Ana SayfaMagazinRyan Gosling'in Aşk Defteri

Ryan Gosling’in Aşk Defteri

74. Altın Küre gecesinde 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü alırken, şuan birlikte olduğu çocuklarının annesi Eva Mendes'e oldukça samimi ve romantik bir konuşma yapan Ryan Gosling, Hollywood'un eski çapkınlarından.. Ryan Gosling, 2001 yılında kendinden 16 yaş büyük Sandra Bullock'la birlikteydi.

The Notebook setinde başlayan aşkları yaklaşık dört sene süren Ryan Gosling ve Rachel McAdams‘a asla ayrılmayacaklar gözüyle bakılsa da, ilişkinin sonu biraz hüzünlü oldu.. Hatta MTV Movie Awards’ta ‘En İyi Öpüşen Çift’ ödülünü bile almışlardı..

Blake Lively Gossip Girl dizisi zamanında çok kısa bir dönem Ryan Gosling ile flört etmişti. 

Ryan Gosling ve Olivia Wilde katıldıkları bir ödül töreninde samimiyeti kurup daha sonra, akvaryum gezerken görüntülenmişlerdi. İkili hiçbir zaman bu konu hakkında konuşmadı…

Ve şuan Ryan Gosling'in altı yıldır birlikte olduğu Eva Mendes. İki çocuk sahibi olan çift, aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Öyle ki, Ryan Gosling'in Altın Küre'de Eva Mendes'e yaptığı romantik konuşmaya bile Eva Mendes üzeri kapalı bir şekilde Instagram hesabından cevap verdi.

Çift 2012 yılında The Place Beyond the Pines filminde de iki sevgiliyi oynamıştı.

Anladığımız şu ki, Ryan oldum olası romantik bir prensmiş…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI