Ana SayfaGüzellikRihanna Bizi Beyaz Eyeliner ile Tanıştırıyor

Rihanna Bizi Beyaz Eyeliner ile Tanıştırıyor

Dün gerçekleşen Louis Vuitton defilesine beyazlar içinde gelen Rihanna, makyajını da kıyafetine uygun yaptırdı tabii ki. 

Her giydiği, yaptığı yeni bir moda akımı olarak görülen pop ikonu, bizi şimdiye kadar çok fazla görmediğimiz ve bolca cesaret isteyen bir makyajla tanıştırdı: BEYAZ eyeliner!

Son dönemde kozmetik dünyasında fırtılanar estiren Fenty Beauty ürünleriyle yapılan bu makyaj, Fenty Beauty'nin global makyaj artisti Priscilla Ono elinden çıktı. Ono bu makyajı yaparken sadece gözlere odaklamış. Cilt makyajı da çok parlak değil ve böylece gözlerle cildi dengeliyor. Fenty Beauty koleksiyonunda henüz beyaz eyeliner yok. Fakat Rihanna kullandığına göre bu demek oluyor ki, çok yakında hem Fenty Beauty'de bu ürün de olacak. 

Tamam Trendus olarak koyu bir Rihanna hayranı olabiliriz ve belki de bu olaylara objektif bakmamızı engelliyor olabilir.. Yorumu size bırakalım, sizce de beyaz eyeliner'ı oldukça muazzam taşımamış mı?

Bu arada meraklısına; Riri'nin tüm makyajları Priscilla Ono tarafından yapılıyor. Bu da kendisinin Instagram hesabı: Priscilla Ono

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI