Ana SayfaModaLil Nas X'in Hafızalara Kazınan Stil Görünümleri

Lil Nas X’in Hafızalara Kazınan Stil Görünümleri

2021 BET Ödülleri'nde performansı esnasında giydiği kırmızı pantolon, alev desenli gömleği ve boynundaki choker kolye ile hem kırmızı halıların hem de sahnelerin ikonu olduğunu gösteriyor ünlü rapçi.

2021 MTV Ödülleri'nde giydiği lila Atelier Versace takımı ve o sezonun trendi mullet saçlarıyla hem moda hem güzellik trendlerinde belirleyici bir isim olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Neon renkleri ve hayvan baskılarını seven rapçi 2019  American Music Awards gecesinde neon yeşil Christopher John Rogers takım tercih etmişti!

Lil Nas X'in rodeo konseptini sevdiğine eminiz! MTV VMAs gecesinde parlak kırmızı kombini baştan aşağı bir uyumu yansıtıyor.

2021 BET Ödülleri'nde giydiği Richard Quinn çiçekli takım ise kesinlikle favorilerimiz arasında!

Işıltı deyince de ondan bahsedebiliriz! 2019 MTV VMAs etkinliğinde giydiği baştan aşağı ışıltılı Christian Cowan takımı hatırlayalım!

2021 LACMA Art + Film davetinde ünlü rapçi sarı bir Gucci takım giydi. Kol detayındaki tüylerle, başta kelebek yüzük olmak üzere takılarıyla ve oje uyumuyla kusursuz bir görünüm sergiledi.

Lil Nas X'i daha sakin ve klasik kombinlerle gördüğümüzde dahi kendi yorumunu yansıtmayı başarıyor. Thom Browne kıyafetinde tamamladığı Rick Owens platform çizmeler ve köpek formundaki el çantası gibi!

Pembe kovboy alarmı! 2020 Grammy Ödülleri'nde Lil Nas X, ödüllerini neon pembe Versace kovboy takımıyla kucakladı ve bu görünüm en unutulmazlar arasında yer aldı.

2021 iHeartRadio Müzik Ödülleri'nde Lil Nas X'in tercih ettiği gümüş takım, saç görünümü, piercingleri ve özellikle kıyafetinin enerjisini tamamlayan metalik göz makyajı neden yeni nesil ikonlar arasında olduğunu kanıtlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI