Ana SayfaMagazinMiranda Kerr: Modelliğe Devam Ediyorum

Miranda Kerr: Modelliğe Devam Ediyorum

7 yaşındaki oğlu Flynn'ın babası eski eşi eski eşi Orlando Bloom'dan boşandıktan sonra Evan Spiegel ile evlenip ikinci oğlu Hart'ı dünyaya getiren model Miranda Kerr, NY Magazine dergisine yeni hayatını anlattı…

Eşim her sabah 05.30'da uyanır, ben de onunla birlikte mecburen kalkarım. 06.00'da Flynn'i uyandırıp onu okula hazırlarım. Flynn, artık 7 yaşında olduğu için ne giyeceği konusunda çok seçici.

Sonra birlikte kahvaltı yaparız. Genellikle biraz ekmek, avokado ve elma suyuyla güne başlarım. Ofisim, Flynn'in okulunun köşesinde olduğu için onu bıraktıktan sonra iş yerime geçebiliyorum.

Kazandığım tüm parayı şirketime yatırdım. Bu markanın sadece yüzü değilim; markanın altında yatan fikir benim, konsept benim, o benim bebeğim.

Bu işe tüm kalbimle inanıyorum. Avustralya'daki ofisimde 30 kişi çalışıyor, Santa Monica'da da iki yıl önce küçük bir ofis açtım.

Ne yaparsam yapayım, anda kalmaya çalışıyorum. Çalışacağım veya çocuklarımla geçireceğim zamanı, büyükannemi arama saatimi bile organize ediyorum. Yoksa hiçbir şeye yetişemem.

Ürettiğimiz her şeyin organik sertifikası var. Birçok marka, organik malzeme kullandığını söylüyor ama aslında organik sertifikaları yok. Bu konuda çok katı standartlar var. Ürünlerde sülfat, paraben, silikon veya sentetik kokular kullanmıyoruz.

Kısa süre önce bir Japon markasının çekimlerine katıldım, yani hâlâ modelliğe devam ediyorum. Ama aileme ve şirketime daha çok odaklanmaya karar verdim.

Anne olmadan önce haftanın altı günü çalışıyordum ve seyahatler bana fazla geliyordu. Şimdi sadece programıma uyan çekimlere katılıyorum. Akşamları erken yatıyorum. En az yedi-sekiz saat uyurum. Bu çok gerekli.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI