Ana SayfaSağlıkSeksin Dile Gelmeyen 9 Kuralı

Seksin Dile Gelmeyen 9 Kuralı

1. Biriyle ilk seksin mükemmel olma ihtimali çok düşüktür.

Birbirinizi daha önce hiç çıplak görmediniz. Yatakta nasıl olduğu hakkında hiçbir fikriniz yok. Onunla ilk birliktelik nasıl olacak, nasıl dokunması gerektiğini bilecek mi… Tüm bu soruları kenara bırakın. Kaygılardan arının ve anın keyfini sürün.

2. Ön sevişme önemlidir. 

Sanıyoruz ki bunun aksini iddia edecek çok az kişi vardır. Bedenleri gevşetip ortamı ateşlendirmek için ön sevişmeden daha iyi bir yol düşünemiyoruz. Ön sevişme süresi arttıkça seks esnasında yaşadığınız haz da artacaktır.

3. Kaba eleştiriye geçit vermemek gerekir.

Örneğin partneriniz vücudunuz hakkında olumsuz bir eleştiriye başlarsa arkanıza bile bakmadan gidin. Hiç kimse bedeniniz üzerine görüş bildiremez. Hele ki bu kaba ve kırıcı şekilde yapılıyorsa.

4. Bebek gibi konuşmak seksi değildir.

Kadınlar bazen erkeklere “bebek sesi” ile konuşabiliyorlar. Ancak gerçek şu ki, bu kulağa hiç seksi gelmiyor. Özellikle de seks sırasında.

5. Çoraplara Yer Yok.

Seks sırasında havayı bozan bir diğer şey ise çoraplar. Çırılçıplak bir bedende sadece çoraplar olması sizce de komik değil mi? En iyisi çorapları bir kenara atın ve onları sabahları bulun.

6. İletişime Açık Olun. 

Cinsellikten keyif almanın yolu açık bir iletişimden geçiyor. Partnerinize ne istediğinizi söylemedikçe, isteklerinizi tam performans karşılamasını bekleyemezsiniz. Bu yüzden istediğiniz hamleleri açıkça paylaşın ki seksi kusursuzlaştırabilin.

7. Sarılarak Uyumak İyidir.

Ateşli bir sevişmenin ardından sarılarak uyumak harika. Ancak sabah kalktığınızda partnerinizi yatağın bir ucunda bulma ihtimaliniz oldukça yüksek. Bunun sizi hayal kırıklığına uğratmasına izin vermeyin.

8. Uyurken Partnerinizi Bırakıp Gitmeyin.

Güzel geçen bir gecenin ardından partnerinizi uykusunda bırakıp gitmeyin. Uyandığında sizi yanında görememek yıkıcı olacaktır. Özellikle de birlikteliğin devam etmesini istiyorsanız.

9. Seks İçin En İyi Zaman Sabah.

Harika bir güne başlamanın yolu sabah seksinden geçer. Güne zinde ve mutlu başlatır. Ardından doyurucu bir kahvaltı ve kahve de geliyorsa, daha iyisini düşünemiyoruz 🙂

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI