Ana SayfaGüzellikRolleri İçin Saçlarını Kazıtan Ünlüler

Rolleri İçin Saçlarını Kazıtan Ünlüler

Ve bu haberi hazırlamamızda bize ilham kaynağı olan Cara Delevingne.. Sarı ve uzun saçlarıimzası niteliğinde olan ünlü model, podyumlara veda ettikten sonra kendimi sinema dünyasını adadı biliyorsunuz. Şimdiye kadar sinemada başarılı rollerde izlediğimiz Cara, bu kez çekilme aşamasında olan yeni filmi Life in a Year için de saçlarını kazıtan ünlüler kervanına girdi.

Açıkçası uzun ve gür saçlarını çok sevdiğimiz Anne Hathaway'in bu kararı bizi biraz üzmüş olsa da, aynı Natalie Portman gibi Anne Hathaway de ona Oscar getiren Sefiller filminde yer alan bir sahneyle saçlarını kestirmişti.

Bir diğer cesur kadın Cate Blanchett. Kendisi Heaven filmi için saçını kazıttı.

Güzel oyuncu Charlize Theron da Mad Max: Fury Road filmi için saçlarından vazgeçti.

Angelina Jolie, 70'lerin ve 80'lerin süper modeli Gia Carangi'yi canladırmak için saçını kısaltan ünlüler arasında.

Rol için saç kestirme olayının önünü açan Demi Moore! Güzel oyuncu Demi Moore, GI Jane filmi için saçlarını kazıttı.

Ona Oscar ödülü kazandıran Boys Do not Cry filmindeki rolü için, Hilary Swank da uzun saçlarını erkek traşı denecek kadar kısa kestirdi.

Saçlarını genelde kısa kullanan Kristen Stewart, geçtiğimiz aylarda Underwater filmi için saçlarını kısacık kestirip sarı renge boyattı.

Son günlerde Cara Delevigne’ın, yeni filmindeki rolü için saçlarını kazıtması magazin dünyasında en çok konuşulan olaylardan biri. Tabii bu cesaretli işi sadece Cara yapmadı. Şimdiye kadar rolleri için upuzun saçlarına kıyan ünlülere birlikte bakalım.

Natalie Portman saçlarını V for Vendetta filmindeki, rolü için kazıtmıştı. Hatta saç kazıtma işlemi filmin sahnelerinden biriydi..

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI