Ana SayfaModaLondra Moda Haftası'nda Ajda Pekkan ve Zeynep Kartal Rüzgarı

Londra Moda Haftası’nda Ajda Pekkan ve Zeynep Kartal Rüzgarı

Zeynep Kartal, Ajda Pekkan icin hazırladığı 25 parcalık özel koleksiyonunu Londra Moda Haftası kapsamında görücüye çıkardı. Şimdiye kadar tasarımları ile bir çok kişiyi kırmızı halıda giydiren Zeynep Kartal, 2018 yılı için oldukça iddialı. Kartal koleksiyonunu, Dünya modasına yön veren Londra Moda Haftası'nda, seçkin davetlilerin ve yabancı basknın da büyük ilgi gösterdiği görkemli bir defileyle moda severlerin beğenisine sundu. Dünyaca ünlü yıldız Lindsday Lohan’da defileyi izlemeye gelenler arasında yer aldı.

 "Ajda Pekkan by Zeynep Kartal" defilesi için podyumda yürüyen Ajda Pekkan, Türkiye'nin tek Süperstar'ı olmasından ilham alınarak tasarlanan parlak yıldızlarla işlemeli, straplez ve transparan elbisesiyle sergilediği kusursuz fiziği ve şıklığıyla adeta modellere taş çıkardı.

25 özel parçadan oluşan "Ajda Pekkan by Zeynep Kartal" 2018-19 Sonbahar/Kış Koleksiyonu, kadınların şık ve sofistike tarzına farklı bir yorum getiriyor. Koleksiyonda; kadife, ipek, dantel, payet kumaşlarla tasarlanan zarif ve feminen formlu maxi ve mini elbiseler, ihtişamı yansıtan İspanyol kollu ceketler ve fit kesimli pantolonlar dikkatleri çekiyor. Eleganlığın ve rahatlığın lüksle bütünleştiği ikonik modeller, stilinden ödün vermeyen güçlü ve özgür ruhlu kadınları markajına alıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI