Ana SayfaGüzellikNicole Kidman'ın Güzellik Sırlarının İzindeyiz

Nicole Kidman’ın Güzellik Sırlarının İzindeyiz

Yıllardır bizi güzelliği ile etkileyen Oscar ödüllü yıldız Nicole Kidman; Big Little Lies‘da bizi kendisine bir kez daha hayran bıraktıktan sonra yakında Aquaman ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Biz de ünlü oyuncunun güzellik ve bakım sırlarının izini sürmeye karar verdik!

Taze bir yüz: “Normalde her akşam tüm yüzümü makyajdan arındırırdım ama eğer o gün çok uzun süre çalışmışsam sadece temizleme mendili kullanmak da oldukça pratik oluyor. Seyahat için de çok kullanışlı çünkü güvnelikten kolayca geçirebiliyorsunuz.

Güneş koruma: “Çok açık tenli biri olarak küçüklüğümden beri güneş kremi kullanmaya özen gösteriyorum. Her gün yüzüme Neutrogena Ultra Sheer Dry-Touch Sun-screen Broad Spectrum SPF100+ sürüyoru.m.

Anti-aging krem: “Akşamları retinol kullanıyorum. Neutrogena Rapid Wrinkle Repair kremini kullanıyorum çünkü işe yarıyor ve her yerden alabiliyorsunuz.

Kirpikler & kaşlar: “Kaşlarımı doldurmayı es geçmiyorum. Kirpiklerim ise uzun ama düz dolayısıyla onları da kıvırmak zorundayım.

Dudaklar: “Çantamda her zaman lip gloss taşırım. Sabahları sadece bir rimel ve lip gloss sürüp kendimi iyi hissedebiliyorum.”

Kuaför: “Bu konuda çok hevesli değilim. Kuaförde yarım saat oturmak istemeyen kızlardanım. Sadece dip boyamı yaptırıp çıkıyorum.”

Kıvırcık saçlar: “Saçlarım aslında kıvırcık. Bu yüzden tatil günlerimde çok şekil vermiyorum. Elektriklenmeden yumuşak buklelere sahip olmak için Kérastase Discipline Oléo-Curl and Moroccanoil Hydrating Styling Cream tercih ediyorum.”

"Güzellik ikonlarım Catherine Deneuve ve Grace Kelly. Onların güzellikleri zamansız. "

Koşu: “Maraton koşan bir baba ve mini triatlonlar yapan bir kız kardeş ile büyüdüm. Bunlardan hiçbirini yapmadım ama yavaş tempoda koşmayı seviyorum. Hızlı değilim ya da koşarken iyi görünmüyorum ama outdoor sporları seviyorum. Ruhumu açıyor ve bana huzur veriyor.”

Yüksek enerjili spor: “Spinning benim için bir gündüz gece kulübü gibi. Harika bir müzik çalıyor, ışıklar kapalı, oraya gidiyorsunuz ve kendinizi kaybediyorsunuz!”

Şampiyonlar için kahvaltı: “Pirinç patlağı, böğürtlen, ahududu ve badem sütündne oluşan bir bowl benim vazgeçilmezim.

Gündüz rutini: “Her güne bir bardak maça çayı ile başlıyorum; sonrasında kahve ile devam ediyorum.”

Ruh eşim su samurları çünkü her zaman çok enerjik ve oyunbazlar!

“I’ve always loved scent, aromatherapy, and beautiful oils like musk and amber.”

İmza koku: “Farklı yağları karıştırarak kendi parfümümü elde ediyorum. Genelde insanlar bana bunun ne olduğunu soruyor ama bu benim gizli formülüm, kimseye vermem. “

Özel karışım: “Canlandırdığım tüm karakterler farklı kokulara sahip. Mesela Big Little Lies’daki Celeste karakterim için özel bir koku hazırladım.”

El bakımı: “Masaj yapmasını öğrendim çünkü 18 yaşındayken annemin göğüs kanseri döneminde ona yardımcı olmak için lisans almıştım. Bu yüzden tüm bakım aşamaları benim için masajla başlıyor.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI