Ana SayfaModaModa Sahasında Son Dakika Gelişmeleri

Moda Sahasında Son Dakika Gelişmeleri

1900'lerde hayatımızda yer alan puantiye, Minnie Mouse'un hayatımıza girmesiyle dikkatleri üzerine çekti. 1950'lerde Dior gibi lüks moda evleri tasarımlarında puantiyelere yer verdiler. Bununla birlikte Prenses Diana, Elizabeth Taylor ve Marylin Monroe gibi dönemin ikonları puantiyeli elbiseler giymeye başladı. Puantiye bu sezon da "trending" bir parça olarak yükselişe geçti. Siz de puantiyeli elbiseleriniz ile yaz bitmeden trendi yakalayıp hayatınızda romantizm rüzgarları estirebilirsiniz.

Çiçek desenlerine ve leopara biraz ara vermeye ne dersiniz?

Geçen sezonun trendi omzu açık bluzlar ve elbiselerdi. Hatta yıldızlar bu durumu biraz abartıp ceketleriyle de omuzlarını kapatmamışlardı. Bu sezon da tek omuzlu tasarımları daha çok gördük. Siz de tek omuzlu tasarımlarla çekici ve trend bir görünüme evet deyin.

Payetlerle birkaç sezon daha gözleri kamaştırmaya devam edeceğiz.Üstelik payetler artık günümüzü de ışıldıya boğuyor. Nasıl yani dediğinizi duyar gibiyim. Bu fikir size ütopik geldiyse kıyafetlerinizde ufak bir detayı ışıltıya boğabilirsiniz ya da ışıltıyı spor ayakkabı ile sakinleştirebilirsiniz. Bu arada bizden size ufak bir öneri: sarışınsanız gümüş payetlerden uzak durup gardrobonuzda bronz ya da altın rengi payetlere yer açmalısınız.

Bahar ayından beri "trending" bir parça olarak moda sahnesinde yer alan hasır çantalar kombinlerinize çabasız bir şıklık katıyor.  Oversize bir gömlek, uzun bir etek ve hasır çanta ile Parizyen görünümünü 3 adımda yakalayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI