önem taşıyor. Cildinizi makyaja hazırlarken ya da makyajsız anınızda da kusursuz ve ışıltılı bir cilt görünümünü evde yapacağınız L’Oréal Paris “Saf Kil Detoks Jeli”, “Şeker Peelingi Işıltı Canlandırıcı”, “Saf Kil Detoks Maske”, “Hyaluron Uzmanı Kağıt Maske & Göz Kremi ” ve “Nem Terapisi Aloe Vera Suyu”, ürünlerini içeren bir cilt bakım rutini ile sağlamak mümkün. L’Oréal Paris cilt bakımınızı tamamlıyor, canlı, ışıltılı ve bir cilt sunuyor…

 

Tüm kadınların ortak isteği pürüzsüz ve ışıltılı bir cilde sahip olmak… Özellikle ağır makyajları bir kenara bıraktığımız yaz günlerinde. Cildinizdeki kusursuz, pürüzsüz ve ışıltılı görünüme sahip olmanın yolu ise ona ihtiyacı olan ürün ile günlük bakımını sağlamaktan geçiyor. L’Oréal Paris, cildinizi şımartmak, sağlıklı ve güzel bir görünüm kazandırmak için ihtiyaç duyduğunuz bakımı, “Saf Kil Detoks Jeli” “Şeker Peelingi Işıtı Calandırıcı” “Saf Kil Detoks Maske”, “Hyaluron Uzmanı Kağıt Maske & Göz Kremi ” ve “Nem Terapisi Aloe Vera Suyu” cilt bakım ürünleri ile sunuyor. İster günlük cilt bakım kiti olarak, isterseniz de ayrı ayrı kullanabilecek L’Oréal Paris Cilt Bakım Ürünleri kusursuz bir görünüm vaad ediyor.

3 Saf Kilin Eşsiz Birleşimi “Saf Kil Detoks Jeli”

Arı kili, montmorillonit kili, rhassoul kili ve kömür özlü formülü ile cilt dokusunu gözle görülür bir şekilde arındırarak detoks etkisi sağlayan Saf Kil Detoks Jeli, cildin kalitesini artırarak cildin doğal ışıltısını ortaya çıkarıyor. Ciltteki problemlerin tekrarlanmasına karşı etkili olan Saf Kil Detoks Jeli, yoğun bir şekilde temizlenmiş ve arınmış bir cilt görünümü kazandırıyor.

 

Şeker Peelingi ile #BEBEKSİPÜRÜZSÜZLÜK

Cildin ölü hücrelerden arınarak daha canlı ve pürüzsüz görünmesini sağlayan peeling, cilt bakımının olmazsa olmazlarından.  %100 doğal kaynaklı 3 şeker formülü ile “L’Oréal Paris Şeker Peelingi”, cildinizin ihtiyaç duyduğu bebeksi pürüzsüzlük hissini en şeker haliyle sunuyor. En önemlisi peeling yaparken su ile birlikte eriyen şeker içeriği sayesinde cildiniz hem yoğun bir şekilde hem de yıpratmadan ve nazikçe temizleniyor. Pürüzsüzleştirme ve ışıltı kazandırma özelliğine sahip Işıltı Canlandırıcı Şeker Peelingi, üzüm çekirdeği yağı içeren formülüyle solgun görünümü engelleyerek cildin ışıltısını açığa çıkarıyor.

Saf Kil Maskeleri ile Anında Detoks Etkisi

Detoks etkisiyle tazelenmiş bir cilt görünümünü kim istemez? Veya kusursuz makyaj görünümü için arınmış ve canlı bir cilt görünümüne kavuşmayı? L’Oréal Paris Saf Kil Maskeleri, cildinizde anında detoks etkisi sunan 5 özel maskesiyle kusursuz bir görünüm sunuyor. Detoks, Arındırıcı,

Peeling, Siyah Nokta Karşıtı ve Eşitleyici Maske ile Saf Kil Maskeleri hem tek tek uygulandığında hem de çoklu maske uygulamasında cildinizin bütün ihtiyacını karşılıyor. Makyaj, besin düzensizlikleri ve strese karşı cildinize uyguladığı detoks etkisi ile L’Oréal Paris Saf Kil Maskeleri arındırılmış ve canlı bir cilt görünümü sunuyor.

 

Hyaluron Uzmanı Cilt Dolgunlaştıran Nemlendirici Maske ve Göz Kremi ile anında etki

Ne zaman cildiniz anında nemlendirilip dolgunlaşmaya ihtiyaç duysa Hyaluron Uzmanı Cilt Dolgunlaştıran Nemlendirici Maske, kurtarıcı olarak geliyor. Bir kullanımda anında etki sunuyor. Çok ince Japon pamuğu, konsantre hyaluronik asit ile birleşerek yüz hatlarına oturuyor ve formülün cilde hızlı nüfuz etmesini sağlıyor. Sadece 0.3mm kalınlığı ile nemi hapsediyor ve yüz hatlarını mükemmel şekilde sararak optimum sonuçlar almanızı sağlıyor. Hyaluron Uzmanı Göz Kremi ise, içeriğindeki Yüksek Moleküler Hyaluronik Asit ile cildi pürüzsüzleştirip kırışıklıkların görünümünü azaltırken, çok daha küçük olan Mikro Moleküler Hyaluronik Asit ile cildi nemlendirerek dolgunlaştırıyor.

Nem Terapisi Aloe Vera Suyu ile Su Gibi Güzel Bir Cilt

L’Oréal Paris Nem Terapisi, aloe vera suyu ve hyaluronik asit içeren zenginleştirilmiş formülüyle cilde ihtiyaç duyduğu nemi anında sağlıyor ve sizi #SUGİBİGÜZEL bir cilde kavuşturuyor. Özel likit dokusuyla hızlı emilerek nemlendiren L’Oréal Paris Nem Terapisi Aloe Vera Suyu hem yazın cildinizin ihtiyacı olan nemi ağırlık hissi olmadan sağlıyor hem de makyaj bazı olarak kullanıldığında cildi fondöten uygulamasına hazırlıyor. #CİLDİNİNSÜPER3LÜSÜ ile kusursuz cilt görünümü sunan L’Oréal Paris cilt bakım ailelerinden Şeker Peelingi, Saf Kil Maskeleri Ve Nem Terapisi Aloe Vera Suyu ile cildinize ihtiyaç duyduğu günlük bakımı sağlayın. 

SHISEIDO’DAN YAZ BAKIM KİTİ

Güneş koruma serisinde liderliğini koruyan Shiseido, güneş öncesi ve sonrası bakım konusunda da ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

Shiseido ile cildinizi güneşin zararlı ışınlarından korumak artık çok kolay. Güneş öncesi cildinizi hazırlamanız için birbirinden farklı ürünler sunan Shiseido, geliştirdiği bakım ürünleri ile cildinizi nemlendirir, güneş lekerinin oluşmasını engeller, göz çevresinde oluşabilecek olan problemlere karşı savaşır ve içerdiği antioksidanlarla cildinizin aydınlık görünmesini sağlar.

Güneş öncesi ürünlerinin yanı sıra, güneş sonrası ürünleri ile de cildinizin onarımını sağlayan Shiseido; ürünlerinde kullandığı gelişmiş teknolojiler sayesinde, cildin savunma gücünü arttırır ve güneş ışınlarının verdiği hasarın anında azaltılmasına yardımcı olur. 

 

  • Ultimune Power Infusing Concentrate

 

Güneş için faydası: Yaz aylarında cildinizi güneşin zararlı ışınlarına karşı daha dayanıklı olmasını sağlar ve yoğun bir antioksidan desteği verir.

Shiseido’nun en çok sevilen ürünü olan ve 200 güzellik ödülü sahibi Ultimune Güç Konsantresi, cilt fonksiyonlarının en iyi potansiyele ulaşmasına, cildinizin göz alıcı, pürüzsüz, esnek ve genç görünmesine yardımcı olur. ImuGeneration Teknolojisi sayesinde cildin savunma gücünü artırır. 

  • Ultimune Power Infusing Eye Concentrate 

Güneş için faydası: Yoğun nemlendirme etkisi ve antioksidan desteği ile güneşin zararlı ışınlarından kaynaklanabilecek göz çevresi problemlerine karşı cildin savunma gücünü artırır. 

Göz çevresinde oluşabilecek morluk–şişkinlik-ince çizgiler-kuruluk–sarkma problemlerine karşı cildin savunma mekanizmasını güçlendirerek çözüm bulur. 24 saat nemlendirme sağlar ve anında nemli, pürüzsüz, toparlanmış bir cilt yaratır. 

  • Treatment Softener

Güneş için faydası: Cildi neme doyurur ve uzun süre nemli kalmasına yardımcı olur. 

Antioksidanlar, yaşlanma karşıtı ve nemlendirici bileşenler içeren, 24 saat etkili yumuşatıcı losyondur. İnce çizgilerin görünümünü iyileştirir, cildin netliğini arttırır ve cilt dokusunu güzelleştirir. “InternalPowerResist” teknolojisine sahip olan bu yumuşatıcı, cildin yaşlanma belirtileri ve dış streslerden korunması için cildin savunma mekanizmalarını güçlendirmeye yardımcı olur.

  • White Lucent Illuminating Micro-Spot Serum

Güneş için faydası: Leke oluşumunu büyük oranda önler ve var olan lekelerin azalmasına yardımcı olur. 

Aydınlık ve parlak bir cilt için koyu lekeleri, cilt donukluğunu ve ton eşitsizliğini hedef alan serumdur. Cildin iç ve dış melanin bölgelerini özel olarak formüle edilmiş bileşenler ile etkiler. Koyu lekeleri, cilt donukluğunu ve ton eşitsizliğini iyileştirir ve yenilerinin oluşmasını önler. İçten parlayan daha eşit ve aydınlık bir cilt ortaya çıkar. Sadece 1 haftada daha berrak bir cilde kavuşursunuz. Leke sorunu yaşayan tüm cilt tipleri kullanabilir.

  • White Lucent Brightening Gel Cream

Güneş için faydası: Cildi yoğun bir şekilde nemlendirir ve aydınlık bir görünüme kavuşturur. 

Parlak, ışıltılı ve eşit tonlu bir cilt için canlandırıcı ve lekelere karşı cildi aydınlatıcı özellik taşıyan jel kremdir. Yeni leke oluşumuna karşı ciltte bariyer oluşturur. Kuruluktan kaynaklanan ince çizgilerin oluşmasını önlemek için cildi 24 saat nemli tutar. Anında nem ile doymuş cilt görüntüsü sağlar.

  • White Lucent Overnight Cream&Mask

Güneş için faydası: Ciltte leke oluşumunu engeller. Özellikle güneş ışınların verdiği hasarın anında azaltılmasına yardımcı olur. Cildi aydınlatır ve yoğun bir şekilde nemlendirir. Tatil döneminde gün aşırı maske olarak kullanılabilir.

Cildi güçlü şekilde aydınlatma özelliği taşıyan ve 2 farklı şekilde de kullanılabilen gece bakımıdır. Sabah uyandığınızda cilt tonunun daha eşit, daha parlak ve daha canlı olmasını sağlayan, maske ve gece kremi olarak kullanılabilen bakım ürünüdür. Cilde hafif ve ipeksi bir aydınlık verir. Özellikle güneş ışınlarının verdiği hasarın anında azaltılmasına yardımcı olur. 

  • Perfect Cleansing Oil

Güneş için faydası: Yaz aylarında sıkça kullandığımız SPF içeren ürünleri en iyi şekilde ciltten arındırır.

Yüzünüzdeki tüm kiri ve makyajı hızlı ve etkili bir şekilde temizleyen ve cildi nemlendiren makyaj temizleyici yağdır. Suya dayanıklı makyajı bile çıkarır. Göz makyajı temizliğinde de kullanılabilir. 

  • Complete Cleansing Microfoam

Güneş için faydası: Hem SPF içeren ürünleri ciltten arındırmaya, hem makyajınızı çıkarmaya, hem de cildinizi temizlemeye yardımcı olur. Güneş ürünü kullanıldığında en pratik cilt temizleme ürünüdür.

 

Kullanımı kolay, son derece etkili cilt temizleyici köpüktür. Cildi kirden, makyajdan derinlemesine temizler ve arındırır. Yoğun makyaji bile etkili bir şekilde temizler. Cildi hem pürüzsüzleştirir hem de nemlendirir. 

  • Waso Beauty Sleeping Mask

Güneş için faydası: Güneşe maruz kaldığı için kuruyan ciltler için mükemmel nemlendirme sağlar.

 

Cildi derin bir uyku çekmişsiniz gibi canlı gösteren, yüzden temizlenmesi gerekmeyen jel yapıda bir gece maskesidir. Geceleri uyumadan önce cilde uygulanır ve siz uyurken sabaha kadar cildinize nüfuz eder. Ertesi güne canlı, nemli, iyi dinlenmiş ve ışıldayan bir ciltle başlamanızı sağlar. 

  • Benefiance Overnight Wrinkle Resisting Cream

Güneş için faydası: Yaz aylarında kuruyan ciltler için gece kremlerinin kullanılması çok önemlidir. 

Kırışıklıkların görünümünü hızla iyileştirmek için cildin onarım gücünü optimize eden ekstra zengin ve besleyici, yaşlanmaya meydan okuyan gece bakım kremidir. Cildi genç ve ışıltılı bir görünüme kavuşturmak için anti-aging bakımda daha hızlı sonuç veren ReNeura Teknolojisi+ ile üretilmiştir.

  • Vital Perfection Overnight Firming Treatment

Güneş için faydası: Yaz aylarında kuruyan ciltler için gece kremlerinin kullanılması çok önemlidir. 

Cildi sıkılaştırma ve toparlama uzmanı Vital Perfection serisinin tüm ciltler için uygun gece kremidir. Sadece 1 haftada daha sıkı bir cilt görünümü yaratır. 4 hafta içinde daha toparlanmış ve aydınlık bir cilt ortaya çıkarır.

SHISEIDO GÜNEŞ KORUMA SERİSİNDE YENİLİK

Deniz ve okyanusu kirletmeyen, çevre dostu formülü ile güneş koruma serisini geliştiren Shiseido, iki yeni ürünü ile yazın vazgeçilmezi olacak.

 

Shiseido, güneş koruma serisine katılan yeni ürünlerini ve lider olduğu güneş makyaj serisini yeniden keşfetmeye davet ediyor. Shiseido güneş ürünleri, hem şehir hayatı hem tatil için mükemmel koruma seçenekleri sunuyor. Suncare Clear Stick her zaman ve her yerde, hatta makyaj üzerinde bile uygulanabilir oluşuyla cildimizi güneşten korurken, güneş makyaj serisine ait Sports BB ürünleri doğal ve suya/tere dayanıklı bir ten makyajı sunarak güneşe karşı tam koruma sağlıyor.

Yaşlanma belirtileri ve cilt lekelerinin ortaya çıkmasına neden olan UVA-UVB ışınlarına karşı Shiseido’nun üstün teknolojisiyle geliştirilen Shiseido’nun güneş koruma serisi, güneşin zararlı etkilerine karşı cildi koruyor. İçerisindeki WetForce teknolojisi sayesinde cilt, su ve ter ile temas ettiğinde UV ışınlarına karşı koruması artıyor ve yepyeni HeatForce teknolojisi ile de cilt, yüksek ısıya maruz kalındığında ürünün koruyucu özelliği artıyor. Yaz aylarında en çok sevilen güneş makyajı serisinde de terlemeye karşı dayanıklı cilt ürünleri bulunuyor.

Shiseido Clear Suncare Stick 20 gr – YENİ 

Hem şehir hayatında hem de tatil kaçamaklarında en kurtarıcı yardımcınız olacak yeni Clear Suncare Stick, WetForce ve HeatForce teknolojileri bir araya gelerek suya, tere veya ısıya maruz kaldığında adeta UV koruyucu örtüyü güçlendiren bir kalkan oluşuyor. Clear Suncare Stick, cildi her açıdan UVA/UVB ışınlarına karşı koruyan bir örtü oluşturuyor. SPF 50+/UVA içeren Clear Suncare Stick, iz bırakmadan her cilt tonuna kusursuz bir şekilde uyum sağlıyor. Ayrıca makyaj öncesi baz olarak kullanılabilmesinin yanı sıra makyaj üstüne de uygulama yapılabiliyor. Tasarımı sayesinde cildinize ellerinizi kullanmadan doğrudan uygulama yapabilmenize olanak sağlıyor. Aynı zamanda mikroskobik parçacıklar gibi çevresel etkenlere karşı da cildinizi koruyor. Ciltte kuruluk, donukluk ve esneklik kaybına neden olan cilt hasarını önlemeye yardımcı oluyor. Botanik bileşen kompleksi Profense CL içeren bu ürün, kırışıklıklara ve cilt tonunda eşitsizliklere neden olan UV hasarını en aza indiriyor.

Shiseido Expert Sun Protector Cream Spf50 / Spf 30 50mL

Shiseido Expert Sun Protector Cream, Spf 50 ve Spf 30 olmak üzere hem şehir hayatı hem de plajlarda kullanımı olan iki seçenek sunuyor.  Shiseido Expert Sun Protector Cream, deniz ve okyanusu kirletmeyen çevre dostu formülü ve suya, tere ve güneş ısısına karşı direnç gösteren SynchroShield™ teknolojisi ile daha da güçlü bir koruma sağlıyor. Cildi UV ışınlarına ve kuruluğa karşı koruyarak hızlı bir şekilde cilde yayılıyor. Güneş ışınlarının sebep olduğu ince çizgiler, kırışıklıklar ve cilt tonu eşitsizliğini önlemeye yardımcı oluyor. İçeriğindeki yeni HeatForce ve WetForce teknoloji sayesinde ısı, su ve ter ile temas ettiğinde koruyuculuğunu arttırıyor. ProfenseCel™ formülü ince çizgiler, kırışıklıklar ve cilt tonu eşitsizliğini önlüyor. Antioksidan özelliği olan NatureSurge kompleksi ile cildi hava kirliliğine karşı koruyor. 

 

 

Shiseido Expert Sun Protector Face & Body Lotion SPF50+ 300 mL – YENİ

SynchroShield™ teknolojisi ile formüle edilmiş yeni güneş koruyucu, içerdiği WetForce teknolojisi sayesinde ter veya suya maruz kaldığında UV koruyucu etkisi arttıyor. Ayrıca yeni pompalı ambalajıyla kolay kullanım sağlıyor. Cilt kuruluğunu önlemeye yardımcı oluyor. Tüm gün deniz kenarında olanlar için üstün koruma performansı sunuyor. Expert Sun Protector Face & Body Lotion, iki modern yaşlanma karşıtı kompleks barındırıyor. NatureSurge kompleksi, havada bulunan kirletici maddelerin cilde yapışmasını önleyerek, oksidasyondan korurken Botanical Profense CL kompleksi, erken yaşlanmaya karşı savaşmak için en iyi botanik bileşenleri bir araya getiriyor. 

 

 

Shiseido Expert Sun Protector Lotion Spf 50 / Spf 30 150mL

Shiseido Expert Sun Protector Lotion, Spf 50 ve Spf 30 olmak üzere iki seçenek sunuyor. Shiseido Yeni Expert Sun Protector Lotion, yeni geliştirilmiş SynchroShield™ teknolojisinde bulunan HeatForce ve WetForce teknolojiler sayesinde güneş ısısı, su ve ter ile temas ettiğinde daha güçlü bir koruma sağlıyor. Koruyucu losyon, güneş ışınlarının sebep olduğu ince çizgiler, kırışıklıklar ve cilt tonu eşitsizliğini önlemeye yardımcı oluyor. Cildi UV ışınlarına ve kuruluğa karşı koruyarak hızlı bir şekilde cilde yayılır. Ciltte iz bırakmadan kolayca yayılabilen üstün bir dokuya sahiptir. ProfenseCel™ formülü ince çizgiler, kırışıklıklar ve cilt tonu eşitsizliğini önlemeye yardımcı oluyor. Antioksidan özelliği olan NatureSurge™ kompleksi ise cildi hava kirliliğine karşı koruyor. Deniz ve okyanusu kirletmeyen çevre dostu formülüyle, su ve güneş ısısı ile temas edince daha da güçlü bir koruma sağlıyor. 

 

 

Shiseido Sports BB Cream SPF50+ 30mL

Shiseido Sports BB Cream SPF50+ koruma özelliği yanı sıra sahip olduğu WetForce teknolojisi sayesinde su ile temasında koruma özelliğini arttırıyor. Cilde parlaklık veren sıvı, ultra hafif dokusu ve hızlı kuruma özelliği ile cildin sağlıklı ve doğal görünümünü korumasına yardımcı oluyor. Plajda, havuzda, ağır spor yaparken bile suya ve tere dayanıklı olup cildin iyi gözükmesini sağlayan yeni benzersiz bir teknoloji olan“Quick Dry” teknolojisi ile formüle edilmiştir. Hem makyaj hem bakım özelliği taşıyan bir ten ürünü kullanmak isteyenler için ideal. Doğal bitişli ve ortaya yakın kapatıcılığı bulunan Shiseido Sports BB SPF 50+,  süper hafif yapısıyla pürüzsüz cilt sağlıyor. Makyajın akmasını önlemek için hızla kuruyor. Uzun ömürlü, doğal görünümlü ve ultra güçlü güneş korumasına sahip hafif bir BB krem arayan herkes Shiseido Sports BB kremi kullanabilir. Tüm cilt tipleri için uygun. Light, medium ve medium dark olmak üzere üç renk seçeneği bulunuyor.. 

 

  

Shiseido Sports BB Compact Spf50+ 

Shiseido Sports BB Compact SPF50+, “Ultimate Sun Protection” formülü (SPF50+) ve ıslandıkça cildi koruma etkisi artan WetForce Teknolojisi ile güçlendirilmiş kompakt yapıda BB kremdir. Terlediğinizde bile cildinizin güzel gözükmesini sağlayan yeni benzersiz bir teknoloji ile formüle edilmiştir: “Quick Dry”. Tüm cilt tipleri için uygundur. İki katmanlı yapısı sayesinde ter damlaları kolayca bölünür ve yayılırak cildin daha çabuk kurumasını sağlıyor. Hem makyaj hem bakım özelliği taşıyor. Cilde nemli bir görünüm ve parlak bitiş sağlıyor.  Zahmetsiz ve pratik şekilde cildine hafif bir renk ve parlaklık vermek isteyenler için idealdir. 

ALP MAMAK’TAN GÜZELLİKTE OYUNU DEĞİŞTİRECEK BİR BULUŞ; CREMA DEA

Alanında ünlü Medikal Estetik Hekim Alp Mamak, güzellik dünyasında tüm oyunu değiştirecek Crema Dea’yı yarattı. Crema Dea The Mythical Cream, Mamak’ın doğanın 3 mitolojik maddesi olarak tanımladığı; enerjinin en yalın hali C vitamini, antik güzelliğin sihirli bitkisi Imperatoria ve hayatın kaynağı suyun en güçlü taşıyıcısı Hyalüronik asit içeriğiyle mitolojiden ilham aldı, bilim ve doğanın gücü ile yaratıldı.

Alp Mamak, Türkiye’de ve tüm Avrupa’da satışa sunulan Crema Dea’nın yaratım sürecini şöyle anlattı: “Cilt ancak her gün yeniden doğarsa güzelliğin devamlılığının sağlanabileceği fikrinden yola çıktım. 10 yıl boyunca hayat amacım haline gelen bu keşfe imza atabilmek için Antik çağın gizemli formüllerinden, doğanın özüne ve bilimin derinliklerine daldım. Yıllardır sağlıklı ve güzel bir cilt için kadınlar hem cildi nemlendiren, hem parlamasına yardımcı olan, hem de cildin dengede kalmasını aynı anda sağlayan tek bir ürünün peşinden koştu. Günümüzün zorlu koşullarında, hayatı kolaylaştıracak, birçok faydayı aynı anda sağlayacak bir üründü ulaşmak istediğim."

Sürdürülebilir güzellik için yaratıldı…

Güzelliğin devamlılığını sağlayacak böyle bir ürünü keşfetmeyi hayat amacı haline getiren Medikal Estetik Hekim Alp Mamak, 10 yıl süren çalışmalarının sonucunda hedefine ulaştı ve Crema Dea’yı sürdürülebilir güzelliği elde etmek isteyenlere armağan etti. Mamak, Crema Dea The Mythical Cream’i günümüzün kusursuz tanrıçaları için tasarladığını ve doğanın 3 mitolojik maddesini bir araya getirerek yarattığını açıkladı.

Crema Dea’nın güzellik sektöründe bütünüyle bir oyun değiştirici olduğunu vurgulayan Dr. Mamak, açıklamalarına şöyle devam etti: “Kadim medeniyetlerin güzellik sırlarının izlerini sürdüm. Cildin beslenmesini ve yenilenmesini desteklemek için C vitamini; çevresel faktörlerin oluşturduğu olumsuz etkileri azaltmak için antik güzelliğin sihirli bitkisi imperatoria’yı ve cildi ihtiyacı olan suyla bolca nemlendirmek, esnekliğini korumasına yardımcı olmak için Hyalüronik asiti kullanmaya karar verdim. Ortaya çıkan ürünün yıllar süren Ar-Ge sürecinde yoğun nemlendirme etkisiyle göz çevresinde, hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerinde, siyah nokta ve sivilce gibi etkilere neden olmaksızın güvenle kullanılacağını defalarca gördüm. Crema Dea’yı Avrupa’da bağımsız laboratuvarlarda testlerden geçirdim ve bu noktada, global standartlarda ve İtalya’da ürettiğimiz markamızı dünyayla paylaşmaya karar verdim.”

Medikal estetik denildiğinde dünyada akla ilk gelen isimlerden biri olan Alp Mamak, aynı zamanda Amerikan Medikal Estetik Akademisi ve Avrupa Estetik Tıp Birliği Üyesi. Mamak, dünya çapında bir eğitmen olarak da ön plana çıkıyor. Bugüne kadar katıldığı çok sayıda konferansta meslektaşlarına tescillenmiş kendi yöntemi ‘Estetik yanal yükseltmeyi’ anlattı. Bu yöntem hali hazırda sınır ötesinde birçok doktor tarafından uygulanıyor.

Oyun değiştirici ve devrimci…

Dünyada artık genel güzellik trendinin öze dönüşle birlikte sağlıklı ve güzel bir cilde sahip olmak olduğunu ifade eden Mamak, Crema Dea’nın tam da bu amaca hizmet eden oyun değiştirici ve devrimci bir ürün olduğunun altını çiziyor. Keşfettiği bu ürünü tüm dünyaya, insanların parlak ve canlı bir cilde sahip olmasına destek olmak amacıyla sunuyor.

Yaz sıcaklarına sağlıklı  çözümler COSMED’de

Güneşin zararlı etkilerinden cildi korurken, cildin ihtiyaç duyduğu temizlik ve nemi sağlayan sağlıklı ürünler sunan COSMED Cosmeceuticals, güneşe karşı yüksek koruma sağlayan SPF 50 Sun Essential Serisi, Alight Arındırıcı Toz Temizleyici ve Ultrasense S.O.S Krem Jel’le sıcak yaz günlerine özel sağlıklı çözümler geliştiriyor.

Sağlıklı bakımı cinsiyet ya da yaş farkı olmaksızın herkese ulaştırmayı amaçlayan COSMED Cosmeceuticals, dünya standartlarında ürettiği ürünlerini kusursuz bir cilde ulaşmak isteyenlerle buluşturmaya devam ediyor. Marka; kaliteli, sağlıklı, güvenilir ve ulaşılabilir fiyatlarıyla dikkat çeken ürünleriyle cilt sağlığını korumayı sürdürüyor.

Yaz aylarının en büyük sorunu: “Güneşin zararlı ışınları”

Güneş ışınlarının zararlı etkilerinin başında; güneşin özellikle hassas ciltlerde yarattığı kuruluk, ciltte koyu lekelerin oluşmasına sebep olması ve UV ışınlarının ciltte derin kırışıklıklar yaratarak cildin yaşlanmasını hızlandırması geliyor. Güneşin tüm bu zararlı etkilerinden korunmak ise mümkün.

Cildin UV ışınlarının zararlı etkilerinden korunmasına ve hassas ciltlerin toleransının yükseltilmesine yardımcı olan; doğal hücre ve DNA koruyucusu Ectoin içeren, suya dayanıklı, SPF 50 Sun Essential Serisi, tüm cilt tipleri için sağlıklı bir koruma sağlıyor.

Çok hassas, yağlı ciltler ile koyu leke ve yaşlanma karşıtı yüksek koruma sağlayan seri, bu yazın olmazsa olmazları arasında. Güneşe çıkmadan 30 dakika önce cilde eşit miktarda uygulanarak her iki saatte bir yenilenerek uygulanabilen kremler, cilde gün boyu kusursuz bir koruma sağlayarak nem kaybını engelliyor.

Cilt temizliği asit içermeyen ürünlerle yapılmalı

Yaz aylarında en çok ihtiyaç duyulan bir diğer faktör ise gün boyu temiz ve gözenekleri açık bir cilt. Gün boyu maruz kalınan çevresel etmenler cildi kirletirken gözeneklerin de kapanmasına neden oluyor. Düzenli bir şekilde yapılan cilt temizliğiyle sağlıklı bir cilde ulaşmak aslında çok kolay.

Cildin arındırılmasına yardımcı olan, yağlı / karma veya lekeli ciltlerin günlük bakım ihtiyaçlarına yönelik geliştirilen enzimatik peeling özellikli, arındırıcı Alight Arındırıcı Toz Temizleyici, asit içermeyen formülüyle yüzü incitmeden, aşındırmadan temizliyor. Bitkisel enzimlerden gelen arındırıcı bir etkiye sahip olan ürün, sabah-akşam avuç içinde su ile çözülmüş ürün hafif masaj eşliğinde cilde uygulanıp bol suyla durulanıyor.

Yaz dönemine uygun krem jeller kullanılmalı

Toleransı düşük ve hassas ciltlerin, yapıları sebebiyle yatıştırıcı özelliğe sahip jellerle desteklenmesi gerekiyor. Hafif nemlendirici özelliği ile yaz dönemi için ideal olan S.O.S Krem Jel, makyaj bazı kullanımına uygun yapısının yanı sıra uzun süreli yatıştırıcı etki sağlıyor. Durulanma gerektirmeyen, cilt hassasiyetini dengeleyici krem jel, sabah-akşam göz çevresi haricinde tüm cilde uygulanabiliyor.

SPF 50 Sun Essential Serisi:

Çok Hassas Ciltler için Yüksek Koruma SPF 50: 119,90 TL

Koyu Leke Karşıtı Yüksek Koruma SPF 50: 132,00 TL

Yağlı Ciltler için Yüksek Koruma SPF 50: 119,90 TL

Yaşlanma Karşıtı Yüksek Koruma SPF 50: 132,00 TL

Alight Arındırıcı Toz Temizleyici: 169,90 TL

Ultrasense S.O.S Krem Jel: 114,90 TL

Güçlü ve uzun araştırmalar sonucunda dünya standartlarında ürettiği birbirinden sağlıklı ürünlerini kusursuz bir cilde ulaşmak isteyenlerle buluşturmaya devam eden COSMED, sağlıklı bir cildin en büyük sırlarından birinin nemli bir cilt olduğuna inanıyor.  COSMED Cosmeceuticals’ın uluslararası standartlardaki güvenilir ürünleri; yetkili eczaneler ve Watsons mağazalarında satışa sunuluyor.

THE ORGASM ON THE BEACH COLLECTION ENDLESS SUMM LIMITED EDITION

Rengini ikonik şeftali pembesi Orgasm'dan alan bu yaz koleksiyonu ile güneşin canlandırdığı tüm duyguları hissedin.

“NARS Orgasm, sizi adeta kumsallara götürüp cildinize güneşten yanmışçasına bir ışıltı veriyor." – François Nars, Kurucu ve Kreatif Direktör

Koleksiyon:

ORGASM ON THE BEACH CHEEK PALETTE / Allık Paleti Fiyat: 550 TL

İkonik, şeftali pembesi Orgasm Allıktan ilham alan altı adet mercan ve altın tonları içeren Orgasm On the Beach Allık Paleti , yazın renklerini yeniden yorumluyor. Ağırlık yapmadan renk yoğunluğu sağlayan bu formül, mikro partikül renk pigmentleri sayesinde size karşı konulmaz yumuşaklığın yanı sıra uygulama kolaylığı da sağlıyor. Bu formül hafif yapısı sayesinde cilde zahmetsiz ve kolay uygulama sağlıyor. Orgasm ile bitmeyen yazı keşfedin.

Tonlar:

·     TURTLE BAY (ışıltılı şeftali şampanya)

·     NAPLES (metalik rose gold)

·     MANDALAY (saten karamel bronz)

·     MONTEZUMA (ışıltılı altın şeftali)

·     ORGASM (altın ışıltılı şeftali pembesi)

·     ZUMA (satin rouge)

ORGASM BLUSH / Orgasm Allık Fiyat: 550 TL

Orgasm Blush ile yaz güneşinden rol çalın. Ödüllü, ikonik, şeftali pembesi Orgasm Blush’ın büyük boy seçeneğiyle cildinizi yaz boyunca canlandırın. Orgasm Blush cildinizde doğal bir renk geçişi sağlarken, ince yapılı toz pigmentleriyle karşı konulmaz yumuşaklık ve uygulama kolaylığı sağlıyor.

Tonlar:

·     ORGASM (altın ışıltılı şeftali pembesi)

Vichy, Cilt Bilimi Etkinliği Global Derm Live'ı Gerçekleştirdi

Cildin zaman içindeki gelişimine etki eden unsurların kapsamlı çalışmasına dayalı bir uzmanlık geliştiren Vichy, cilt için daha iyi çözümler oluşturmaya devam ediyor. Etkili ve yenilikçi cilt ve saç bakım ürünleriyle öne çıkan Vichy, 29 Haziran Salı günü, dünya çapında pek çok dermatolog ve uzmanın katılımıyla Global Derm Live etkinliğini düzenledi. Menopoz, akne, saç bakımı, stres ve ekspozom konularına değinilen Derm Live'da cilt bakımının arkasında yatan bilim ile Vichy cilt bakım ürünleri konuşuldu ve cilt tutkunlarının soruları yanıtlandı.

UV ışınları, kirlilik ve iklim değişiklikleri gibi çevresel faktörler; diyet, stres, uyku eksikliği, fiziksel aktivite gibi davranışsal faktörler ve menopoz gibi hormonal faktörler, ciltte zamanla hasar oluşturuyor. Cildin potansiyelini artıran kişiselleştirilmiş çözümlere ulaşmak için bu faktörleri ve cilt üzerindeki etkilerini anlamak da büyük önem kazanıyor. Ekspozom biliminde bir öncü olarak Vichy, sağlıklı cilt görünümünü etkileyen birçok iç ve dış ekspozom faktörü hakkında bilinmeyenleri aktararak farkındalık yaratıyor.

Ekspozom biliminin öncüsü Vichy

Cildin sağlıklı görünümünü her zaman bir arayış haline getiren Vichy, 40 seneyi aşkın bir süredir ekspozom bilimine öncülük ediyor. Vichy, cilt için daha iyi çözümler oluşturmak amacıyla; maruz kalınan çevre, beslenme, davranış ve hormonal faktörlerin birleşimi olan ekspozomun, cilt üzerindeki etkileri hakkında konuşulduğu Global Derm Live etkinliğini düzenlendi. 29 Haziran'da, alanında uzmanların ve dermatologların yer aldığı dijital buluşmaya, dünya çapından pek çok katılımcı da eşlik etti. Katılımcılar, cildin biyolojik fonksiyonlarını etkileyen ve yaşlanmasını hızlandıran tüm faktörlerin etkileri ve Vichy cilt bakım ürünleri hakkında bilgilendirildi.

Menopoz, akne, saç bakımı, stresli ciltler ve çözümler konuşuldu

Dijital Derm Live etkinliğinin açılışında; fiziksel cilt bariyeri, cilt pigmentasyonu, cilt savunması ve cilt yapısını etkileyen ekspozomun arkasında yatan bilimle ilgili bilinenler ve yeni gelişmeler paylaşıldı. Alanında uzman jinekolog ve dermatolog eşliğinde menopoza farklı bakış açıları ve menopoz için özel olarak geliştirilen Neovadial cilt bakım serisi ele alındı. Akne konusunun konuşulduğu bölümde, doktorların katılımlarıyla ekspozom konusu ve cilt kusurlarını tedavi etmek için uzman çözümler sunan Normaderm bakım serisi anlatıldı. Patofizyoloji uzmanı eşliğinde saç bakımı hakkında bilgiler ve Vichy Dercos ürünleri aktarıldı. Son olarak, ekspozom ve stresin cilde etkilerinden bahsedilerek, Mineral 89 nem bakım ürünleri ve cilt için sunduğu çözümler belirtildi. Toplantının kapanışında ise, cilt bakım meraklılarının soruları yanıtlanarak, cilt bakımının ve arkasında yatan bilimin önemi vurgulandı.

Tüm çevresel faktörler, yaşam tarzı ve hormonlardan kaynaklanan cilt yaşlanmasını yavaşlatan benzersiz formüller ortaya çıkaran Vichy, cildin geleceğini değiştirmeyi hedefliyor. Cilt yaşlanmasını hızlandıran faktörler üzerinde uzun yıllar süren araştırmalar yapan Vichy, ekspozomun doğrudan cilt üzerindeki etkilerine odaklanıyor. Ekspozom biliminin öncüsü Vichy, her ekspozom faktörü konusunda özel uzmanlığa sahip sekiz uzmandan oluşan uluslararası ve çok disiplinli bir kurul ile her yıl bir araya gelerek ekspozom bilgi birikimi çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni Flormar Color Master Lipstick İle Tek Sürüşte Yoğun Renkler

Flormar’ın dudaklara tek sürüşte yoğun renk veren, yeni kremsi mat ruj serisi Color Master Lipstick; yepyeni şık ambalajı, besleyici bakım içeriği ve 16 trend renk seçeneğiyle makyaj tutkunları ile buluşuyor.

Makyaj denilince ilk akla gelen marka Flormar’ın yeni ruju “Color Master Lipstick” tek sürüşte yoğun renk veren yapısı, besleyici bakım içerikleri ve dudaklara bakım yapan formülü ile yeni favori rujun olacak!

Yepyeni ve şık ambalaj tasarımı ile daha ilk görüşte kendine hayran bırakan “Flormar Color Master Lipstick” ruj serisinde, her biri kusursuz görünüm sunan 16 trend renk yer alıyor.

Yüksek örtücülük sağlayan pigmentler ile renkli ve cesur dudaklar!

Kremsi mat yapısı ile kolayca uygulanabilen, ağırlık yaratmayan, pürüzsüz bir görünümün yanında zengin E vitamini ve Shea yağı içerikleri ile dudakları nemlendirerek onlara güzellik kadar bakım da sağlayan Flormar Color Master Lipstick, tek ve basit bir sürüşle dudakların için mükemmel görünümü oluşturacak!

Flormar Color Master Lipstick rujları flormar.com.tr, Flormar mobil uygulaması ve @flormarturkiye instagram sayfasındaki filtreler bölümünden ulaşılabilen “Flormar Sanal Makyaj” uygulaması ile kendi dudağında deneyebilir,  tüm hijyen önlemlerinin alındığı Flormar mağazalarından ve www.flormar.com.tr adresinden ulaşabilirsin.

Sinoz'dan bir mucizevi ürün daha; Retouch Ton Eşitleyici Krem

Kadınların gözde markası Sinoz,cilt tonunda eşitsizlik olan kadınlar için çözüm odaklı ve çok etkili Sinoz Retouch Ton Eşitleyici Krem ile karşınızda. Sinoz efektif ürünlerine, kalıcı çözüm ve kadifemsi bir cilt için mucizevi bir dokunuş sunan Retouch Ton Eşitleyici Krem'i ekledi.

Sinoz Retouch Ton Eşitleyici Krem’in mucizevi içeriği sayesinde; pürüzsüz, ışıltılı, nemini kazanan ve lekelere karşı koruma altındaki cilt, kusursuzluğa bir adım daha yaklaşır. Her cilt tonunda etkili bakım sunan Sinoz Retouch, cildin nefes almasına yardımcı özel geliştirilmiş formülü ile gözenek görünümünün düzenlenmesinde aktif rol oynar.

Hafif yapısı ile yokmuş hissi vererek güzellik adına tüm şartları eşitleyen Sinoz Retouch Ton Eşitleyici Krem; içeriğindeki Kolajen, Hyalüronik Asit ve E vitamini sayesinde, cilt ile lekeler arasında bariyer oluşturur.

Sinoz, Retouch Ton Eşitleyici cildinizin güzelliği için tüm engelleri ortadan kaldırıyor ve mükemmel bir görünüm için tüm şartları eşitliyor.

Hassas Bölgeler İçin Güneş Koruyucu Stick

1984 yılında kurulan ve AR&GE çalışmaları ile adını duyuran, 90'dan fazla ülkede faaliyet gösteren Uluslararası dermokozmetik firması Mesoestetic'in güneş serisinde yer alan Sun Protective Repairing Stick, bu yaz çantanızdan hiç ayrılmayacak.

Pratik ambalajı ve şekli sayesinde rahatça kullanabileceğiniz Stick, özellikle göz konturleri, dudaklar, yara izleri ve lekeler gibi hassas bölgeler için onarıcı görevi görüyor.

Yaşlanma karşıtı etkisi ile ciltteki yüksek kaliteli kolajenleri koruyan ve iyileştiren Sun Protective Repairing Stick, epidermal onarım mekanizmasına da destek oluyor.

Kolay sürülme özelliği sayesinde cilt üzerine hemen yayılan ürün, kullanışlı dizaynı ile bu yaz yanınızdan ayrılmayacak.

Mesoestetic'in Güneş Serisini, güzellik merkezleri ve uzman kliniklerde bulabilirsiniz.

 

Bio Oil Natural İçeriğindeki %100 Doğal Bitkisel Yağlar İle Çatlaklara Son Veriyor!

Vücutta oluşan çatlak, kırışıklık, cilt lekesi ve yara izlerinin görünümünü 8 hafta gibi kısa bir sürede gözle görünür biçimde azaltan Bio-Oil Natural, yüzde 100 doğal içeriğiyle cilde ihtiyacı olan bakımı sunuyor. Klinik olarak da kanıtlanan etkisini içeriğinde yer alan 14 farklı bitki özüne borçlu Bio-Oil Natural’ın formülünde kullandığı bitkisel yağlar, vücutta oluşan çatlakların onarımında oldukça etkili… Bu birbirinden farklı 14 bitki özü aşka cilt sorunlarına da çözüm sunuyor. Bitkisel yağların çatlak sorununa çözüm getiren faydaları konusunda Uzm. Dr. Mehtap Kıdır, ‘’çatlak tedavisinde bitkisel yağların rolü çok önemli’’ diyor.

Doğanın insanlığa sunduğu bitkiler, insan vücudu için birçok fayda sağlarken, bu bitkilerden elde edilen yağlar, zengin besin içeriği ile insan vücuduna  şifa sunuyor. Tıbbi bitkilerden elde edilen doğal bitkisel yağlar yüzyıllardan beri cilt kuruluğu, deri yaşlanması, atopik dermatit, egzema ve yara iyileşmesi de dâhil olmak üzere tıpta pek çok hastalığın tedavisinde ve cilt bakımında kullanılıyor. Son yıllarda modern estetik tıp, bitkisel yağları dermokozmetik ürünlerde daha sık kullanmaya başladı. Katkı maddesi içermemeleri nedeni ile günümüzde kullanımı daha da cazip hale gelen bitkisel yağlar, tüm cilt tipleri için kullanılabilirken bu yağlardan en büyük faydayı kuru ciltler görüyor. Bitkisel yağları kullanırken “Doğal olan her şey zararsızdır” mantığı ile de hareket etmemek gerekiyor Bitkisel yağları seçerken cilt tipi ve varsa cilt hastalıkları göz önünde bulundurarak onaylı, dermatolojik testlerden geçmiş ürünler tercih edilmelidir. Almanya, Amerika Birleşik Devletleri ve Güney Afrika’da birbirinden farklı tıp fakültelerinde yapılan klinik çalışmalarda etkisi kanıtlanan Bio-Oil Natural’ın bitkisel yağlar ve vitaminleri bir araya getiren çatlak görünümünü gözle görünür bir şekilde azaltmaya yardımcı olan doğal formülü ISO 16128 ile de ispatlanmış durumda.

“Derideki su kaybı önlenmeli”

Bitkisel yağların tıpta yaklaşık 5 bin yıldır kullanıldığını ve farklı cilt sorunlarına iyi geldiğine değinen Uzm. Dr. Mehtap Kıdır, vücudun nemlendirilmesinin önemiyle ilgili şu açıklamalarda bulunuyor: “Vücudumuzun en büyük organı olan derimizden sürekli olarak  buharlaşma yolu ile su kaybı oluyor ve bu da deride kuruluk, çatlama ve kaşıntıya yol açıyor. Derimizdeki su kaybı alt tabakalardan desteklendiği için bu kaybı su içerek telafi etmek derinin nemi açısından oldukça önemli. Ancak ilerleyen yaş ve bazı cilt hastalıkları yüzünden derinin alt katmanlarından gelen su transferi yeterli olmuyor. Sık sık yıkama ve güneş ışığına fazla maruz kalmanın da sebep olduğu su kaybı yüzünden deri, kuru, pürüzlü ve kepekli bir görünüm alıyor. Bu yüzden nemlendirici ürünlerle nem eksikliği giderilip, deri yüzeyinde koruyucu bir kalkan oluşturularak su kaybının önlenmesi gerekiyor.”

“Çatlak tedavisinde bitkisel yağların rolü çok önemli” 

Vücuttaki hızlı değişimlerin çatlak oluşumuna sebebiyet verdiğini açıklayan Uzm. Dr. Mehtap Kıdır, çatlakların temel nedeninin derinin orta tabakasındaki elastin ve kolojen liflerinin zarar görerek kopması olduğunu söylüyor. Kıdır, çatlak tedavisinde bitkisel yağların rolüyle ilgili şu açıklamalarda bulunuyor: ”Derimiz bizleri dış çevresel koşullardan korumak için bariyer görevi üstleniyor. Bu görevi tam olarak yapabilmesi için esansiyel yağlara ihtiyaç duyuyor. Vücudumuzda üretilemeyen esansiyel yağlar, dışarıdan alabildiğimiz bitkisel yağlar sayesinde vücudumuza girebiliyor, bu da derimizin esneme kapasitesini arttırarak deride oluşabilecek çatlakların önüne geçiyor. Bazı kişilerde genetik olarak kolajen ve elastin liflerindeki bağlar daha zayıf olarak bulunuyor. Bu bağlarda kopmalar meydana geliyor. Çatlak tedavisinde de temel amaç kopan bu liflerin yeniden bağlanmasını sağlamak. Çoğu zaman da uygulanan tedbirlere rağmen yine de çatlak oluşumu görülebiliyor. Ancak burada çatlaklar geliştikten hemen sonraki aylarda tedavisinin çok daha kolay olduğunu belirtmekte fayda var. Tam da bu noktada kullanılacak onarıcı, nemlendirici ve esnekliği artırıcı bitkisel yağlarla ciltte kolajen oluşumu desteklenerek çatlak onarımı gerçekleşebiliyor.”

 

%100 doğal ve etkili bakım

Klinik olarak da test edilmiş dünyanın bir numaralı çatlak bakım kremi Bio-Oil Natural, içeriğinde soya tohumu yağı, ayçiçeği yağı, aspir tohumu yağı, jojoba yağı, narçiçeği yağı, kalendula yağı, paçuli uçucu yağı gibi 14 farklı bitki özü, bitkisel yağlar, doğal antioksidanlar ve vitaminler barındırıyor. Bio-Oil Natural,  karın, göğüs, kalça, bel ve uyluk gibi çatlak oluşumuna yatkın bölgelere günde iki kez masaj yaparak uygulandığında 8 haftada çatlak görünümünü gözle görünür bir şekilde azaltmaya yardımcı oluyor. Kırışıklıkları azaltan krem aynı zamanda cilt lekeleri ve yara izlerinin de görünümünü azaltıyor ve cildi nemlendirerek pürüzsüz bir görünüme kavuşturuyor.

John Frieda Go Blonder ile Saçlarınıza Güneş Işıltısı Verin

Yenilikçi ürünleriyle kuaför kalitesinde sonuçlar sunan John Frieda, Go Blonder serisini evinizde kolayca uygulayarak sarı saçlarınızı 2 tona kadar açmanızı sağlıyor. Go Blonder serisindeki şampuan, saç kremi ve saç açıcı sprey ile sarı saçlarınızda kolaylıkla istediğiniz tonlara ulaşabilir, güneşin ışıltısını saçlarınıza yansıtabilirsiniz.  BlondeMendTM teknolojisiyle formüle edilen seri sayesinde, sarı saçlarınıza renk koruması ve nemlendirme ile bakım yapabilir, saçlarınızın rengini kademeli olarak açabilirsiniz.

 

Saçların ihtiyaçlarına özel benzersiz ürünler yaratan John Frieda, sarı saçların gereksinimlerini karşılayacak Go Blonder serisi ile yazın enerjisini saçlara taşıyor. BlondeMendTM teknolojisi ile formüle edilen seride bulunan şampuan, saç kremi ve saç açıcı sprey; sadece sarı saçların tonunu açmakla kalmıyor aynı zamanda soluk sarı tonları aydınlatarak, kaybedilen ışıltıyı geri kazandırıyor ve bakım yaparak yumuşatıyor. Her kullanımda sarı tonları kademeli olarak açarak, saç renginizi evde kolayca kontrol etmenize imkan sağlıyor.

Go Blonder Şampuan

Donuk sarı saçlara güneş ışıltısını geri veren Go Blonder Şampuan, saçları kademeli olarak aydınlatıyor, kurutmadan sağlıklı bir görünüm kazandırıyor. Doğal bir aydınlatıcı kompleks içeren formül, saçtaki renk pigmentlerini nazikçe azaltıyor, böylece tüm yıl boyunca saçlara güneş dokunuşu sunuyor. İçeriğindeki narenciye ve papatya ile sarı saçlarınızın tonunu gözle görülür şekilde açmanızı sağlarken, amonyak ve peroksit içermediği için saçlara zarar vermeden derinlemesine bakım yapıyor. Günlük kullanım için uygun olan Go Blonder Şampuan'ı ıslak saça masaj yaparak uygulayabilir, daha güçlü bir etki için Go Blonder Saç Kremi ile kullanabilirsiniz.

Go Blonder Saç Kremi

Saç rengini açmak, saçların yapısına ve görünümüne zarar verirken Go Blonder Saç Kremi, saçlara güneş ışıltısını nem sağlayarak kazandırıyor. Kaybettiği neme kavuşan sarı saçlar, ihtiyacı olan bakım ile yumuşacık oluyor. İçeriğindeki narenciye ve papatya, sarı saç tellerini kademeli olarak açıyor, aydınlatıyor ve sağlıklı bir yumuşaklık sağlıyor. Amonyak ve peroksit içermeyen formülüyle günlük kullanıma uygun olarak doğal, boyalı ve röfleli sarı saçların tüm tonlarına güneş ışıltısı katıyor. Etkisini artırmak için Go Blonder Şampuan'dan sonra kullanabilir, tüm saça kökten uca masaj yapabilirsiniz.

 

Go Blonder Saç Açıcı Sprey

Go Blonder Saç Açıcı Sprey ile sarı saçlarınızın kontrolü sizin elinizde! Sarı tonları iki tona kadar aydınlatarak açan saç açıcı sprey, 3-5 kullanımda sonra anında etkisini gösteriyor. Papatya ve narenciye karışımı ile ustalıkla formüle edilen Go Blonder Saç Açıcı Sprey, sarı tonları parlatıyor ve kademeli olarak açıyor. Özel peroksit açıcı formülü sayesinde maksimum saç aydınlatması en fazla 10 kullanımdan sonra gerçekleşiyor. Hidrojen peroksit içeriğiyle, sarı saçların rengini kalıcı olarak açıyor. En iyi sonuçlara ulaşmak için Go Blonder Saç Kremi'nden sonra saça püskürterek kurutabilir ve şekillendirebilirsiniz. Sadece ıslak saça uygulanması tavsiye edilen ve ısıyla aktive edilen spreyi, saça kökten uca iyice sıkarak fön makinesi, maşa veya düzleştirici kullanabilir, saç tonunuzu daha yavaş açmak için spreyi sıktıktan sonra güneşe çıkabilirsiniz.

Sephora Collection ile Cildinize Doğal Işıltı

Rengarenk güzellik dünyasıyla Sephora Collection, doğanın iyileştirici gücünden ilham aldığı cilt bakımı ürünleriyle cildin ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı oluyor. Her cilt tipine uygun nemlendirici ve makyaj çıkarıcı maskeler ve vitamin takviyeli toniklerle cilt bakımı serüveninizi keyfe dönüştürüyor. 

Doğa dostu içeriklerle geliştirilen formüller, doğal dokularıyla da bakım rutinlerini destekliyor, cilde doğal bir ışıltı vadediyor. Muhteşem bir cilt bakım deneyimi sunan ürünler, cildi kucaklıyor, pratik kullanımlarıyla da ön plana çıkıyor. 

Özenle formüle edilmiş Sephora Collection ürünlerini, www.sephora.com.tr, Sephora mobil uygulaması ve Sephora mağazalarında keşfetmenin tam zamanı…

essence’in Yeni Extreme Shine Volume Dudak Parlatıcısı Serisi ile Bu Yaz Parlayın!

Kaliteli, yüksek performanslı ve yenilikçi ürünleriyle kendini ifade eden, yaratıcı ve deneysel sonuçlar yaratan essence, yeni Extreme Shine Volume Dudak Parlatıcısı serisini güzellik tutkunlarının beğenisine sunuyor. Her kadının hayalindeki dolgun ve ışıltılı dudaklar, yeni Extreme Shine Volume Dudak Parlatıcısı'nın pek çok farklı seçeneğiyle bu yaza damgasını vuruyor. Sürdürülebilir ürünler geliştirerek gezegene bağlılığını gösteren essence'ın yeni dudak parlatıcısı Extreme Shine Volume Lipgloss, geri dönüştürülmüş plastik ambalajıyla da plastik tasarrufu sağlıyor.

 

 

Yazın enerjisini dudaklarınıza taşımaya var mısınız? essence'ın yeni Extreme Shine Volume Lipgloss'u ile tanışın. Farklı hacim ve renkler sunan yeni Extreme Shine Volume Lipgloss, yaz makyajınıza taze bir görünüm kazandırmaya geliyor. İster şeffaf veya yumuşak pembe ister iddialı yoğun fuşya, tercihiniz ne olursa olsun dudaklarınız daha dolgun gözükürken, doğallığınız öne çıkacak!

Dudak parlatıcısı performansını bir üst seviyeye taşıyan yeni Extreme Shine Volume Lipgloss, sadece sağladığı parlaklığıyla değil hoş kokusuyla da dikkatleri dudaklarınıza çekiyor. Yenilenmiş formülü pek çok renk seçeneğinin yanı sıra dudaklara farklı hacimler de katarak yepyeni bir görünüm sunuyor. Islak görünümlü muhteşem dudaklar; silikon, mikroplastik parçacık, alkol ve yağ ilavesi olmadan ekstra hacim kazanıyor.

Yeni Extreme Shine Volume Lipgloss serisi, dudakları dolgunlaştırma özelliğine ek olarak üç ayrı fayda sağlıyor.  01 ila 09 tonları, maksimum hacim sunarken; 101 ila 105 tonları daha fazla dolgunlaştırma etkisi gösteriyor ve 201 tonu dudakları doğal bir ışıltı ile renklendirmek için bireysel ph değerine tepki veriyor. Toplam 15 farklı renge sahip olan yeni Extreme Shine Volume Lipgloss, her stil için mükemmel eşleşme sağlıyor.

Yeni Extreme Shine Volume Lipgloss, sürdürülebilir içerik ve ambalajıyla da makyaj meraklılarının gönlünü fethediyor. Hayvanlar üzerinde test edilmeyen Cruelty-Free, Vegan ve Temiz Güzellik sertifikalarına sahip ürün; silikon ve mikroplastik içermiyor ve yapışkan olmayan dokusuyla öne çıkıyor. %94 oranında geri dönüştürülmüş plastikten yapılmış yeni ambalajıyla da aynı zamanda yılda yaklaşık 31 ton plastik tasarrufu sağlıyor.

Tatilinize La Roche-Posay'nin Uzman Güneş Koruması Anthelios ile Devam Edin

Yaz tatili deyince deniz, kum ve güneşten vazgeçemeyenlerdenseniz, La Roche- Posay'nin uzman güneş koruması Anthelios serisi her an sizinle! Güneşin zararlı ışınlarının yoğun olarak geldiği bu dönemde yüksek korumalı güneş koruyucular ile tatilin tadını güvenle çıkarmaya devam edeceksiniz. Dermatologların en çok tavsiye ettiği* cilt bakım markası La Roche-Posay'nin Anthelios serisindeki Invisible Fluid SPF50+, Pigmentation Renkli Krem SPF50+, Parlama Karşıtı Güneş Koruyucu Yüz Misti SPF50 ve Dermo-Pediatrics Invisible Sprey SPF50+ ile aile boyu korunmanın ve sağlıklı bir cildin kapısını aralayacaksınız. 

 

Cildin görünmez kalkanı: Anthelios Invisible Fluid SPF50+ 

Anthelios ürünleri içerisindeki en yüksek UVA korumasına sahip Anthelios Invisible Fluid SPF50+, çok yüksek spektrumlu koruması sayesinde ciltte UVA ve UVB ışınlarına karşı kalkan görevi görüyor. Tüm cilt tipleri için kullanıma uygun olan güneş koruyucu, kızılötesi-A ve hava kirliliği sebebiyle cildin zarar görmesini önlemeye yardımcı oluyor. Kullanım kolaylığı sağlayan ve parfüm içermeyen krem, güneşe karşı toleransı olmayan ciltlerde ağırlık yapmadan hızla emiliyor. Suya, kuma ve tere karşı çok dayanıklı Anthelios Invisible Fluid SPF50+, hipoalerjenik özelliğiyle oluşabilecek cilt rahatsızlıklarının ve lekelerin önüne geçiyor. Çok hafif ve akışkan dokusuyla ciltte beyaz iz bırakmıyor.

Dünyaca ünlü dermatoloji uzmanları tarafından laboratuvarda yapılan çalışmaların sonucunda; Anthelios Invisible Fluid SPF50+ kremini deneyenlerin %98'inin cildinde beyaz iz bırakmadığı, %81'inin cildinde yağlı his bırakmadığı ve %88'inin cildinde ağırlık yapmadan hafif hissettirdiği** görülmüştür. Tatil boyunca korunmayı sürdürmek için özellikle güneşe çıkmadan önce ürünü cilde uygulayabilir ve gün boyunca sık sık tekrarlayabilirsiniz.

Yaz sıcaklarında makyaj yapmayı tercih etmeyenler için ürünün renkli versiyonu Anthelios Invisible Fluid SPF 50+ Tinted, cildinizi güneşin zararlı ışınlarına karşı korurken aynı zamanda sağlıklı bir cilt görünümüne de sahip olmanızı sağlıyor!

Anthelios Pigmentation Renkli Krem SPF50+ ile tatilde de eşit bir cilt tonu

Procerad ile zenginleştirilmiş ve dermatologlar tarafından test edilmiş çok yüksek spektrumlu renkli güneş koruyucu Anthelios Pigmentation Renkli Krem SPF50+, UV ışınları nedeniyle hiperpigmentasyon problemi yaşayan ciltler için yüksek koruma sağlıyor. Yaz tatilinde makyaj yapmayı tercih etmeyenler için, açık ve koyu olarak iki farklı renk seçeneğine sahip krem, cilt üzerinde dağılan renkli dokusuyla cilt tonunu eşitliyor. Komedojenik olmayan koruyucu, La 

Roche-Posay Termal Suyu içeriyor. Hipoalerjenik olan ve suya karşı dayanıklı krem, güneşe karşı hassasiyeti olan ciltlere uzman çözüm sunuyor. Cildinizi etkili korumak için, ürünü güneşe çıkmadan hemen önce uygulayın. Özellikle terledikten veya kurulandıktan sonra korumanın devam etmesi için sık sık ve bol miktarda tekrarlayın. 

Güneş koruyucu etkisi için sabah Anthelios Pigmentation Renkli Krem kullanırken, akşam Saf C Vitamini Işıltı Veren Antioksidan Serum ile bir cilt bakım rutini oluşturarak, daha ışıltılı bir görünüme sahip olabilirsiniz!

Anthelios Parlama Karşıtı Güneş Koruyucu Yüz Misti SPF50 ile porselen görünüm ve koruma bir arada

Geniş spektrumlu ve yüksek UVA, UVB güneş koruması sağlayan Anthelios Parlama Karşıtı Güneş Koruyucu Yüz Misti SPF50, kızılötesi ışınları ve hava kirliliğinden kaynaklanan hasarlara karşı cildi korumaya yardımcı oluyor. Görünmez dokusu ile ciltte hızla emiliyor ve parlamaya karşı meydan okuyor. Hassas ciltler için uygun olan koruyucu; yağlı, yapışan bir his ve beyaz iz bırakmıyor. Dermatolojik kontrol altında test edilen ve hipoalerjenik olan sprey, ciltte rahatlık hissi yaratıyor. Cilt bakım rutininizin son adımı ve makyaj altı bazı olarak uygulanabilen ürünü yaz tatili boyunca çantanızda taşıyabilir, ihtiyaç duyduğunuzda sık sık tekrarlayabilirsiniz.

Anthelios Dermo-Pediatrics Invisible Sprey SPF50+ ile çocuğunuzun nazik cildini koruyun

Anthelios Dermo-Pediatrics Invisible Sprey SPF50+, UVB ve UVA'ya karşı sunduğu geniş spektrumlu yüksek koruma sayesinde çocukların cildini güneşin zararlı etkilerinden koruyor. Sprey formuyla kullanım kolaylığı sağlıyor ve suya, tere ve kuma karşı dayanıklılık gösteriyor. Parfüm içermeyen formülü gözleri yakmıyor. Narin çocuk ciltleri için geliştirilen Anthelios Dermo-Pediatrics Invisible Sprey SPF50+, minimum kimyasal filtre içeriği ile etkili koruma sağlıyor. Yenilenen ve denize saygılı formülüyle de suyla temas halinde hiçbir deniz canlısına zarar vermiyor. Güneşe çıkmadan yarım saat önce çocuğunuzun tüm vücuduna ve yüzüne uygulayabilir, 2 saatte bir ve her yüzmeden sonra tekrarlayabilirsiniz.

Uzun süre güneşe maruz kalmak tehlikelidir. Bebekleri ve küçük çocukları doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayın. Güneş koruyucu ürünleri, güneşe çıkmadan önce uygulayın. Özellikle yüzdükten, terledikten veya kurulandıktan sonra korumanın devam etmesi için sık sık ve bol miktarda tekrar uygulayın. Çocukları güneş gözlüğü, şapka ve uzun kollu tişört kullanarak koruyun. Göz çevresine sürmeyin. Gözlerle teması halinde iyice yıkayın.

 (*) Ipsos tarafından Ocak 2021 – Mart 2021 tarihleri arasında CAWI ve CAPI yöntemleriyle gerçekleştirilen bağımsız araştırma sonuçları esas alınmıştır.

(**)22-62 yaş aralığında, her cilt tipine sahip 36 kadın, 7 erkek olmak üzere %100 reaktif/hassas ciltler üzerinde test edilmiştir.

 

Drunk Elephant'tan İki Özel Ürün

Virgin Marula Luxury Facial Oil


BESLER + DENGELER: Virgin Marula Oil’imiz cildiniz için rehabilitasyon gibidir. Kritik antioksidanlar ve omega 6 ve 9 bakımından zengin marula, gençlik ışıltısını korurken besler ve dengeler, en saf haliyle kalır.


NE İÇİN FORMÜLE EDİLDİ? Marula meyvesinin çekirdeğinden gelen saf, arıtılmamış yağımız doğal veya sentetik herhangi bir kimyasal veya koku ile neredeyse hiç temas etmemiştir. Bu süper emilebilir yağ hızla dibe çöker ve ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltır. En hassas ciltler dahil
olmak üzere tüm ciltler için uygundur.

T.L.C. Sukari Babyfacial™
 

TEMİZLEYİN + ORTAYA ÇIKARIN: Babyfacial daha fazla berraklık, gelişmiş cilt dokusu ve tonu ve daha canlı görünen ışıltıyı için cilt yüzeyini ortaya çıkaran kalite odaklı AHA/BHA “yüz” ürünüdür. İnatçı ve mat cilt için ekstra bir takviye olarak düşünün (diğer deyişle, hücrelerinizi canlandıracaktır).


NE İÇİN FORMÜLE EDİLDİ?:  Bu sonraki nesil maske, gözenekleri etkili ancak nazik biçimde temizleyen ve birikmiş ölü cilt hücrelerini gidererek ortaya çıkaran ev yapımı bir “yüz” ürünüdür. Hayallerimizin takımında yer alan tartarik, laktik, sitrik ve salisilik asitlerden oluşan %25 AHA/%2 BHA karışımıyla, bu kalite odaklı formül dokuyu etkileyici biçimde pürüzsüzleştirir, gözeneklerin, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltır. Benzersiz biçimde formüle edilen nohut unu, kabak fermenti ve ince toz yeşil çay, boğadikeni ve elmadan oluşan yumuşatıcı antioksidan karışımı ile benzersiz biçimde formüle edilen Babyfacial, inanılmaz parlaklık ve enzimatik aksiyon sağlar, cildin elastik hissini artırır ve daha da eşit, ışıltılı, bebek yumuşaklığında bir ten görünümü yaratır.

L’Occitane’ın seyahat boy ürünleriyle güzellik harekete kavuşuyor

Çoğumuz bir makyaj istifçisiyiz. Güzellik raflarımızı dolduruyor peki ne kadarını kullanıyoruz. Çoğumuz kullandığımızdan daha fazla güzellik ürününe sahibiz ama içimizdeki güzellik tutkunu yeni ürünleri denemeye devam etmek istiyor.

Bu yüzden L’Occitane’ın mini seyahat boy ürünleriyle dünyadaki yeni trendleri yakalayın.

Çok değil bir kaç yıl içinde markaların mini boyları büyük boylarından daha fazla satılacak gibi görünüyor. Bu yeni trend ile güzellik sektöründe ihtiyaçlara yönelik ürünü belirlemek ve daha uygun fiyatlı almak artık daha kolay.

L’Occitane bakım ürünleri mini boylarıyla bir adım önde!

Trendin öncülerinden biri de L’Occitane. Tamamen doğal özlerden oluşan aktif içerikler içeren ürünlerinin sizlerle beraber dünyanın her yerini dolaşarak banyo rafında tozlanmasının önüne geçmeyi hedefliyorlar.

Başta dünyada her dört saniyede bir satılan* Shea el kremi, mucizevi cilt yenileyicisi Overnight Reset Serum, mis kokulu Neroli & Orchidee Parfüm, ölmez otlu Divine Krem, besleyici özellikli, organik sertifikalı Shea Butter ve Reine Blanche Aydınlatıcı Krem gibi pek çok sevilen ürünü tüketiciye mini boylarıyla ulaştırıyorlar. Bu arada, kurtarıcılar listesinde üst sıralara tırmanan dudak balm’larını de tabiki unutmayalım.

*2020 yılından beri

L’Occitane’ın minileriyle muhteşem ürünleri deneme fırsatı!

Bu yeni trend sayesinde, ürünleri düzenli bir şekilde kullanarak son kullanma tarihinden önce gerçekten bitiriyor ve hareketli hayatımıza kolayca katabiliyoruz.   L’Occitane Türkiye Pazarlama Direktörü Neslihan Demirkaya, “Seyahat boyu ürünler, güzellikte bir yaşam biçimi haline geldi; kullanıcılar ciltleri için harika bir ürünü minimum yatırımla deneme fırsatı kazanıyor. Artık herkes hareket halinde ve seyahat boyu bakım ürünleri güzellik ikilemini çözüyor” diyor.

Hayatlarımız değişti, daha fazla insan evden çalışıyor. Ama bu olay durağanlıktan çok herkese daha fazla hareketlilik kazandırıyor. Bu yüzden güzellik de daha hareketli olma yolunda.

Bakım ürünlerinde küçük boylar söz konusu olduğunda, nicelikten çok sadelik, rahatlık ve kalite, trendin yükselmesine neden oluyor. İnsanlar ciltlerine sürdükleri konusunda artık daha bilinçli diyor Neslihan Demirkaya ve ekliyor; “10-15 yıl içinde seyahat boyu ürünlerin norm olması mümkün. Çünkü kadınlar kullandıkları ve en sevdikleri kişisel  bakım ve kozmetik ürünlerini kol çantalarında da taşımak istiyor.”

Saçlarınıza Bakım Yapmanın Tam Zamanı!

Saçları yaza hazırlayan doğa dostu formülleriyle ön plana çıkan Zade Vital, çevresel faktörlerden dolayı yıl boyunca yıpranan saçların, ışıldamasına ve güçlenmesine olanak sağlıyor. Doğadan ilham alan ürünleriyle sağlıklı saçları destekleyen Zade Vital, cold press Hindistancevizi yağı, tatlı badem yağı, susam yağı ve Biotin desteği sayesinde saç köklerini güçlendirip dökülmenin kontrol altına alınmasına da yardımcı oluyor.  

Hindistancevizi Yağı ile Saçlar Yumuşacık

Hindistancevizi yağı, doğal olarak içerdiği laurik asit sayesinde saç teline nüfuz ediyor ve kütikül denilen ve saç telini üst üste binmiş pullar şeklinde saran yapının güçlenmesini destekliyor. Böylelikle saç tellerinin daha yumuşak ve parlak görünmesine katkıda bulunuyor. 

Badem Yağı ve Susam Yağı ile Işıldayan Saçlar 

Badem yağı içeriğinde yer alan yüksek seviyelerdeki protein, omega-9 yağ asitleri ve E vitamini içeriğiyle sıklıkla saç bakımında tercih ediliyor. Bu özelliklerin saçın parlaklığını ve gücünü arttırabileceği ve yeni saç oluşumunu destekleyebileceği uzmanlar tarafından belirtiliyor. İçeriğindeki linoleik asit ise saçların daha yumuşak ve daha parlak olmasına da yardımcı oluyor. 

Susam yağı,  derideki kuruluğun, dökülmenin ve kaşıntının giderilmesini de destekliyor. B-1 vitamini, kalsiyum, bakır, magnezyum ve çinko gibi birleşenleri bir arada buluşturan doğal yağ, saç dökülmesinin kontrol altına alınmasına yardımcı oluyor.

 Kabak çekirdeği yağı ile tam destek

Saç gelişim evrelerini hormonel olarak destekleyen kabak çekirdeği yağı özellikle erkek tip saç dökülmelerinde ilk akla gelen doğal yağ asitlerini içeriyor.

 Zade Vital’den Doğal Bakım Kürü Önerisi 

Hindistan cevizi yağı, badem yağı, susam yağı ve kabak çekirdeği yağını eşit oranlarda karıştırarak, haftada iki kere sçlı deriye masajla yedirip, yarım saat bekleyin. Tohumların gücünü keşfedin.

Geleneğin gelecekle birlikteliği

Saçların en yakın yol arkadaşlarından biri olan Zade Vital Biotin desteği, sağlık bir saç yapısının vazgeçilmezi oluyor. Zade Vital’in bu özel formülü, saçlarınızla yaza iddialı bir giriş yapmanızı sağlıyor. Geleneksel sağlık kaynağı ısırgan tohumu yağı ile bütünleşen içerik, saçların onarılmasını destekleyerek, korunmasında ön plana çıkıyor. 

Güneşin Doğal Yansıması: Yeni Nars "Bronzing Collection"

Yeni NARS Bronzing Collection ile doğal bronzluk sizi bekliyor. Güneşten ilham alarak tasarlanan Bronzing Collection ile cildiniz, altın tonları ile ışıldayan bronz görünümle bütünleşiyor.

  • Summer Solstice Eyeshadow Palette Fiyat: 550TL

Dokuz adet canlı, sıcak ton & ateşli bir palet. Işıltılı, bronz ve altın tonları bakımından zengin bir görünüm sizi bekliyor. Saf pigmentler, yalnızca tek bir sürüşte zengin, yüksek etkili renkler oluşturuyor.

·         Summer Solstice Cheek Duo Fiyat: 550 TL

Kült favori renk ikilisi. Bronzlaştırıcı Pudra, sıcak bir görünüm yaratarak doğal ışıltılı bir renk sunuyor. Nemli doğal altın tonlarından oluşan Aydınlatıcı Pudra ise saf pudra ve incilerin bir karışımı olan Seamless Glow Teknolojisi ile ışıltıyı daha da arttırıyor. 

  • Sunkissed Bronzing Cream Fiyat: 450TL

Güneş kızarıklığı görüntüsü sağlayan kadifemsi, pudra yapıdaki krem hibrit bir bronzlaştırıcı. İpeksi dokusuyla cilde kolay bir şekilde uygulanarak gözeneklerin görünümünü en aza indirir ve cilt tonunu eşitler. 

  • Cream Bronzer Brush Fiyat: 395 TL

Sür. Karıştır. Sunkissed Bronzlaştırıcı Krem'in zahmetsiz uygulanması için gerekli olan bir sanatçı dokunuşu deneyin. Üstün yumuşak ideal yoğunluktaki makyaj fırçası, açılı şekliyle ürünün cilde zahmetsizce uygulanmasını sağlıyor. 

Flormar Gamescape Koleksiyonu

Flormar’ın ilhamını oyunların yaratıcılığından ve renklerin enerjisinden alan yeni koleksiyonu “Gamescape” ile artık makyajında sınır tanımayacak, ister renkli, ister doğal güzellikte, kimi zaman da eğlenceli, yepyeni tarzlar yakalayacaksın!

Flormar’ın yeni koleksiyonu “Gamescape” ile benzersiz, renkli, sınır tanımayan ve yaratıcılık dolu, eğlenceli bir maceraya hazır mısın? Daha ilk görüşte hayran olacağın renkli ambalajları ile adeta festival ruhunu hissedeceğin yeni Flormar Gamescape koleksiyonunda, uzun süre kalıcı, suya dayanıklı, çarpıcı renklere sahip, sadece makyajını değil, ojeleriyle de beraber tüm güzelliğini tamamlayan tam 12 farklı ürün seni bekliyor. Her biri performansıyla duyulara hitap eden bitişleri yaşatan Gamescape koleksiyon ürünleri ile hayal ettiğin trendy ve renkli tarzları kusursuz bir şekilde yaratmak çok kolay!

“Jelly Primer” makyaj bazı ile oyun başlasın!

Jel bir dokuya sahip olan Jelly Primer makyaj bazı, hayellerindeki pürüzsüz ten makyajı görünümü için nemli bir cilt bariyeri oluşturuyor. Üstelik içeriğindeki aloe vera ve nar özleriyle cildini hem besliyor, hem nemlendiriyor, hem de ferahlatıyor. Gözenek görünümünü azaltan “Jelly Primer” ile kusursuz bir görünüm seni bekliyor.

“Yokmuş gibi görünen”, aydınlık bir ten makyajı için:“Tinted Moisturizer”

Yaz aylarında fondötenlerin cildinde ağırlık yaratıyor ya da doğal görünmediğini mi düşüyorsun? O zaman, içeriğindeki Aloe Vera ile cildinin nem dengesini koruyan, hem de kusursuz bir şekilde cilt tonunu eşitleyerek renklendiren Tinted Moisturizer tam da sana göre… Tüm cilt tiplerine uygun 3 farklı renk seçeneği bulunan bu renkli nemlendirici, ipeksi, pürüzsüz, aydınlık ve yokmuş gibi görünen cilt makyajları için vazgeçemeyeceğin bir seçim olacak.

Aradığın doğal bronzluk “Bronze Babe” ile bu yaz hep seninle…

Hepimiz biliyoruz ki iyi bir bronzer uygulaması cildi daha da sağlıklı, dinç ve güzel gösteriyor. Ancak doğru ürün olmazsa bu beklenen etki tam da bir kabusa dönüşüyor. Gamescape koleksiyonu, kusursuz bronzer’ı Bronze Babe ile sana bu etkiyi getiriyor. 2 farklı renk tonuna sahip olan bu bronzlaştırıcı pudranın tenine ilk dokunuşundaki ipeksi yumuşaklığı, yaz kış demeden bu ürünü vazgeçilmezlerin arasına alman için bile yeter. İpeksi yumuşak dokusuyla cildine kolaylıkla uygulayabilir, dilersen nemlendirici ile beraber kullanıp kalıcılığını daha da arttırabilirsin.

İster dudağında, ister yanağında: “Lip & Cheek Tint”

Yanımda tek bir ürün olsun ama bana da faydası çok olsun diyorsan işte karşında hem dudaklarını, hem de yanaklarını  doğal bir şekilde renklendiren Lip & Cheek Tint… Doğal kırmızı rengi ile her cilt tonuna kusursuz bir şekilde uyum sağlayan Lip Cheek Tint, likit fomu ile hem yanaklarına, hem de dudaklarına sağlıklı ve canlı bir görünüm kazandıracak. Ayıca bulaşmaya karşı etkili, kalıcı dokusuyla istediğin yoğunluğu elde elde edebilir, güneş öpücüğünü yanaklarında ve dudaklarında hissedebilirsin.

“Micro Filler Brow Pen” kaş kalemi ile seyrek kaşlara elveda!

İfademi güçlendirmek için hala istediğim kaş ürününü bulamadım diye düşünmeye son çünkü Gamescape koleksiyonundaki Micro Filler Brow Pen, tek bir hareketle kaşlarındaki boşlukları ince ince ve oldukça doğal bir şekilde doldurman için özel olarak tasarlandı. Micro Filler Brow Pen, kaşlardaki boşlukları ince çizgilerle doldurmak için hızlı ve kullanışlı bir çözüm sunuyor. Kaşları taramaya ve boşlukları eşit şekilde doldurmaya yardımcı olan özel ucu sayesinde mükemmel bir mikroblading etkisi yaratan bu kalemi belirgin görünümler yaratmak için de birkaç kat uygulayabilirsin. Suya dayanaklı ve gün boyunca etkisi devam eden Micro Filler Brow Pen kaş kaleminin 3 farklı renk seçeneğinden en uygunu ile yaşayacağın bu deneyim paha biçilemez…

Sofistike ve ışıltılı bakışlar için: “Glitter Bomb Shadow” tekli göz farı

Yaz sezonun en trend görünümlerinden biri doğal tonlarda ama ışıltılı göz makyajları… Geliştirilmiş yüksek pigmentli Flormar Glitter Bomb Shadow tekli farlar da 3 farklı renk seçeneği ile bu trendi mükemmel bir şekilde göz makyajına yansıtacak! İçeriğindeki micro ışıltılı parçacıklar sayesinde gözlerindeki ışıltıyı mükemmel bir şekilde tamamlayacak, tüm gözlerin sende olmasını sağlayacaksın.

Hacimli ve Belirgin Kirpikler için “Volumescape Mascara”

Özel fırçası ve bulaşmayan, nem ve terlemenin etkilerine karşı dayanıklı formülü ile kirpiklerin ayrılmasını, belirginleşmesini ve uzun görünmesini sağlayan Volumescape Mascara etkileyici hacimde, dikkat çeken kirpikler için birebir!

Rujunu sürmeden önce: “Fixed Lip Primer”

Fixed Lip Primer, ruju uygulamadan önce dudakları pürüzsüz bir görünüme kavuşturmaya yardımcı olur, dudakları renklendirmek için en iyi şekilde hazırlar, rujun kalıcığının artmasına yardımcı olur. Dudak makyajının ilk adımı olan bu ürün, renksiz ve kadifemsi yapısıyla rujunun daha pürüzsüz ve uzun süre kalıcı olmasını sağlıyor. İçeriğindeki shea yağı ve kakao yağı sayesinde de dudaklarını hem nemlendiriyor, hem de besliyor.

Dudaklar yazın enerjisi ile renklensin: “Lip Stain” ve “Glam Up Lipstick” 

Lip Stain dudak parlatıcısı; 6 renk seçeneği, nar ve çilek özü ile zenginleştirilmiş, uzun süre kalıcı hafif yapısı ve ağırlık yapmayan hafif mat dokusu ile dudaklarında yapışkan olmayan, yumuşacık bir his bırakacak. Dudaklarınızda ışıltılı bir görünüm oluşturan olağanüstü etkileyici bir ruj olan Glam Up Lipstick, muhteşem tonlardaki 6 renk seçeneği, ışıltılı hafif bitişi, nemlendirici ve besleyici etkisi ile dudakları nemli tutmaya ve gün boyu pürüzsüz bir görünüm yaratmaya yardımcı oluyor.

Oyunun eğlenceli finali:Quick Dry Nail Enamel” ojeler ve “Frolic Nail Confetti”

Flormar’ın meşhur hızlı kuruyan Quick Dry Nail Enamel ojeleri, Gamescape koleksiyonunda tam da yaz ruhunu yaşatan yeni renkleriyle güzelliğini tamamlıyor. Quick Dry ojelerin tek kat uygulamada, 60 saniyede kuruyan özel formülü Gamescape’in eğlenceli dünyası ile birleşiyor ve Bubble Gum, Elegant World, Secret Dance, Tricky Mints, Coral Champion, Midnight renklerini oje tutkunları ile buluşturuyor.

Eğer sen de tırnaklarını ışıltıyla süslemekten korkmayan cesur bir trendsetter’san Frolic Nail Confetti tam sana göre… Frolic Nail Confetti’nin pırıltılı parçacıklar ve göz kamaştırıcı ışıltılı tanecikler içeren formülü ile oyunun finalini en eğlenceli şekilde yapmaya ne dersin? Normal ojelerin üzerine ya da tek başına uygulanabilen yapısı ve göz alıcı rengi ile “Frolic Nail Confetti” favorin olacak.

Yeni Waso İle Japonya'dan Gelen Filtresiz Güzellik

Shiseido’nun en çok sevilen cilt bakım serilerinden biri olan Waso yenilendi. Yeni Waso, vegan olmasının yanı sıra, temiz içeriklerle elde edilen formülü ve sürdürülebilir ambalajı ile genç ciltlerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Japonya’nın çeşitli bölgelerinde bulunan yerel çiftçiler tarafından üretilen muhteşem içeriklerle zenginleştirilmiş Yeni Waso, doğal formülü ile sizlere muhteşem bir ürün yelpazesi sunuyor. Bahçede üretilen temiz içerikleri cildinizle buluşturan Waso, genç ciltlerin rahatlıkla kullanabileceği yepyeni bir alternatif sunuyor. 

Yeni Waso serisi hem günlük temel bakım hem de cilt problemi odaklı haftalık bakım ürünleri içeriyor. Genç ciltler en çok neme ve cilt bariyerinin iyi durumda olmasına ihtiyaç duyar. Her ürünün içeriğinde bulunan Japon Lime’ı Shikuwasa bu konuda tam uzmandır. Şeker Kamışı olan Satocane ise tıkanmış gözenekleri arındırarak, gözenek problemini minimize ediyor. Japon Limonu olan Yuzu özü ile yoğun nemlendirme sağlarken, Koshirice ise içerdiği antioksidan özelliklerle akne ve sivilce gibi sorunların oluşmasını engellemeye yardımcı oluyor.

Sürdürülebilir bir geleceği desteklemeye yardımcı olan Waso, hem geri dönüştürülmüş hem de ileri dönüştürülmüş materyallerden elde edilen ambalajlarıyla doğaya saygı gösteriyor. 

Gel-to-Oil Cleanser: 340 TL

Kullanım sırasında jelden yağa dönüşen ve su ile temas ettiğinde sütümsü olarak doku değiştiren makyaj çıkarıcı ve cilt temizleyici Gel to Oil Cleanser, içerdiği Shikuwasa özü ile cildinizi yıpratmadan ve cildinizdeki nem dengesini bozmadan temiz ve parlak bir cilt ortaya çıkarıyor. 

Mega Hydrating Moisturizer: 450 TL

48 saate kadar cildinizdeki nemi hapseden bu nemlendirici krem; cildi beslenmiş, ve nemlenmiş hissettirir. Cilt problemlerinin tekrarlanmasını önlemek için cildin bariyer fonksiyonunu onarmaya yardımcı olur. Normalden kuruya dönük ciltler için uygundur. 

Color Control Oil-Free Moisturizer: 450 TL 

Nemlendirme, renk eşitleme ve koruma sağlayan 3’ü 1 arada etkili yağsız, hafif renk veren ve cilde pürüzsüz bir görünüm veren bu nemlendirici aynı zamanda cildinizi UV (SPF 30) ışınlarına ve hava kirliliğinin cilde verdiği zararlara karşı koruyor. Normalden yağlıya dönük ciltler için uygundur.

  

Beauty Sleeping Mask: 450 TL 

Siz uyurken cildinize bakım yapan, parlaklığını yeniden kazandıran nemlendirici gece maskesi. Cildinizi gece boyunca besliyor ve parlak, aydınlık ve neme doymuş bir ciltle uyanmanızı sağlıyor. Yoğun nem veren bu maske sonrasında, cildiniz daha aydınlık ve canlı bir görünüme kavuşur.

 

Pore Purifying Scrub Mask: 450 TL

Gözeneksiz ve pürüzsüz görünen bir cilt için, kir parçacıklarını ve inatçı siyah noktaları hedef alan, gözenekleri derinlemesine temizleyen mineral kil maskesi. 3’ü 1 arada etkiye sahiptir: Temizleme, arındırma ve peeling. 

Cildinizdeki kiri arındırır ve siyah noktaların görünümünün azalmasına yardımcı olur. Aynı zamanda cildinizde oluşabilecek potansiyel gözenek tıkanıklarını engelliyor. Ölü hücrelerin cildinizden atılmasına yardımcı olurken, pürüzsüz ve bebeksi bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.

Calming Spot Treatment: 340 TL

İçerdiği antioksidanlar ve salisilik asit sayesinde sivilce görünümünü hafifleten ve yenilerinin oluşmasını önlemeye destek olan, cildi kurutmayan sivilce ve akne bakım jeli. Günde 2-3 kez sorunlu bölgelere uygulanabilir. Gün içinde makyaj üzerine de uygulanabilir olma özelliğiyle çok pratik ve kurtarıcı bir bakım ürünüdür. 

Tinted Spot Treatment: 340 TL 

İçerdiği antioksidanlar ve salisilik asit sayesinde sivilce görünümünü hafifleten ve yenilerinin oluşmasını önleyen, cildi kurutmayan, kapatıcı etkili sivilce ve akne bakım kremi. Kapatıcı etkili olduğu için sivilce ve akne kaynaklı kızarıklıkları kapatır. Gün içinde makyaj üzerine de uygulanabilir olma özelliğiyle çok pratik ve kurtarıcı bir bakım ürünüdür. 3 farklı rengi mevcuttur. 

Rosece Katı Saç Kremi Keratin Bar İle Saçlar Hiç Olmadığı Kadar Güçlü ve Sağlıklı!

Cildimize iyiliğin ve sağlığın sadece doğadan geleceğine inanan doğal cilt bakım ürünleri markası Rosece’nin bilinen tüm saç kremi formüllerinin aksine yepyeni bir yorumla oluşturduğu KATI SAÇ KREMİ tüm saç tiplerine her mevsim tam koruma ve besleyici destek sağlıyor.

Yazın deniz ve güneş, kış mevsiminde ise soğuk havanın yıprattığı, dış etkenlerden en çok zarar gören saçlarımızı %100 doğal içeriklerle beslemek artık hayal değil.. Sadece bitkisel içerikler ve doğal vitaminlerle geliştirilen Rosece Katı Saç Kremi alanında bir ilke imza atarak tamamen katı formda üretiliyor. Formülasyonunda yer alan yüksek konsantrasyonlu bitkisel keratinler, provitamin B5, doğal yağlar ve doğal yapılandırıcılar sayesinde; saç tellerine dipten uca esneklik kazandırıp bakım yaparak ve korumaya alıyor.

Konsantre yapısı, su içermeyen formülü ve yaklaşık 5 katı sıvı saç kremine eş değer olan formu sayesinde uzun bir süre boyunca ekonomik bir kullanım sağlıyor. Aynı zamanda özellikle içinde bulunduğumuz yaz aylarında sık seyahat edenler için atıksız, plastiksiz ve şık ambalajı ile ideal bir seyahat arkadaşı!.. Sıfır atık felsefesini benimseyen ürün, içeriğinin tümünde yer alan biyoçözünür – tamamen doğaya geri dönüşen bileşenleriyle Rosece’nin doğaya, toprağa, suya ve tüm canlılara verdiği değeri de bir kez daha gözler önüne seriyor. Katı Saç Kremi’nin içi kadar dışının da ‘güzel’ tasarımı yine aynı felsefe çerçevesinde ürünün kutusunda da göze çarpıyor. Tamamıyla geri dönüştürülmüş malzemelerden oluşan şık tasarım adeta markanın çevreye saygısının imzası niteliğinde..

İçeriğinde yer alan Phytokeratine, yalnızca bitkilerden elde edilen ve yüksek koruyuculuk özelliğine sahip, saç sağlığına yararlı 17 farklı aminoasit bulundururken aynı zamanda derinin alt tabakalarına inerek destek dokusunun yapımını hızlandırır; böylece saç derisini yumuşatarak nemli kalmasını sağlar. Öte yandan saç tellerini kökten uca onarır, kalınlaştırır; saçlara sağlıklı, canlı ve pürüzsüz görünüm verir, saçın protein yapısını düzenleyerek saç içerisinde doğal olarak yer alan amino asitlerin eksikliğini tamamlar. Saçların ucundan köküne kadar uzanan, birbirinin üzerine binmiş yassı hücrelerden oluşan kütikula tabakasındaki pulların arasını doldurarak saçları kimyasal ve fiziksel etkilere karşı da korur.

Mango, Avokado, Shea, Kakao, Hindistan cevizi, Ylang ylang, Itır, Lavanta, Vanilya özleri ile eşsiz bir kokuya sahip Katı Saç Kremi saçları ağırlaştırmadan hafif ve hacimli bir sonuç sağlıyor. Tüm saç tiplerinde taramayı kolaylaştırır. Tamamen doğal kaynaklı hassas içerikleri ile çocukların ve hassas ciltlerin dahi kullanımına uygundur. Düzenli kullanıma bağlı olarak saçta oluşturduğu doğal film, yağlandırmadan, yumuşak, parlak ve canlı saçlara sahip olmaya yardımcı olurken özellikle zor taranan, düz, kıvırcık, yıpranmış veya boyalı saçlar için ideal bir çözüm sunuyor.

Sinoz'dan Uzman Eli Değmiş İki Ürün

Yenilikçi ürünlerine her geçen gün yenilerini eklemek için Ar-Ge çalışmalarına hız kazandıran sektörün lider markası Sinoz’un uzmanları geniş araştırmalar sonucu iki mucize ürün daha geliştirdi.

SİNOZ LEKE SERUMU : Sinoz’un yeni geliştirdiği Sinoz Leke Serumu, içeriğindeki Alpha Arbutin, Meyan Kökü ekstresi ve özel drone teknolojisi ile elde edilmiş proteinler sayesinde lekelerin yoğunluğunu azaltmaya ve cilde daha aydınlık bir görünüm vermeye destek olur. Bu sayede güneş lekeleri, yaş almaya bağlı oluşan lekeler ve akne sonrası kalmış lekelerin görünümünü azaltarak cildinizin tek ton bir görünüm kazandırmasına destek olur. Formülündeki B3 Vitamini  sayesinde ince kırışıklıkların oluşumunun önlenmesinde de etkili olan Sinoz Leke Serumu, yoğun nemlendirme sağlayan Hyalüronik Asit sayesinde cildinizi hızlıca nemlendirir. Yağlı bir his bırakmadan cildinize ihtiyacı olan bakımı sağlar. PSF: 139.90 TL.

 

SİNOZ GÖZENEK SIKILAŞTIRICI SERUM: Sinoz’un aylar süren Ar-ge çalışmaları sonrası geliştirilen bir başka ürün ise Sinoz Gözenek Sıkılaştırıcı Serum. Cilt üzerindeki gözeneğin içinde biriken kir, yağ ve artıkların temizlenmesini sağladıktan sonra gözenekleri sıkılaştırır. Bu sayede, küçülen veya kapanan gözeneğin içerisinde kalan artıkların enflamasyona veya akneye yol açmasının önüne geçilir. 

Sinoz uzmanlarının yeni geliştirdiği bu özel serum, içeriğindeki Niacinamide ve Zinc PCA sayesinde genişlemiş gözenekleri sıkılaştırmaya ve cildin gözenekli görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Formülündeki Lactic Acid içeriği ile cilde daha pürüzsüz bir görünüm vermede etkili olan Sinoz Gözenek Sıkılaştırıcı Serum, gözeneklerin içinde günlük faktörlerden kaynaklanan artıkların birikmesini önlemeye destek olur. Hafif ve kolay emilen yapısı ile cildinizi hızlıca nemlendirir; yağlı bir his bırakmadan cilde bakım yapar. PSF: 129.90TL.

Kadınların cildine değer katan Sinoz, cilt bakım ürünleriyle Türkiye'nin birçok iline kolay sipariş ve hızlı teslimat imkanı sağlıyor.

YAZ BOYUNCA GÜNEŞ IŞINLARININ YIPRATTIĞI CİLDİNİZİ CANLI VE NEMLİ GÖRÜNÜMÜNE GERİ KAVUŞTURUN ; CHRISTIAN BRETON HYALURONIC ACID + ARGAN SERUM

Yaz mevsimi boyunca cildin maruz kaldığı güneş ışınları ve çevresel faktörlerden dolayı nemini kaybetmiş yorgun ve mat cildinizi HYALURONIC ACID + ARGAN SERUM ile tazelemeye, canlandırmaya ve daha aydınlık bir görünüme sahip olmasını sağlamaya ne dersiniz? Kusursuz nemlendirici özelliğe sahip bu özel serum ile cildinize hak ettiği değeri ve enerjiyi vermenin zamanı!

CİLDİNİZİN İHTİYACI OLAN SERUM

Cilde optimal nemliliği sağlamak için geliştirilmiş bu özel serum, Hyalüronik Asit ve Argan Yağının güçlü birleşimi ile cildi derinlemesine nemlendirmeyi, cildin doğal güzelliğini ve aydınlığını geri kazandırmayı hedefler

Güçlü Argan Yağı ile cilt yapısını güçlendirirken, Hyalüronik Asit içeriği cildi neme doyurur ve cilde dolgunluk katar. Etkili ve aktif içerikler yaş alma belirtilerini gidermeye, kuruluktan kaynaklı ince çizgi ve kırışıklık oluşumunu önlemeye yardımcı olur.

Formülünde yer alan Allantoin ise cilt dokusunu onarmayı hedefler.

·         Cildi derinlemesine nemlendirir.

·         Cilt yapısını güzelleştirerek, aydınlık bir görünüm sunar.

·         İlk çizgiler ve yaş alma belirtilerini minimize eder.

·         Yorgunluk belirtilerini gidermeye yardımcı olur.

·         Cilt sıkılığını arttırır.

AKTİF İÇERİKLER :

Hylüronik Asit: Doğası gereği, suyu sünger gibi emen ve ağırlığının 1.000 katından fazlasını dermist tabakada tutabilen hyalüronik asit, epidermis tabakanın kurumasını engeller ve cilt nemini dengede tutar. Böylelikle cilt daha gergin ve dolgun bir görünüm kazanır.

Argan Yağı: Dünyada “likit altın” olarak da bilinen Argan yağı içerdiği vitaminler, mineraller ve güçlü antioksidanlar sayesinde cilde ihtiyacı olan nemliliği sağlar. Argan yağı bilinenin aksine tüm cilt tipleri için uygun bir içeriktir.

Gliserin: Hücrelerarası seviyede cildin su dengesini sağlamadan sorumlu içeriktir. Nemlendirici özelliği sayesinde cildin daha sağlıklı ve yumuşak bir yapıya kavuşmasını sağlar.

Allantoin: Cildi iritasyona karşı korur ve yeni hücre üretimine yardımcı olur.

 

AVEDA’NIN VEGAN BOTANICAL REPAIR YIPRANMIŞ SAÇLAR İÇİN ONARIM MASKELERİ,  YAZIN YIPRANAN SAÇLARI TEK BİR KOLAY ADIMLA ANINDA ONARIR 

Saçlarınız sıcak yaz aylarında yıprandı mı? Aveda, size yardımcı olmak için burada. Farketmeseniz bile saçlarınız yaz aylarında güneş, rüzgar ve nem dahil olmak üzere bir çok farklı sebepten dolayı yıpranır. Bu da daha mat ve yıpranmış görünen, kırılmış uçlara sahip, incelmiş saçlara sebep olur. Eğlenceli bir yaz sezonundan sonra saçlarınızı yeniden canlandırmak ve onarmak için ihtiyacınız olan şey ise Aveda’nın Botanical Repair Koleksiyonu. Yaz aylarında biriktirdiğiniz güzel anılarınızı hatırlarken, yıpranmış yaz saçlarınızı arkanızda bırakın!

ELLE Dergisi Uluslararası Güzellik Ödülleri’nde En İyi Saç Bakımı Ödülü’nün sahibi olan Botanical Repair ™ Yıpranmış Saçlar İçin Onarım Maskesi: Zengin Doku, ileri bitkisel teknolojisiyle derinlemesine bakım sağlar, saç içinde bağ oluşumunu destekleyerek saçı anında içten dışa güçlendirir ve saçı üç katmanında onarmaya yardımcı olur. İlk kullanımdan sonra bile saçları daha canlı, daha parlak ve yumuşak gösterir. Zengin dokulu lüks kremsi formülü ile iki kat daha fazla besleyici bitkisel yağ içerir. Orta ve kalın telli tüm saç dokuları için uygundur. %94 doğal türevlidir2.

Botanical Repair ™ Yıpranmış Saçlar İçin Onarım Maskesi: Hafif Doku

İleri bitkisel teknolojisiyle derinlemesine bakım sağlar. Saç içinde bağ oluşumunu destekleyerek saçı anında içten dışa güçlendirir ve saçı üç katmanında onarmaya yardımcı olur. İlk kullanımdan sonra bile saçları daha canlı, daha parlak ve yumuşak gösterir.  Hafif yapılı ağırlık yapmayan formülü ile ince ve orta telli tüm saç dokuları için uygundur. %98 doğal türevlidir2.

Aveda’nın Botanical Repair™ Yıpranmış Saçlar için Onarım Maskeleri silikon, paraben, mineral yağ ve sentetik kokular içermez ve tüm Aveda ürünleri gibi vegan, hayvan dostu ve %100 yenilenebilir enerji kullanılarak rüzgar ve/veya güneş paneli ile üretilir. 

Tüketici araştırmasında, Botanical Repair™ Yıpranmış Saçlar için Onarım Maskeleri kullanan kadınların %96'sı saçlarının anında daha canlı ve daha az yıpranmış göründüğünü söyledi.3 Kadınların %95'i, saçlarının anında onarılmış hissettiğini söyledi.4

Saç içinde bağ oluşumunu destekleyen ve saçı anında içten dışa onaran daha fazla saç bakımı sonucu elde etmek için, Botanical Repair™ Yıpranmış Saçlar için Onarım Maskelerini Aveda’nın şampuan, saç kremi, durulanmayan saç onarım ve bakım kremi ve profesyonel salon servislerini içeren tüm Botanical Repair™ Koleksiyonu ile birlikte kullanın. 

 

BOTANICAL REPAIR™ KOLEKSİYONU KULLANIMI: 

1. ADIM: Botanical Repair™ Yıpranmış Saçlar İçin Onarım Şampuanı:

Islak saça masaj yaparak uygulayın ve durulayın.  Botanical Repair™ Yıpranmış Saçlar İçin Onarım Kremi ile devam edin.

2. ADIM: Botanical Repair™ Yıpranmış Saçlar İçin Onarım Kremi

Daha yoğun bir onarım için, Botanical Repair™ onarım maskelerinden hafif ya da dokulu maskeyi tercih edin

Onarım kremi için: Islak saça masaj yaparak uygulayın ve durulayın. 

Maske için: Şampuandan sonra nemli saça ürünü uygulayın. 2-5 dakika boyunca saçınızda bekletin ve durulayın. 

3. ADIM: Botanical Repair™ Yıpranmış Saçlar İçin Saç Onarım Ve Bakım Kremi

Saçlarınızı yıkadıktan sonra havlu yardımı ile saçınızı kurulayın ve nemli saçın ortalarından sonlarına doğru ürünü saçınıza uygulayın. Durulamayın. 

essence ile Güneş Teninizde Parlasın!

Afrika'nın geniş bozkırları, neredeyse sonsuz ufku ve nefes kesici gün batımlarından esinlenen yeni "BRONZED this way!" makyaj serisi ile tanışın! Afrika kıtasının benzersiz renklerinin ve desenlerinin yer aldığı sınırlı sayıda üretilen yeni makyaj serisi "BRONZED this way!" ile yazın en göz alıcı görünümüne sahip olacaksınız. Seride bulunan göz farı paleti, mat bronzlaştırıcı, bronzlaştırıcı fırçası, bronz allık, geçici vücut dövmeleri ve parıldayan vücut yağı ile vazgeçilmez yaz ışıltısının tadını çıkarın!

Yaz biterken her kadının hayalindeki ışıltılı, bronz bir cilde ulaşmak, essence'ın yeni makyaj serisi "BRONZED this way!" ile çok kolay! Afrika'nın eşsiz renkleri ve desenlerinin buluştuğu, sınırlı sayıda üretilen yeni makyaj serisindeki göz farı paleti, mat bronzlaştırıcı, bronzlaştırıcı fırçası, bronz allık, geçici vücut dövmeleri ve parıldayan vücut yağı; içinizdeki güzellik kraliçesini açığa çıkarıyor. Sadece yüz değil, vücut makyajı ve dövmeleriyle de bu yaz Afrika havasını derinden hissedeceksiniz!

BRONZED this way! göz farı paleti

On farklı rengin bulunduğu göz farı paletinde hem mat hem de ışıltılı bronz ve bakır tonları öne çıkıyor. Hafif gündüz makyajından akşam ihtişamına kadar, renk tonlarının çeşitliliği; Afrika esintileri taşıyan muhteşem stiller oluşturuyor. Görünümüne biraz ışıltı katmak isteyenler, metalik veya simli tonlardan birini gözün iç köşesine uygulayarak anında çarpıcı bakışlara sahip olabilir!

BRONZED this way! mat bronzlaştırıcı

Mat bronzlaştırıcı, göz kamaştıran bronz ve yazlık bir cilt görünümü için ideal bir temel sağlıyor. Çarpıcı bir aslan desenine sahip özel ambalajı ile, sınırlı sayıda üretilen mat bronzlaştırıcı, cilt üzerinde kullanım kolaylığıyla dikkat çekiyor. En çok güneş alan alın, burun ve yanak bölgelerini dairesel hareketlerle vurgulayarak en iyi bronz görünümü veriyor.

BRONZED this way! bronzlaştırıcı fırçası

İkonik bir aslan desenine sahip, şık, yelpaze şeklindeki bronzlaştırıcı fırçası; "BRONZED this way!" serisinin göz kamaştırıcı bir parçası olarak öne çıkıyor. Yüzün istenen bölgelerine yumuşak bir bronzluk kazandırmak için mat veya ışıltılı bronzlaştırıcı tonlarını cilde nazikçe uygulamanıza imkan sağlıyor.

BRONZED this way! bronz allık

Bronzlaştırıcı gibi sıcak, allık gibi ışıltılı sonuç veren bronz allık; her cilt tonuna anında parlak bir bitiş kazandırıyor. Bronz görünüm sunmasının yanı sıra, zürafa desenine sahip allığın hafif dokusu, kolayca karışarak uygulama kolaylığı sağlıyor.

BRONZED this way! geçici vücut dövmeleri

Olmazsa olmaz geçici vücut dövmeleri ile gerçek Afrika enerjisi sizinle! Üç farklı metalik tondaki vücut dövmeleri, vücudun istenen kısımlarında küçük vurgular oluşturuyor. Afrika'nın dekoratif unsurlarından kaplanlar ve aslanlar gibi vahşi yaşam sembollerine kadar çeşitli vücut dövmeleri, yaratıcı vücut dekorasyonu için geniş bir görüntü yelpazesi sunuyor.

BRONZED this way! parıldayan vücut yağı

Parıldayan vücut yağı; cildi macadamia yağı ile nazikçe beslerken, hindistancevizi kokusu ile duyuları harekete geçiriyor. İsterseniz boyun, dekolte, kollar veya bacaklar gibi vücudun tek tek bölgelerini nazikçe vurgulayabilir, isterseniz de tüm vücudu çarpıcı bir ışıltıyla kaplayabilirsiniz.

SEPHORA’NIN EN SEVİLEN MİNİ BOYLARI TATİLDE!

Sephora’nın fenomenleri haline gelen Sephora Collection’ın ve dünya markalarının mini boy seyahat kitleri, yer kaplamayan formlarıyla güzellik rutinlerine ortak oluyor. Günün her anında rahatlıkla yanınızda taşıyabileceğiniz ürünler, yaz görünümlerinize enerji veriyor.

Sephora Collection’ın Summer To Go kiti ve güneş sonrası bakım için karpuz özlü maskesi, Rare Beauty’nin mini ruj seti, Olaplex ve BRIOGEO’un saç bakım ürünleri, Drunk Elephant’ın Nice To Meet You kiti, seyahatte de çantaların yeni vazgeçilmezleri arasına giriyor.

Güneşin yakıcı ışınlarına maruz kalanların seyahatlerde rahatlıkla kullanabileceği Sephora’nın mini boyları, harika bir bakım ritüelinin en sevilen ürünleri arasında üst sıralarda yerini alıyor. Makyaj tutkunları içinde özgün ürün içeriklerini sunan marka, yaz tatilinde makyaj stillerine heyecan getiriyor.

Sephora ürünlerini, www.sephora.com.tr, Sephora mobil uygulaması ve Sephora mağazalarında keşfetmenin tam zamanı…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI