Ana SayfaYaşamNetflix'in Yeni Dizileri

Netflix’in Yeni Dizileri

Yeni yıl, yeni başlangıçlar ve yeni kararlar alırken, hayatınızı değiştirecek yeni fırsatlar demek. Ama eğer Ted Sarandos’sanız, Netflix baş içerik yöneticisi, milyonların takipçisi olacağı yeni enfes diziler demek. Ne kadar bilim kurgu dizisi Stranger Things’in ve dram komedi Master of None’un efsanevi dönüşlerini beklesekte, Bizim dikkatimizi çekecek yeni bir çok dizi de geliyor.

(13 Ocak)

2004 yılında beyaz perdede Jim Carrey ve Meryl Streep gibi isimlerin başrolde oynadığı versiyonunu hatırlıyoruz. Bu sefer Neil Patrick Harris, Alfre Woodard, Joan Cusack ve diğerleriyle 8 bölümlük dizide çocukların başına gelen talihsiz olaylaı izleyeceğiz.

(3 Şubat)

Drew Barrymore'un başrolde olacağı orta sınıfı anlatan komedi dizisi uzun zaman bir gibi saklansa da, sonunda zombiler hakkında olacağı açıklandı. Barrymore bir emlakçıyı canladırıyor, kocası rolünde ise Timothy Olyphant var.

2014'te Justin Simien yönetmenliğinde çekilen film, üniversite hayatındaki ırkçılık problemlerini anlatan komedi filmi Dear White People, 10 bölümlük seri ile geri dönüyor.

Nastygal'in kurucu Sophia Amaruso'nun hayatını anlatan dizi, Amaruso'nun çok satanlar listesine giren kitabıyla aynı isimde. Britt Roberson, Amaruso'nun genç halini canlandırırken, havalı, girişimci bir kızın çektiği zorlukları anlatıyor. 

Naomi Watts'ın başrolde olduğu bu 10 bölümlük dizi de hastalarıyla gereğinden fazla yakınkaşan bir psikolog anlatılıyor.

(17 Mart)

Marvel fanlarını sevindirecek bu yeni dizide Game of Thrones'da da izlediğimiz Finn Jones, Danny Rand'i canlandırıyor. Dövüş sanatlarını öğrenen bir gencin hikayesini anlatan bu dizi 1974 yapımı bir çizgi romandan uyarlanıyor.

Hazır Marvel'dan bahsetmişken, bir diğer çizgi roman uyarlamasında da Marvel sevenler bir araya gelen farklı süper kahramanları izleyecek: Rand, Luke Cage (Mike Colter), Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Krysten Ritter) ve diğerleri…

Jenji Kohan (Orange Is The New Black'in yaratıcısı)  1980'lerdeki kadın güreşçileri anlatan yeni diziyle geliyor. Başrolde ise Alison Brie var.

Bu alman dram dizisi daha başlamadan dikaktleri üstüne çekti. 10 bölümlük aile dizisinde küçük bir kasabada kaybolan 2 çocuk doğa üstü olaylar ile anlatılıyor. Stranger Things'e rakip mi geliyor?

2016'da bilim kurgu The OA'in aniden çıkışı sebebiyle, belki bu sene de Netflix'ten sürprizler bekleyebiliriz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI