Ana SayfaMagazinMasterChef Türkiye 2021 Yarışmacıları: Ana Kadroya Giren İsimler

MasterChef Türkiye 2021 Yarışmacıları: Ana Kadroya Giren İsimler

MasterChef Türkiye 2021'in ana kadroya katılan ilk yarışmacısı Fatma Polat oldu. Yaratıcılık etabında 6 yarışmacıya verilen ürün kirazdı. Fatma Polat, kirazı en iyi şekilde tabağında kullanarak yarışmanın ana kadrosunda yer almaya hak kazandı. 

Fatma Polat kimdir?

Yarışmaya İstanbul'dan katılan 38 yaşındaki Fatma Polat'ın memleketi aslen Sivas. Üç çocuk sahibi Fatma Polat, aile danışmanlığı yapıarken öte yandan üniversitede psikoloji ve sosyoloji eğitimi görüyor. Aynı zamanda aile danışmanlığı yapıyor. Üç çocuğu bulunuyor. Sporu hayatında bulunduran yarışmacı boks ve halter ile ilgileniyor.

MasterChef Türkiye 2021'in ana kadrosuna katılmaya hak kazanan ikinci yarışmacı ise Milhan Erdem oldu. Final turunda yaratıcılık etabında bu defa 6 yarışmacıya verilen ürün ısırgan otuydu. Milhan Erdem rakiplerini eleyerek en iyi tabağı şeflere sundu ve ana kadronun ikinci ismi oldu.

Milhan Erdem kimdir?

Aslen Kütahya Tavşanlılı olan Milhan Erdem, İstanbul ve Kütahya'da yaşıyor. 2001 doğumlu yarışmacı Nişantaşı'nda bir mekanda Lübnan mutfağında çalışıyor. 

MasterChef Türkiye 2021'in ana kadrosuna katılan üçüncü yarışmacı Dilara Başaran oldu. Yarışmacılar tiramisu ile ilk sınavlarını verirken, bu defa 6 değil yalnızca 5 tabak yaratıcılık etabına layık görüldü. Yarışmacıların hünerlerini sergiledikleri ürün ise mısır oldu. Jüri, Dilara ve İbrahim'in tabakları arasında uzun bir karar aşaması yaşadı. Uzun değerlendirmelerin sonunda Dilara Başaran ana kadronun üçüncü ismi oldu.

Dilara Başaran kimdir?

24 yaşındaki Dilara Başaran, yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Mesleği profesyonel aşçılık olan olan yarışmacı 6 yıldır bu mesleği yapıyor. Henüz lisedeyken staj yapmaya başlayan Dilara, mutfağa erken yaşlarda giren isimlerden. Dilara mutfağı adeta aşk olarak tanımlıyor. 

MasterChef Türkiye 2021'in ana kadroya katılan dördüncü ismi İbrahim Cingözler oldu. Yaratıcılık etabında yarışmacılara dondurma verildi ve en iyi tabağı çıkarmak üzere mücadele başladı. İbrahim Cingözler böylece gün sonunda yarışmanın ana kadrosunda yer almaya hak kazanan dördüncü kişi oldu.

İbrahim Cingözler kimdir?

MasterChef İbrahim aslen Adanalı ve yarışmaya Bodrum'dan katılıyor. 25 yaşındaki yarışmacı özellikle memleketi Adana'nın yemeklerine oldukça hakim. Arkadaşlarının ısrarıyla yarışmaya katılan İbrahim, Ege restoranlarında edindiği tecrübelerden ötürü bu bölgenin mutfağına da oldukça hakim.

MasterChef Türkiye 2021 ana kadronun beşinci ismi Tunahan Ak oldu. Yaratıcılık etabında yarışmacılara ana ürün olarak barbunya verildi ve Tunahan Ak barbunyalı profiterol yaparak en lezzetli ve özgün tabağı çıkarıp ana kadrodaki beşinci isim olmaya hak kazandı.

Tunahan Ak kimdir?

19 yaşındaki Tunahan yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Renkli ve sempatik tavırlarıyla şimdiden yarışmanın favorileri arasında gösterilen Tunahan, hayatında bir değişiklik olması amacıyla MasterChef Türkiye’ye katıldı. Son yıllarda çikolata üretiminde çalışan Tunahan lisede aşçılık eğitimi almış. 

MasterChef Türkiye 2021'in ana kadrosuna katılan altıncı isim Şükrü Özsarı oldu. Yarışmacıların hünerlerini sergiledikleri ana ürün bu bölümde badem oldu. Jüri değerlendirmelerinin sonunda Şükrü Özsarı ana kadronun altıncı ismi oldu.

Şükrü Özsarı kimdir?

Şükrü Özsarı'nın yaşı 28 yaşında ve yarışmaya İzmir'den katılıyor. Şükrü Özsarı, mesleği aşçılık olan bir yarışmacı olarak dikkat çekiyor. MasterChef Şükrü'nün yarışma için en büyük destekçisi ise ailesi. Özellikle ablası iyi bir MasterChef izleyicisi ve kardeşini yarışmaya teşvik eden de ta kendisi.

MasterChef Türkiye 2021'in ana kadrosuna katılmaya hak kazanan yedinci yarışmacı ise Hamza Mercimek oldu. Final turunda yaratıcılık etabında bu defa yarışmacılara verilen ürün yenidünya meyvesiydi. Hamza, rakiplerini eleyerek en iyi tabağı şeflere sundu ve ana kadronun yedinci ismi oldu.

Hamza Mercimek kimdir?

Aslen Bolu Mengenli olan Hamza Mercimek 1996 İstanbul Kadıköy doğumlu. Hamza liseyi Mengen Aşçılar Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde okudu. İstanbul Ümraniye yaşayan Hamza'nın kardeşi de aşçı. Hamza Karaköy'de bir mekanda şef olarak çalışıyor.

MasterChef Türkiye 2021'in ana kadroya katılan sekizinci ismi Burcu Önal oldu. Yaratıcılık etabında yarışmacılara ana ürün olarak fıstık ezmesi verildi ve en iyi tabağı çıkarmak üzere mücadele başladı. Burcu Önal böylece gün sonunda yarışmanın ana kadrosunda yer almaya hak kazanan sekizinci kişi oldu.

Burcu Önal kimdir?

1986 doğumlu olan MasterChef Burcu Önal, İstanbul Beyoğlu'nda dünyaya geldi. Yarışmacı aslen Diyarbakırlı. Burcu Önal, 15 sene Asya’da yaşamış. Bu nedenle özellikle tüm Asya yemeklerine ve mantı yemeklerine oldukça hakim ve bu menülerde iddialı. Yemek geliştiriciliği yapan yarışmacı evlidir. Önal ayrıca İstanbul Tarlabaşı'nda Sini Ethnic isimli Asya yemeklerinin sunulduğu bir restorana sahip.

MasterChef Türkiye 2021'in ana kadrosuna katılmaya hak kazanan dokuzuncu yarışmacı ise Görkem Demiral oldu. Final turunda yaratıcılık etabında bu defa yarışmacılara verilen ürün biber çeşitleriydi. Görkem, rakiplerini eleyerek en iyi tabağı şeflere sundu ve ana kadronun dokuzuncu ismi oldu.

Görkem Demiral kimdir?

Görkem Demiral 23 yaşındadır ve yarışmaya İstanbul’dan katılmaktadır. 6 senedir aşçılık yapan Görkem aslen İzmirli, annesi ise Faslı.

MasterChef Türkiye 2021'in ana kadrosuna katılmaya hak kazanan onuncu yarışmacı ise Hasan Biltekin oldu. Final turunda yaratıcılık etabında bu defa yarışmacılara verilen ürün demirhindi bitkisiydi. Hasan, bu zorlu ürünü en iyi şekilde kullanarak diğer iki rakibini eleyen ve onuncu yarışmacı olmaya hak kazanan isim oldu.

Hasan Biltekin kimdir?

Hasan Biltekin 27 yaşındadır ve aslen Nevşehirlidir. 184 cm boyundaki yarışmacı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu Mezunu. Liseden beri mutfakta olan Hasan Nevşehir Belediyespor'un mutfak şefliğini yapıyor. Bu Hasan'ın yarışmaya ikinci katılışı. Hasan geçtiğimiz yıl başarılı bir yarışma çıkarmıştı ve oldukça ilerlemişti. Ancak annesinin sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya devam edemedi.

MasterChef Türkiye 2021'in ana kadrosuna katılan on birinci isim Tahsin Küçük oldu. Yarışmacıların hünerlerini sergiledikleri ana ürün bu bölümde anjelika erikti. Jüri değerlendirmelerinin sonunda Tahsin Küçük ana kadronun on birinci ismi oldu.

Tahsin Küçük kimdir?

MasterChef Tahsin, aslen Trabzonlu ve 23 yaşındadır. Kocaeli'de büyüyen yarışmacı 7 senedir İstanbul'da yaşıyor. 2019 Okan Üniversitesi Gastronomi mezunu olan yarışmacı daha önce de 2015 yılında ‘Ver Fırına’ isimli yarışma programına katılmıştı.

MasterChef Türkiye 2021'in ana kadroya katılan on ikinci yarışmacısı Eren Kaşıkçı oldu. Yaratıcılık etabında yarışmacılara verilen ürün hindibaydı. Eren Kaşıkçı, hindibayı en iyi şekilde tabağında kullanarak yarışmanın ana kadrosunda yer almaya hak kazandı. 

Eren Kaşıkçı kimdir?

MasterChef Eren, 32 yaşında, eşi ve çocuğuyla Gökçeada’da yaşıyor. Aslen Tokatlı olan yarışmacı, bir otelde şeflik yapıyor.

MasterChef Türkiye 2021'in ana kadrosuna katılan on üçüncü yarışmacı Mert Yılmaz oldu. Yarışmacıların hünerlerini sergiledikleri ana ürün işkembeydi. Jüri değerlendirmelerinin sonunda Mert Yılmaz​​​​​​​ ana kadronun on üçüncü ismi oldu.

Mert Yılmaz kimdir?

Mert Yılmaz 29 yaşındadır ve aslen Bolu Mengenli'dir. Yarışmaya katılmak için Los Angeles'tan Türkiye'ye gelen Mert, özel bir catering firmasında aşçılık yapıyordu ancak daha sonra Los Angeles'ta taksicilik yapmaya başladı.

MasterChef Türkiye 2021'in ana kadroya katılan on dördüncü ismi Safanur Bol oldu. Yaratıcılık etabında yarışmacılara patlıcan verildi ve en iyi tabağı çıkarmak üzere mücadele başladı. Safanur Bol böylece gün sonunda yarışmanın ana kadrosunda yer almaya hak kazanan on dördüncü kişi oldu.

Safanur Bol kimdir?

MasterChef Safanur, 19 Ağustos 1998 Bursa Gemlik doğumlu. İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi mezunu Safanur, şimdilerde Ege Üniversitesi'nde Agroekoloji ve Sürdürülebilir Tarım üzerine yüksek lisans yapıyor. Safanur, Michelin yıldızlı La Mere Brazier dahil olmak üzere, gerek yurt dışı gerekse yurt içinde pek çok yerde deneyim kazanmış. 

MasterChef Türkiye 2021 ana kadronun on beşinci ismi Emre Büber oldu. Yaratıcılık etabında Emre Büber en lezzetli tabağı çıkarıp ana kadrodaki on beşinci isim olmaya hak kazandı.

Emre Büber kimdir?

MasterChef Emre aslen Konyalı ancak yarışmaya Avusturya'dan katılıyor. Bir çocuk babası olan Emre 26 yaşındadır. Aşçılık eğitimi alan Emre'nin uzun yıllardır sektörde deneyim kazandığı biliniyor. 

MasterChef Türkiye 2021'in ana kadroya katılan on altıncı ismi Sergen Özen oldu. Yaratıcılık etabında yarışmacılara kavun verildi ve en iyi tabağı çıkarmak üzere mücadele başladı. Sergen Özen böylece gün sonunda yarışmanın ana kadrosunda yer almaya hak kazanan on altıncı kişi oldu.

Sergen Özen kimdir?

25 yaşındaki yarışmacı Tekirdağlı'dır. Bir köfte lokantası bulunan Sergen yaklaşık on yıldır aşçılık yapıyor. Pek çok yarışmada önemli dereceleri de bulunan yarışmacı ayrıca balık tutmayı seviyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI