Ana SayfaGüzellikMakyaj Rutininizi Değiştirecek 5 Güzellik Cihazı

Makyaj Rutininizi Değiştirecek 5 Güzellik Cihazı

Size gördüğünüzden daha fazlasını söyleyecek bir ayna düşünün… Veya saçınızla ilgili tüm sorunları ortadan kaldıracak bir saç fırçası…

Bu sene gerçekleştirilen CES (Consumer Electronics Show) güzellik teknolojisi anlamında da çığır açacak yeni ürünlerin tanıtımına sahne oldu. İşte onlar arasından seçtiğimiz en iyi 5 güzellik cihazı…
 

Kırışıklıklarınızı gösteren, 5 ayrı ışıklandırma sistemine sahip HiMirror Plus, cildinizdeki değişiklikleri kayıt altına alıyor. Sesinizle kontrol edebildiğiniz cihaz 6 farklı kişinin kullanımına da olanak sağlıyor.

Saçınız kuru veya hasar görmüşse size bunun uyarısını veren Kérastase Hair Coach Powered by Withings, taradığınız saçınızı analiz ederek önlem almanızı sağlıyor.

Cildinizin nem ve melanin seviyesini analiz eden HiSkin alın, gözler, üst yanaklar, alt yanaklar ve çene gibi 5 ayrı bölgede kullanılabiliyor. HiMirror ile entegre çalışan ürün, cilt sağlığınızı kontrol altında tutmanız için ideal.

Artık makyajınızı mükemmel ışık altında yapabilirsiniz. Hareketi algılayarak çalışan Sensor Mirror Pro’nun en iyi özelliği ise mimiğinize göre ışıklandırma sağlaması.

Bir makyaj aynasından fazlasını vaadeden Ekko, size haberleri ve hava durumu göstererek müzik de çalıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI