Ana SayfaGüzellikSaç ve Makyajınıza Hız Katmanızı Sağlayacak 8 Öneri

Saç ve Makyajınıza Hız Katmanızı Sağlayacak 8 Öneri

Krem ürünleri, parmakla yayılması daha kolay olduğu ve kolayca dağılarak kısa zamanda doğal bir görüntü sağladığı için tercih etmelisiniz. Soft pembe tonlarındaki krem allığınızı kaş kemiğinizin altında kullanarak göz çukuruna sıcaklık verebilir, elmacık kemiklerinizin altında kullanarak sağlıklı bir görüntü yakalayabilir ve dudaklarınızda kullanarak ise renk eşitliği sağlayarak canlılık katabilirsiniz.

Renk renk geçişlerin olduğu göz makyajları bizi bizden alıyor, kabul. Ama aynı zamanda sabahları o kadar toz farı birbiriyle karıştırmak da küçümsenmeyecek bir zaman kaybı. Günlük makyajınızda kalem farlara yer açın. Mat ya da ışıltılı renkleriyle istediğiniz  tonda makyaj yapabilmenin ötesinde parmağınızla kabaca dağıtarak oldukça profesyonel bir görüntüye kavuşabilirsiniz.

Tarafsız olmak böyle bir şey, uğraştırıcı toz farlar yerine başka seçenekler sunabilmemize rağmen maskara için ayırdığınız zamana acımayın. Gözlerinizi en etkili ve derin gösterecek ürün maskaradır. Dipten uca kadar maskara uyguladığınızdan emin olun.

Kuru şampuanı bugüne kadar saç köklerinizdeki yağı almak için kullandınız. Hiç zaman kaybetmeden yarın, kuru  şampuanınızı saç boylarınızda kullanarak hacimli ve dolgun saçlar elde edin.

Saçınıza vereceğiniz şekil aslında tamamen saç tipinize göre değişir. Ama genel olarak düz-kabarık düz saçları ele alacak olursak saçınızı 5 parçaya ayırıp kalın maşayla uçlarını kıvırarak oldukça havalı saçlar elde edebilirsiniz. Saç diplerinize maşanın ısısını vererek kabarıklıktan ve elektriklenmelerden kurtulabilirsiniz.

Tabii ki, önerilerimize bakım ve temizlik ile başlamalıydık. Makyajlı uyumanın zararlarını artık hepimiz biliyoruz. Makyajlı uyumak aynı zamanda ertesi gün hazırlık zamanımızı da arttırır. Gece temizleyip peeling yaptığımız cildimiz hava almış ve ertesi güne hazırlanmıştır.

Sabah uyandığınızda ilk işiniz nemlendirici sürmek olmalı. Hava koşullarına, hava değişimine ve vücuttaki su oranına göre cildimizin nem ihtiyacı değişir. İhmal etmeyin, ve nemlendiricinizin kuruması için zaman tanıyın.

Doğru miktarda kullanılan aydınlatıcıdan zarar gelmez. Göz altı kapatıcınızdan önce alt kirpik diplerinize aydınlatıcı sürerseniz daha aydınlık ve saat kaç olursa olsun "uyanmış" bir sonuç elde edersiniz. Aydınlatıcıya girmişken, göz pınarlarını aydınlatmayı da unutmayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI