Ana SayfaDüğünPrens Harry ve Meghan Markle'ın Kraliyet Düğünü Hakkında Merak Edilenler

Prens Harry ve Meghan Markle’ın Kraliyet Düğünü Hakkında Merak Edilenler

Prens Harry ve Meghan Markle'ın merakla beklenen düğünü, 19 Mayıs'ta gerçekleşek. Düğün canlı olarak dünya televizyonlarından izlenebilecek ve saat 12:00'de (İngiltere saati ile) başlayacak. 15:00'e kadar devam edecek Kraliyet Düğünü'nde yeminler, 15. yüzyıldan kalma St George's Şapel'inde edilecek. Daha sonra çift, şehirde çıkacakları kısa tur ile halkı selamlayacak.

Bir diğer çok merak edilen konu ise Meghan Markle'ın gelinliği tabii. Bu sefer Kate Middleton'da olduğu gibi gelinliği Alexander McQueen değil, Tamara Ralph ve Michael Russo'nun Ralph & Russo adlı markası altında tasarlayacak.

Meghan ve Harry’nin düğün pastası İngiliz geleneği olan meyveli pastanın dışında bir tercih olmuş. Çift klasik meyveli pasta yerine Kaliforniyalı pasta şefi Claire Ptak’in limon ve mürver çiçeği pastasını tercih etti.

Prens Harry ve nişanlısı Meghan Markle’ın davetiyeleri basıldı ve dağıtılmaya başlandı. Düğün davetiyesinin üzerinde Galler Prensi’nin simgesi üç tüy altın tozlarıyla yapılırken, yazıda ise normal mürekkep kullanıldı. 2 bin 640 adet basılan davetiyeler, İngiliz halkının da eline ulaşacak. The Sun gazetesinde yer alan habere göre, düğün davetiyesinde düğünün yapılacağı tarih ve yer bilgileri yer alırken, düğün sonrasında Windsor Kalesi’nde bir resepsiyon düzenleneceği belirtildi.

Düğün davetiyesindeki kıyafet zorunluluğu ise şöyle; erkekler jaketatay veya takım elbise giymek zorundayken, kadınlar da kıyafet ve şapka zorunluluğu olacak.

Çok netlik taşımasa da söylentilere göre düğünde Prens Harry'nin çocukluğundan beri hayran olduğu İngiliz grup Spice Girls düğünde konser verecek.

Tüm dünyada konuşulacak bu düğünü merakla bekliyoruz!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI