Ana SayfaGüzellikMakyaj Süngeri Devrimi

Makyaj Süngeri Devrimi

Hollywood'un ünlü makyaj artistlerinden Rea Ann Silva tarafından icat edilen Beautyblender, deyim yerindeyse, makyaj çantalarının kilit ürünü oldu. Ünlü makyaj artistlerinin ve makyaj vlloger'larının elinde gördüğümüz bu yumurta şeklindeki renkli süngerler, makyajınızı profesyonelce uygulamanızı sağlıyor. Silva için kusursuz bir yüz makyajı, birbirine kusursuzca uyum sağlamış makyaj ürünleri sayesinde elde edilir. Parmaklarınızı ya da keskin hatlı üçgen süngerleri unutup bu süngeri denemenizi öneriyor. (Biz de öyle)

Fiyat: 59,90 TL

İlk duyduğunuzda fiyatı biraz abes gelebilir. 'Küçük bir süngere bu para verilir mi?' deme ihtimaliniz çok yüksek. Ama sünger bunu hak ediyor! Fondöteninizden tutun da, krem allığınıza kadar tüm yüz ürünlerini bu süngerle uygulayıp geçişlerini profesyonelce yapabiliyorsunuz. 

Beautyblender  ile uygulanabilecek ürünler; göz altı kapatıcısı, fondöten, allık, bb krem, cc krem, bronzer, far, krem ve diğer cilt bakım ürünlerinde kullanabilirsiniz.

Fiyat: 59,90 TL

Standart ve mini boyları bulunan süngerler, farklı renklere sahip. Renklerinin tek özelliği; doku farklılığı. Kullananların tek uyarısı ise süngeri temizledikten sonra mutlaka kurumaya bırakmak. Islak kalırsa süngerde küflenme meydana geliyor. 

Süngerle işiniz bittiğinde, yine süngerin kendi temizleme ürünleriyle süngerinizi temizliyorsunuz. Başta da dediğimiz gibi. Süngerin kullanımını uzatmanız, süngeri yıkadıktan sonra kurutmanıza bağlı. İster kutusunun üzerine bırakarak, isterseniz bu şık sünger aparatının üzerinde de kurutabilirsiniz.

Fiyat: 79,90 TL

Gelelim süngerin nasıl kullanıldığına. Süngerinizi su dolu bir kabın içinde sokun ve iyice ıslatın. Bu işlemi musluğun altında da yapabilirsiniz. Suyu iyice emdiğinden emin olduğunuz süngerinizi havluyla kurulayın. Daha sonra yüzünüze uygulamak istediğiniz ürününüzü küçük tampon hareket halinde, makyajınıza başlayın. Sivri kısmı ile burun kenarları, göz altları gibi daha hassas ve özen gerektiren yerlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Fiyat: 59,90 TL

BeautyBlender’ın en son yeniliği üç kenarlı bir eyeliner uygulama aracı. Gözlerinize simetrik olarak rahat bir şekilde eyeliner çekmenizi sağlıyor. Küçük plastiği kutunun arkasına takarak istediğiniz yere sabitliyorsunuz. Böylece aynasına bakarak makyajınızı rahat yapabilirsiniz. Pena şeklindeki aparatla gözünüze kusursuz bir eyeliner çekebilirsiniz. Ayrıca bu aparat ruj ve maskara sürerken de işe yarayabilir bizce.

Fiyatı: 54,90 TL

Sürekli çantanızda bulundurabileceğiniz bir diğer kurtarıcı sünger ise; Blotterazzi. Klasik ciltteki yağı emen, kullan at kağıtlara  alternatif olarak geliştirilen Blotterazzi, yıkanabilen ve yeniden kullanılabilen yağ emme süngeri. Cildinizdeki fazla yağı alırken makyajınızın bozulmamasını sağlar. 2 adet yıkanabilen ve yeniden kullanabilen sünger içerir. Böylece biri yıkanmış kururken diğerini rahatça kullanabilirsiniz.

Fiyat: 54,90 TL

Süngerlerinizi temizlemek için ise Liquid Blendercleanser ile banyo yaptırın! Süngeriniz yada makyaj fırçanızı ıslatınız ve Liquid cleanser’ınızdan yeterli miktarda üstlerine dökün. Suyla yıkayın. Eğer süngeriniz yada fırçanız aşırı kirli ise Liquid cleanser’ınızdan küçük bir parçayı su dolu bir kaba dökün ve fırçanızı yada süngerinizi bu suda birkaç saat bekletin. Su ile duruladıktan sonra hava alan bir yerde kurumaya bırakın.

Fiyat: 59,90 TL

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI