Ana SayfaModaMilli Piyango Çıktığında Alabileceğiniz 9 Lüks ve Havalı Şey

Milli Piyango Çıktığında Alabileceğiniz 9 Lüks ve Havalı Şey

Merakla beklenen yılbaşı ikramiyesi açıklandı. Milli Piyango İdaresi yetkililerinin verdiği bilgiye göre bu yıl büyük ikramiye “70 milyon lira”. Biz de yaklaşık olarak 13 milyon dolar eden bu parayla alabileceğiniz en lüks ve pahalı şeyleri listeledik. 

Heavenly ‘70’ Bra ($10 milyon dolar):

Victoria’s Secret’ın her yıl Fantasy Bra çıkarıdığının farkındayız ancak maalesef hiçbiri 2000’li yılların başında çıkardıkları gibi lüks ve pahalı değil!

2004 yılında süpermodel Tyra Banks’in tanıttığı; Heavenly ’70 adındaki bu 10 milyon dolarlık sütyen; 3000 elmasa ek olarak merkezinde 70 karatlık bir elmas bulunduruyor.

Marilyn  Monroe’nun evi

Bir ikonun evinde yaşamaya ne dersiniz? Monroe’nun evi şu anda 8 milyon dolar değerinde ve Los Angeles’ta bulunuyor. Komşu olacağınız ünlü isimleri düşünemiyoruz bile!

Jennifer Lawrence’ın Oscar Elbisesi (4 milyon dolar)

Ödülü kazandıktan sonra Dior elbisesi ile zarif bir düşüş yaşayarak elbisenin ününe ün katan Lawrence; sonrasında markanın yüzü olmuştu. Elbisenin değeri ise 21 milyon türk lirası.

Milyon dolarlık öğün

Cé La Vie adındaki, bu restoranda bir  mönü fiyatı 2 milyon dolara dek çıkıyor.

Guerlain KissKiss Gold and Diamonds Ruj (62.000 dolar)

Kılıfı 18 ayar altından ve 2,2 karat 199 adet elmastan yapılan Guerlain’ın bu ruju; kazanacağınız paraya oranla bir hayli ucuz farkındayız ancak belki geri kalan parayla yatırım yapmak istersiniz diye düşündük!

Elmas İşlemeli Hermes Birkin Çanta (1.9 milyon dolar)

Dürüst olalım; dolabınızda muhtemelen bu çantaya yakışacak bir giysi yok. Ama zaten bu çantayı kendiniz için alıyorsunuz. Bir de bu çantayı ne zaman takarsanız takın; bir bodyguard da tutmanız gerektiğini belirtelim. Elmaslarla kaplı bu çantanın tasarımcısı ise Japon mücevher tasarımcısı Ginza Tanaka.

The Royal Pearl Vibratör, 1 Milyon Dolar

Milyon dolarlık seks oyuncaklarını da unutmamak gerek. Bu 7 inçlik vibratör, tam 1 milyon dolar değerinde. Yapımı 15 sene süren,tam 2000 değerli taşla süslenmiş ve yarım kilo ağırlığında olan bu tasarımdaki değerli tüm mücevherler Rus elmas tüccarlarından temin edilmiş.

Harry Winston imzalı Ruby ayakkabılar ( 3 milyon dolar)

 Özellikle The Wizard of Oz / Oz Büyücüsü hayranlarının bayılacağı bir parça olduğuna inanıyoruz! 1989 yılında kült hikayenin 50. yılına özel üretilen bu ayakkabılar; 4.600 yakut ve 50 karatlık elmas işlemeleriyle sizi Dorothy olarak hissettirmeye hazır!

Clive Christian No. 1 Imperial Majesty Parfüm

Tahiti vanilyası kokan ve ilhamını aşk ve güzellik tanrıçası Afroditten alan bu parfüm tam 12.7 milyon dolar değerinde!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI