Ana SayfaYaşamŞehirde Kısa Bir Mola: Nabu Karaköy

Şehirde Kısa Bir Mola: Nabu Karaköy

İstanbul'un son yıllarda en çok ziyaret edilen semtlerinden biri Karaköy derken abartmıyoruz. Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere, belirli bir kitlenin sürekliği takıldığı Karaköy semti kendini oldukça geliştirdi. Özellikle yeme-içme olarak oldukça fazla seçenek var. Karaköy'ün tarihi dokusunu taşıyan sokaklarında gezerken mutlaka gözünüze şimdi bahsedeceğimiz Nabu Hotel ilişmiştir. Bizim dikkatimizi çeken açıkçası öncelikle buradaki pizzalar oldu. 

Dışarıda ve içeride rahatlıkla keyif yaparak oturabileceğiniz ve lezzetli bir şeyler yiyip içebileceğiniz Nabu'da birbirinden farklı pizzalar mevcut.

Nabu'nun "efsane" diyebileceğimiz Napoli pizzalarında farklı pizzaları tatmanız mümkün. Böğürtlen, Ricotta ve Fesliğenli- Avakado ve Füme soslu- Humuslu ve Yenilebilir Çiçekli Vegan pizza gibi daha önce hiçbir yerde rastlamadığınız lezzetlerle Nabu Fırın'da tanışabilirsiniz. Bunların yanı sıra daha tanıdık lezzetleri pizzayla buluşturan mekanda bolonez ve turşulu cheeseburger'li pizzalar da denenmesi gereken lezzetler arasında. Bizim favorilerimiz arasında ise Böğürtlen, Ricotta ve Fesliğenli Pizza ile Bolonez Pizza öne çıkıyor.

Tatlı olarak ise favorimiz Nutellalı ve Muzlu pizza oldu. Lezzetli Napoli pizzalarının üstüne mutlaka bu nutellalı pizzayı da denemenizi tavsiye ederiz.

Nabu aynı zamanda da otel olarak işleyişini sürdürüyor. Gecenin bir saatinde Karaköy'de eğlence sonrası eve dönmek zor gelirse makul bir fiyat karşılığında çok şık odalarda konaklayabilirsiniz.

Otelin lokasyonu ve daha ayrıntılı bilgisi için buraya tıklayabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI