Ana SayfaGüzellikLili Reinhart'tan İlginizi Çekecek Güzellik ve Bakım İpuçları

Lili Reinhart’tan İlginizi Çekecek Güzellik ve Bakım İpuçları

Riverdale'in sevilen ismi ve son zamanlarda Chemical Hearts filmiyle beğeni toplayan yetenekli oyuncu Lili Reinhart, çoğu geç gibi aknelerle savaşıyor. Instagram hesabında da sık sık hikayelerinde kistik akne görünümlerini takipçileriyle paylaşan Lili'nin güzellik ve bakım ipuçlarını araştırdık.

Reinhart sosyal medyada gerçekçi bir şekilde ilham olmak istiyor ve kendisi için de bunu yapabilen kişiler oldukça ilham verici oluyor. Oyuncu, “Sivilcenin normal olduğunu göstermek benim için önemli. Doğal cilt dokusunu sergileyen kadınların Instagram hesaplarını takip etmeyi seviyorum” diyor. Fotoşoplanmış veya süper ağır makyajlar yapan insanları görmeyi sevmiyorum, bu yüzden gerçekten güzel, taze ve nemli bir cilde sahip kadınların Instagram hesaplarını takip ediyorum." diyor.
 

Lili, hayatını ne kadar stresten uzak geçirirse cildinin de o kadar temiz ve arınmış göründüğünü söylüyor. Dizi çekimleri olmadığı için günün uzun saatlerini makyajlı geçirmek zorunda olmamanın cildine iyi geldiğini belirtiyor genç oyuncu. Özellikle de kistik akneleri için. Genç isim farklı şeyler denemeyi ve işe yarayan yeni ürünler bulmayı sevdiğini dile getiriyor.  Açıkladığına göre kistik aknelerine yardımcı olan ürünlerden biri Renee Rouleau'nun Anti Bump'ı.

Lili bakım ürünlerinde vegan ve cruelty free içerikler kullanmayı seviyor. İş birliği de yaptığı CoverGirl markası bu nedenle temiz içeriğiyle Lili'nin favorilerinden. Markanın hafif yapıdaki Clean Fresh fondöteni oyuncunun pandemi sürecinde de yanı başında. 

Lili Reinhart'ın ayak bakımı

Reinhart bu süreçte ayak bakımına özen gösterdiğini ve ayaklarının hiç olmadığı kadar iyi göründüğünü söylüyor. Nasırlar ve ölü deriler için ayak peelingi yapan Lili, ayaklarının soyulmasını ve pürüzsüz bir yumuşaklığa kavuşmasını seviyor. 

Lili Reinhart kırmızı halıda da doğallığı savunuyor. Bu aşamada da Margot Robbie ve Elle Fanning ona ilham veriyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI