Ana SayfaModaMiu Miu’nun İhtişamlı ve Şık Kadınları

Miu Miu’nun İhtişamlı ve Şık Kadınları

Miu Miu’nun kampanya çekimleri her zaman, görkemli ve bir o kadar renkli; ama markanın adeta bir görsel şölen sunan Sonbahar/Kış 2017-2018 koleksiyonu, bizim için daha bir özel. Zira "Preservation Hall and Other Stories” (Preservation Hall ve Diğer Hikayeler) başlıklı bu kampanya çekiminden yayınlanan kareler, sezona dair pek çok ipucu sunuyor.

Modanın hip ve cool isimleriyle çalışmayı gelenek haline getiren Miu Miu; bu kez “Moonlight”  filminden Naomie Harris, Kate Moss, Adwoa ve Kesewa Aboah, Jean Campbell, Eliza Cumming ve Jasmine Daniels’ı ağırlıyor. Üstelik bu A takımına, Preservation Hall Brass Band üyeleri eşlik ediyor.

Bahsettiğimiz bu isimler, Miuccia Prada'nın moda şovu sonrasında "çok belirsiz bir gelecekte çekiciliğin ve cazibenin çılgınlığı” olarak tanımladığı koleksiyonun maksimal ve eksantrik ruhuyla hayli uyumlu.

Alasdair McLellan tarafından fotoğraflanan bu kampanya çekimi, New Orleans’da gerçekleşti. Kent simgelerinin ve manzaranın öne çıktığı bu fotoğraflarda; eskiyle yeninin, siyah & beyazla koyu renklerin flörtüne rastlıyoruz. Başrolde de sahte kürkler, şapkalar, ayakkabılar, saykodelik desenler, ışıltılı küpeler ve ‘70’lerden ilham alan örgü tasarımlar var.

Yazı: Buğra Levent

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI