Ana SayfaModaKüçük Dokunuşlarla Stil Önerileri

Küçük Dokunuşlarla Stil Önerileri

Ayakkabıyla çanta aynı renk olmalı, şık bir elbisenin altına topuklu ayakkabı giyilmeli ve benzeri klişeleri unutun. Artık uyumu tezatlıklardan yakalıyoruz. Bisikletçi şortunuzu maskülen bir blazer ile tamamlayın. İçinde siyah tonlar olan bir blazer, bisikletçi şortuyla mükemmel bir aşk hikayesine imza atacak. Kemer ile son bir dokunuş hiç de fena bir fikir değil. "It Girl" Pernille Teisbaek'ın instagramına göz atmanın tam sırası.

Siz de Gigi Hadid gibi kot pantolonun üzerine şık bir bluz giymeye ne dersiniz? Hatta bunu topuklu ayakkabılarınızla taçlandırabilirsiniz. Ufak bir önerimiz daha var. Saçlarınızın rengiyle uyumlu bir bluz tercih etmeye ne dersiniz?

Eskiden gözükmesin diye uğraştığımız çoraplar artık özgürlüğünü ilan etti. Günlük kombininizi eğlenceli çoraplarla sıradanlıktan kurtarabilirsiniz.

Baştan aşağıya gri, siyah ya da beyaz bir kombini renkli çantanızla tamamlayın. Bu arada Alex Rivière'i instagramdan ve online platformundan takip edebilirsiniz.

Stilinizle kendinizi en doğru şekilde yansıtabilir ve istediğiniz imaja sahip olabilirsiniz. Örneğin daha güçlü görünmek istiyorsanız blazerlar sizin olmazsa olmazınız olabilir. Daha mesafeli ve ciddi bir görünüm oluşturmak içinde siyahı tercih edebilirsiniz. Daha fazla stil önerisi için takipte kalın. Son olarak, daha cesur ve yeniliklere açık olmayı deneyin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI