Ana SayfaModaSezonun Dikkat Çeken Marka Koleksiyonları

Sezonun Dikkat Çeken Marka Koleksiyonları

Mango, Tek Memesi Alınan Kadınlar İçin İç Çamaşırı Ve Mayodan Oluşan Dünya Çapında İlk Koleksiyonunu Tasarladı
 

Mango tek memesi alınan kadınlar için yeni bir mayo ve iç çamaşırı koleksiyonu yaratıyor. Girişim, geçen yıl Teta&teta Derneği tarafından ilk tek kuplu sütyen olan Lola'nın bir versiyonunu yaratmak için başlatılan çabalara karşılık veriyor. Markanın amacı, mastektomi yapılmak zorunda kalmış ve protez kullanmamaya veya meme rekonstrüksiyonu yaptırmamaya karar veren kadınların ihtiyaçlarına cevap verebilmek. Projenin kilit noktalarından biri, şu anda bu tür ürünlerin fiyatı yüksek olduğu için uygun fiyatlı bir ürünün yaratılmasını sağlamaktı. Mango Tasarım Direktörü Justi Ruano konu hakkında şunları söyledi: “Topluluğumuz, müşterilerimiz önceliğimizdir. Onları dinlemek, çözümler sunmak ve ihtiyaçlarına cevap verebilmek… ”.

Lola sütyen tek kuplu bir formata sahip. Tasarım ekibi bir adım daha ileri giderek, modelleri protez kullananlar için alternatif cep şekilleriyle tamamladı. Sadece iç giyimde değil mayolarda da ürün çeşitliliğini artırdı.

Kapsül koleksiyon, üç sütyen, iki tek parça mayo ve bir bikiniden oluşuyor. Böylelikle tüm bu parçaların çok yönlü tasarımı, giysinin hem tek memesi alınmış kadınlar hem de protezli kadınlar için uygun olmasını sağlıyor.

İspanya'da üretilen tasarımlar, dünya çapında resmi web sitesi mango.com üzerinden S'den XXXL'ye kadar geniş bir beden yelpazesinde satışa sunulacak.

Kendell ya da Kylie…Tarzını Seç!

Dünyaca ünlü kız kardeşler Kendall ve Kylie Jenner, yeni sezon için Deichmann’a özel bir koleksiyon hazırladı. Tarzları kadar, özel hayatlarıyla da çok konuşulan Jenner kardeşler, stillerini yansıtan çanta koleksiyonunu Deichmann’da, moda tutkunlarıyla buluşturuyor…

Deichmann için hazırlanan çanta koleksiyonunda farklı renk seçenekleri ve şık, casual modelleri ister gece ister gündüz kullanabilirsiniz.  İki ünlü kardeşin, gündelik hayatlarından ilham alarak tasarladığı modellerde, hologram efektli bir sırt çantasıyla cool görünebilir ya da kombininizi tamamlayacak zarif bir el çantasıyla şık bir tarza sahip olabilirsiniz…
 

Kendall ya da Kylie… Tarzını keşfetmek ve koleksiyondaki modellerde seçimini yapmak için deichmann.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Sadelik, özgün metropol enerjisiyle buluşuyor: Rue Les Créateurs

Sıra dışı ve cesur kadın kimliğinden ilham alarak 2014 yılında İtalyan ve Türk firmaların ortaklığıyla hayat bulan Rue Les Créateurs, yeni nesil global moda markalarından biri olarak şehirli kadının özgün stilini beslemeye devam ediyor.

Çağın devimine ayak uyduran Rue, köklerine sadık kalırken, stilini kendini ifade etmek için bir dil olarak kullanan kadın profili ile etkileşim içerisinde olmayı ihmal etmiyor.

Uluslararası ağı ve evrensel diliyle RUE Les Créateurs, Dünya’nın dört bir yanındaki kadınlara ulaşıyor ve onlardan beslenerek gelişiyor.Şehirli ve özgür kadının cesur tavrıyla hayat bulan tasarımlar, benzersiz detaylar ve lüks kumaşlarla koleksiyonun parçası haline gelirken eforsuz feminenliği farklı formlara taşıyor.

RueIStudio

Gücünü Akdeniz’in cesur ve özgün kadınından alan bir kapsül koleksiyon… Rue Les Créateurs, şehirli kadının özgün ve bağımsız stilini farklı çizgiyle beslerken, bu sezon şehrin dışına, sahil kıyılarına kadar uzanan bir kapsül koleksiyonla karşınızda.

Doğal dokular, birbiriyle rahatlıkla kombinlenebilen eklektik parçalar, sanat eserini andıran pareolar, stilinizden ödün vermeden, ihtiyacınız olan her şeyi yanınızda taşıyabileceğiniz tasarım çantalar ve plajın dışına rahatlıkla taşıyabileceğiniz mayo ve bikinilerle rüya gibi bir yaza hazır olun.

Güneşin, denizin ve bakir doğanın tadını çıkarırken, hafif ve eşsiz parçalarla cesur ve özgün stilinizi renklendirin.

Kurbağa Kermit, adidas Originals Stan Smith’in Sürdürülebilir Yolculuğuna Eşlik Ediyor!

adidas Originals, plastik atıkların sonlandırılmasına yardımcı olmak için yolculuğuna devam ediyor.  Zamandan bağımsız yeni sürümüyle yeni bir dönem başlatan Stan Smith, kurgusal karakter Kurbağa Kermit’ten ilham alıyor. 
 

adidas Originals, Plastik Atıkların Sona Erdirilmesine (END PLASTIC WASTE) yardımcı olma yolculuğunun bir sonraki adımını duyuruyor. İkonik silüeti yeniden tasarlayan Stan Smith Forever platformu, sürdürülebilir tasarıma yeni bir yaklaşım getiriyor ve klasik siluet için yeni bir çağın sinyalini veriyor; dünyanın en sevimli kurbağası Kurbağa Kermit, adidas Originals’ın yeni ve daha sürdürülebilir Stan Smith modelinde karşımıza çıkıyor.

adidas’ın gezegenimiz için daha iyi bir geleceğe olan bağlılığını destekleyen ikonik silüet, geri dönüştürülmüş materyallerden oluşan PRIMEGREEN üst yüzey beyaz renkte geri dönüştürülmüş kauçuk dış tabanın üzerine yerleştirilerek tasarlandı.
 

İkonik Kurbağa Kermit’i, stan Smith ile tanıştıran eğlenceli görünüm, siluetin tipik üç çizgisini delikli "K" ile değiştiriyor. Stan Smith silueti, Kermit'in topukta kabartmalı ismi ve sol dilde basılmış portresinin yanı sıra ortak markalı çorap astarları, ek yeşil bağcıklar ve kabartmalı “It’s Not Easy Being Green” ibaresiyle hayat buluyor. 
 

Kurbağa Kermit’in yer aldığı yeni koleksiyonda ayrıca, Disney, Pixar, Star Wars ™ ve Marvel'in ikonik karakterlerinden esinlenilen Stan Smith silüetine özel daha sürdürülebilir modeller de var: Marvel'dan Hulk, Rex'ten Disney ve Pixar'ın Oyuncak Hikayesi, Star Wars ™ galaksisinden Yoda, Peter Pan'dan Tinker Bell, Disney ve Pixar's WALL-E'den WALL-E, Muppets'in Kurbağası Kermit ve Disney ve Pixar'ın Monsters, Inc.'den Mike Wazowski.

Disney'den Kurbağa Kermit, Marvel’dan Hulk, Peter Pan'dan Tinker Bell ve Disney ve Pixar'ın Monsters, Inc.'den Mike Wazowski karakterlerinin yer aldığı Stan Smith sneakerlar 19 Nisan'da www.adidas.com.tr/tr/stan_smith adresinde ve seçili adidas mağazalarında satışa sunulacak.
 

Levi's Daha İyisini Al Daha Uzun Süre Giy Kampanyası

19 Nisan 2021 itibarıyla Levi’s®, giyim alanındaki üretim ve tüketimin çevresel etkileri konusunda farkındalık yaratan ve hepimizin ortak sorumluluğuna hitap eden yeni bir kampanya başlatıyor: “Daha İyisini Al, Daha Uzun Süre Giy”. Yarattıkları değişikliklerle ilham veren bir grup insanı (Jaden Smith, Xiye Bastida, Melati Wijsen, Xiuhtezcatl, Emma Chamberlain ve Marcus Rashford MBE) kapsayan bu çok platformlu global reklam kampanyası, Levi’s®’ın nesiller boyu kullanılabilecek kaliteli tasarımlar yaratma konusunda uzun süredir devam eden taahhüdü ve gezegenimizin geleceği için kritik meseleler üzerinde çalışan altı kişinin tutkusunu birleştiriyor.

 

Marka Başkanı Jennifer Sey,“Nihayetinde Levi’s®’ın denimi, mevsimler değil, nesiller boyu giyilmek üzere tasarlandı. O nedenle bu kampanyayla tüketicileri, kıyafetlerini daha uzun süre giyebilmeleri için seçimlerini daha bilinçli yapmaya teşvik etmeyi de amaçlıyoruz. Örneğin, ikinci el ürünleri satın almak veya mağazadaki Tailor Shop’larımıza başvurup giysilerinin ömrünü uzatmak gibi,” diyor ve ekliyor: “Öncüleri kutlayan ve piyasaya yaratıcı çevresel çözümler getirmeyi hedefleyen bir şirket olarak, bu genç liderlerde kendi sesimizi duyduk. Değişimin hep birlikte çalıştığımız takdirde gerçekleşeceğini biliyor ve gezegen üzerindeki kolektif etkimizi azaltma amacıyla onlarla iş birliği yapmaktan gurur duyuyoruz.”

‘Daha İyisini Al, Daha Uzun Süre Giy’, Levi’s®’ın daha sürdürülebilir üretim uygulamalarına yönelik çabalarını da özetliyor. İddialı iklim ve su hareketini teşvik ederek, Pamuklaştırılmış Kenevir ve Organik Pamuk gibi malzeme ile teknolojilere yatırım yaparak ve Water<Less® üretim tekniğini ölçeklendirerek Levi’s®, doğal kaynak ayak izimizi azaltmaya ve daha doğa dostu kıyafetler sunmaya çalışıyor. Örneğin, tüm Levi Strauss & Co. tasarımlarının %76’sı ve tüm Levi’s® alt giyim ürünleri ile Trucker ceketlerin %70’i, Water<Less® teknolojisiyle üretiliyor. Water<Less® teknolojisi; 4 milyar litreden fazla su tasarrufu sağlayan ve ilk uygulandıkları günden bu yana yaklaşık 10 milyar litre suyun geri dönüştürülmesine yardımcı olan bir dizi bitiriş tekniği ve su geri dönüşümü ilkesi üzerine kurulmuştur. Bu inovasyonlar, endüstriyi su tasarrufu uygulamalarını benimsemeye teşvik etmek için açık kaynak olarak kullanılmıştır.

Moda üretimi ve tüketiminin sürdürülemez seviyelere ulaştığını biliyoruz. 2000 ile 2020 yılları arasında küresel giyim tüketimi iki katına çıktı. Gardıroplarımızda artık daha çok eşya var ama her birini daha az giyiyor ve sonrasında onlardan çok hızlı vazgeçiyoruz! Şimdilerde, 15 yıl öncesinde yaptığımızın neredeyse yarısı kadar kıyafeti saklıyoruz. İşte tam da bundan dolayı, üzerimize düşen büyük bir görev olduğunun bilinciyle “Daha İyisini Al, Daha Uzun Süre Giy” çağrısı yapmak için birlikte hareket ediyoruz.

“Uzun yıllar giydiğiniz bir jean’iniz olduğunda veya ikinci el bir jean almaya gittiğinizde aradaki farkı hissedersiniz. Bir Levi’s® jean, dayanıklılığını ve değerini daha uzun süre korur. Bu, kaliteye yatırım yaparak ve kalıcı bir değer elde etmek için tasarlayarak tüketicilere sunmaya çalıştığımız fiziksel ve duygusal bir dayanıklılık örneği.” Paul Dillinger, Ürün İnovasyonundan Sorumlu Başkan Yardımcısı.

Kampanya ortaklarımız hem bu çabaya olan tutkumuzu hem de acilen harekete geçme arzumuzu paylaşıyor. Jenerasyonunun önde gelen seslerinden Emma Chamberlain, ikinci el mağazalarından alışveriş yapan ve eski bir ürünü yenilemeyi tercih eden gerçek bir modasever. Uzun süreli iş ortağımız Jaden Smith’in, gezegenimizin sınırlı kaynakları konusunda farkındalık yaratma gayreti de suya olan ilgisinden kaynaklanıyor. İngiliz futbolcu Marcus Rashford ise bir hayırsever ve aynı zamanda yetersiz hizmet alan topluluklara mensup gençlerin tutkulu bir savunucusu olma özelliğini taşıyor.

“İçinde yaşadığımız dünya bizi sürekli satın almaya teşvik ediyor ve bu da kötü bir döngüye girmemize sebep olyor. Levi’s®’ın ikinci el alışverişi cool hale getirerek bu mesajı değiştirmesine sevindim. En sevdiğim kıyafetlerimden bazıları ikinci el. Ayrıca Levi’s®’ın çevre adına yüksek sesle konuşan bu harika gençleri desteklediğini görmek beni daha da mutlu ediyor.” —Jaden Smith

 

Bu kültürel ikonlara ek olarak, üç genç aktivist de sözlerini eyleme döküyor. 20 yaşında Endonezyalı bir sosyal girişimci olan Melati Wijsen, 2019’da Bali’de plastik poşetlerin yasaklanması için başarılı bir kampanyaya imza atan kar amacı gütmeyen bir organizasyonun kurucu ortaklığını üstlendi, şimdilerde ise gençliği güçlendirmeye odaklanıyor. Meksika’nın kuraklık ve selden dolayı tahrip olmuş San Pedro Tultepec kasabasında doğup büyüyen Xiye Bastida, iklim değişikliğinin nasıl sonuçlar doğurabileceğini çok iyi biliyor ve daha gezegen dostu bir gelecek için mücadele ediyor. Yerli iklim aktivisti ve hip-hop sanatçısı Xiuhtezcatl ise müziği çevre haklarıyla harmanladığı What the Frack ve Speak for the Trees gibi parçalara hayat verdi.

“İklim krizi, karşılaştığımız en büyük tehdit fakat aynı zamanda da ilerlememiz için en büyük fırsat.” — Xiye Bastida

‘Daha İyisini Al, Daha Uzun Süre Giy’ kampanyası; Levi’s®’ın tüm platformlarında (dijital ve sosyal mecralar ile basılı yayınlar) bu mesajı global çapta duyurma çabası ve dünyanın dört bir yanındaki şirketler ve tüketicilerin modaya yeni bir boyut kazandırma maksadıyla bir araya geldiklerinde sürdürülebilir bir geleceğin mümkün olacağını hatırlatma amacı ile yürütülecek. Önümüzdeki birkaç ay boyunca bu genç seslerin hikayelerini paylaşmaya ve hepimiz için daha kapsayıcı ve gezegen dostu yarınlar hayal eden değişim yaratıcılarını öne çıkarmaya devam edeceğiz.

Unofficial ile İçinizdeki Sıra Dışı Tarafı Yansıtacak Güneş Gözlüğü Tasarımları Atasun Optikler’de

Trendleri yakalayan tasarımları ve erişilebilir fiyatlarıyla Unofficial güneş gözlükleri, bu sezon da Atasun Optik’lerde yerini almaya hazırlanıyor.
 

Atasun Optik, Unofficial markasının koleksiyonunu tüketicilerle buluşturuyor. İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile Atasun Optik’lerde yerini alan Unofficial, sofistike çizgisi, erişilebilirliği ve ergonomik formdaki güneş gözlükleriyle öne çıkıyor. ‘İçindeki sıra dışı seni yansıt’ mottosuyla Unofficial herkesi, alışılmış kalıpların dışına çıkarak kendi stilini keşfetmeye davet ediyor.
 

Marka, 70’lerin havasını yansıtan romantik görünüme sahip vintage modellerden, gençliğin dinamizmini taşıyan metal renkli ve çift köprülü modellere kadar pek çok farklı tasarımda güneş gözlüğü sunuyor. Çeşitliliğiyle göze çarpan Unofficial’da, yetişkinler ve gençler için çeşitli kategorilerde güneş gözlüğü seçeneği bulunuyor. 

Koleksiyon gençliğin enerjisini yansıtıyor

Unofficial’ın  ‘Euphoric Youth’ isimli koleksiyonundaki güneş gözlükleri, baş döndürücü detayları ve farklı renkleri içeren sıra dışı bir görünüm sunuyor. ‘Gençlik Enerjisi’ koleksiyonu, yeni neslin dinamizmini yansıtan özgün formlarıyla, 80’ler, 90’lar ve 2000’li yılların moda akımlarını fütürist bir oyun estetiğiyle birleştiriyor. Klasik güneş gözlüğü şekillerini yeniden yorumlayan koleksiyon, farklı renkleri sunan bir palet yaratıyor.
 

Romantik bir tarzdan parlak tonlara, canlı renklerden retro şekillere uzanan Unofficial’ın güneş gözlüğü tasarımları, her stilin tamamlayıcısı oluyor. İlhamını spordan ve sokaktan alan güneş gözlüğü çerçeveleri, aktif yaşam tarzını benimseyen kişilere hitap ederken, abartılı, büyük boyutlu kedi gözü güneş gözlüğü çerçeveleri veya klasik aviator’lar ise cazibesiyle fark yaratmayı sevenlerin tercihi oluyor.  Eğlenceye düşkün olanlar için renkli güneş gözlüğü çerçeveleri ön plana çıkarken, koleksiyondaki nostaljik parçalar ise sadeliği ve rahatlığı sevenleri, şiirsi bir stille buluşturuyor.
 

Kendini ifade edebilmek, Unofficial’ın estetik anlayışının merkezinde yer alırken, markanın sunduğu farklı stil yelpazesinde de titizlik göze çarpıyor. Unofficial, gündelik hayattan ofise kadar her ihtiyaca cevap veren güneş gözlüklerini tasarlamak için en trend şekillerden ve renklerden ilham alıyor. Güneş gözlüğü koleksiyonunda, kişiliğinizin her yönüne hitap edebilecek ve içinizdeki sıra dışı tarafı yansıtabilecek farklı bir seçenek bulunuyor.

Reebok ve Maison Margiela’dan Benzersiz Tasarım: TABI INSTAPUMP FURY OXFORD

Reebok’ın spor ayakkabı kültürünün sınırlarını zorlayan tasarımı Instapump Fury, Maison Margiela kolabrasyonuyla yeniden tasarlandı. Heyecan verici iş birliğinde sıra dışı bir görünüm kazanan Instapump Fury serisinin en yeni üyesi Tabi Instapump Fury Oxford tüketiciyle buluşmaya hazır.

Dünyaca ünlü spor giyim markası Reebok, moda dünyasının sevilen Fransız Haute Couture markası Maison Margiela’yla bir yılı aşkın süredir devam eden iş birliği boyunca sıra dışı koleksiyonlara imza attı. Spor giyimi modayla harmanlayan Reebok ve Maison Margiela ikilisinin yeni tasarımı Tabi Instapump Fury Oxford, benzersiz bir görünüm ve rahatlığı bir arada vaadediyor.
 

Instapump Fury Oxford Şıklık ve İşlevselliğin Sınırlarını Zorluyor

Maison Margiela'nın Haute Couture değerleri, el işçiliği ve Reebok'ın işlevsellik üzerine kullandığı üstün teknolojinin bir arada kullanılarak eşsiz bir tasarıma imza attığı Tabi Instapump Fury Oxford kalın taban görüntüsüyle göz dolduruyor. Reebok’ın ticari markası olan The Pump Teknoloji’nin kullanıldığı Instapump Fury Oxford’da Maison Margiela’nın imzası niteliğindeki bölünmüş burun tasarımı koleksiyona benzersiz bir görünüm kazandırmak için kullanıldı.

Tabi Instapump Fury Oxford’un sayasında kullanılan parlak dana derisi, tasarıma göz alıcı bir şıklık katıyor. İşlevsellikten ödün vermemek adına; optimize edilmiş esneklik ve stabilite için tabana bir Hexalite tabakası entegre edildi. Reebok sneakerlarda kullanıldığı gibi dış ve orta taban farklı renk varyasyonlarındaki kauçuk ve köpük malzemeden üretildi.
 

Reebok ve Maison Margiela imzasıyla üretilen Tabi Instapump Fury Oxford beyaz, siyah ve sarı renk seçenekleriyle 7 Mayıs’ta www.Reebok.com.tr satışa sunuluyor.

YENİ ADIDAS 4DFWD İLE 3 KAT DAHA FAZLA İLERİ HAREKET 

Kullanıcılarını her adımda daha ileriye taşımak için çalışan adidas, 3D baskı teknolojisiyle üretilen orta tabanlı yenilikçi spor ayakkabılarına 4DFWD’yi ekledi. Sporcu verileriyle geliştirilen yeni model, fiyonk şeklindeki hücrelerden oluşan kafes yapılı orta tabanıyla, her adımda öne doğru açı sağlayarak koşuculara yepyeni bir koşu deneyimi sağlıyor. 

adidas Running, koşucuları daha ileriye taşımak için tasarlanmış, veriye dayalı, 3D baskılı orta taban yeniliğinde bir sonraki adım olan adidas 4DFWD'yi tanıttı. Yılların sporcu verilerinin benzersiz 3D baskı teknolojisi ile birleştirildiği adidas 4DFWD, koşuculara yepyeni bir koşu deneyimi sunmak için yaratıldı.

adidas, Carbon ortaklığı ile dört yılı aşkın süredir 4D kafes orta taban teknolojisini geliştiriyor. Yıllardır elde ettiği sporcu verilerini, Carbon'un Digital Light SynthesisTM teknolojisi ile bir araya getirerek hassas şekilde ayarlanmış 3D baskılı orta tabanlar üreten adidas, 4D ayakkabılar ile orta tabanları belirli hareket modellerine göre ince ayar yapma yeteneği sunan bu son teknolojiyi dünyada ilk kullananlardan biri. 

Bu süreçten doğan yeni adidas 4DFWD kafes orta tabanı, beş milyon olası kafes yapısı arasından belirlenerek %39 biyo-bazlı malzemeden yapıldı. Fiyonk şeklindeki FWD HÜCRE’ler, dikey yönde aldığı kuvvet ile ileriye doğru açı oluşturup ileri doğrultuda hareketi sağlamak için özel olarak tasarlandı. Mekanik test koşullarında önceki nesil 4D orta taban ile karşılaştırıldığında, adidas 4DFWD’nin dikey yükleme altında üç kat daha fazla ileri hareket ürettiği görüldü. Sonuç olarak, orta taban bu dikey darbe kuvvetlerini yatay ileri harekete yönlendirdiğinden, sporcunun koşu sırasında maruz kaldığı en yüksek frenleme kuvveti de ortalama olarak %15 oranında azaltıldı.
 

adidas 4DFWD, Kanada’daki Calgary Üniversitesi’nde ileri hareket, frenleme kuvveti ve enerji bazında koşu ekonomisi gibi belirli alanları analiz eden bir dizi biyo-mekanik test prosedürü ile test edildi. Konsept aynı zamanda Almanya'daki yerel bir geliştirme ekibi ve ABD genelinde özenle seçilmiş üst düzey koşucu yaratıcılardan oluşan bir topluluk aracılığıyla da dünyanın dört bir yanındaki adidas koşucuları ile kapsamlı bir şekilde denendi. Ayrıca, ABD’de Arizona Eyalet Üniversitesi’nde de en son bilişsel algı testleri gerçekleştirildi.

adidas 4DFWD orta tabanı tamamlayan, kısmen geri dönüştürülmüş polyesterden yapılmış yeni bir PRIMEKNIT saya, koşuculara ayağı çorap gibi kusursuz bir şekilde saran süper hafif bir üst kısım sağlıyor. PRIMEKNIT üst kısmı, 4DFWD orta tabanın benzersiz özellikleriyle uyumlu bir şekilde kodlamak için geçmiş haritalama verileri kullanıldı. Böylece 4DFWD’nin bütünsel tasarımı hem orta tabanı hem de ayağı tam saran sayası ile koşuculara koşarken ihtiyaç duydukları tüm desteği ve rahatlığı sağlamaya yardımcı oluyor.
 

“Daha ileriye götüren bir tasarım için kendimize meydan okuduk”

Adidas Running Tasarımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sam Handy yeni 4DFWD ile ilgili olarak şunları söyledi: “4D teknolojisi bize geleneksel köpük orta tabanların izin vermediği bir şekilde tasarım yapma fırsatı sunuyor. İlk nesil 4D kafes orta tabandan ilham aldık ve koşma sırasında yaşanan olumsuz mekanik kuvvetlere karşı özel olarak tasarım yapıp yapamayacağımızı görmek için milyonlarca potansiyel kafes yapısını kodlayarak bir sonraki seviyeye taşımak için kendimize meydan okuduk. Carbon, ürün ekiplerimiz ve test uzmanlarımızla yakın bir şekilde çalışarak kuvvet altında ileri doğru itiş sağlayan ve mekanik kuvvetlere karşı koyabilen mükemmel bir kafes orta taban tasarladık. Benzersiz bir ileri hareket hissi sağlayan 4DFWD ile koşucularımız her adımda bu hassas performansın tadını çıkarabiliyorlar.”
 

adidas Kıdemli Başkan Yardımcısı ve adidas Running & Credibility Sports Genel Müdürü Alberto Uncini Manganelli ise, “adidas'ta, en iyi performans koşu ürünlerini yaratmak için her zaman sporcuların içgörülerini yeni ve yenilikçi teknolojilerle birleştirmeyi hedefliyoruz. Bu yaklaşımla, farklı koşuculara ihtiyaçlarına göre farklı deneyimlerle hizmet etmeyi ve onları memnun etmeyi amaçlıyoruz. Daha hızlı koşmak, kişisel hedeflere ulaşmak, daha uzun süre koşmak, daha rahat hissetmek gibi koşucuların her zaman hissedebileceği yeni ve değerli faydalar sağlamaya çalışıyoruz. Bu sektörün ilk orta taban yeniliği. adidas olarak 4DFWD’yi şimdiye kadarki en gelişmiş dijital baskılı koşu orta tabanımız olarak konumlandırıyor ve 4D teknolojisinin fizik ve biyo-mekanik çalışmaları performans çözümlerine dönüştürmedeki potansiyelini ortaya koyuyoruz. Yeni ve heyecan verici hisler katacak bu özel ürünü koşucularımızın deneyimlemesi için sabırsızlanıyoruz” dedi. 

Haiti’de üretilen çevreye duyarlı Community Cotton™  şimdi Timberland’in 2021 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda!

Kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olan Smallholder Farmers Alliance ve Timberland, pamuk üretiminde yeni bir tedarik zinciri inşa etmeye ve Haitili çiftçilere sosyal ve çevresel faydalar sağlamaya odaklanan ortak girişimlerinde bir dönüm noktasına ulaştı. “Community Cotton” olarak adlandırılan çevreye duyarlı biçimde yetiştirilen yeni bir pamuk kaynağı elde edildi. Community Cotton™ materyaller Timberland’in 2021 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarında iki üründe karşımıza çıkıyor: Atlanta Green EK+ Kadın Spor Ayakkabıları ve TrueCloud™ EK+ Erkek Spor Ayakkabıları.

Haiti’deki pamuk yetiştiriciliğini yeniden canlandırmak amacıyla 5 yıldır Timberland ve Smallholder Farmers Alliance (SFA) işbirliğiyle yürütülen girişimde bir dönüm noktasına ulaşıldı. Timberland,  2021 İlkbahar-Yaz Koleksiyonlarında bu girişimin bir sonucu olan Community Cotton™ ile üretilen ilk kanvas ayakkabıları tanıtıyor. Dayanıklılık, rahatlık ve hafiflik özellikleriyle günlük rahatlığı bir sonraki seviyeye taşıyan, tamamen doğal ve geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilen Atlanta Green EK+ Kadın Spor Ayakkabı koleksiyonu ile TrueCloud™ EK+ Erkek Spor Ayakkabı koleksiyonları bu girişimin ilk stilleri olarak karşımıza çıkıyor.

Timberland ve SFA ortaklığıyla 2016’da başlayan bu yolculuk; sürdürülebilir pamuk üretimi için yeni bir tedarik zinciri kurma hedefinin yanı sıra Haiti’nin yeniden ağaçlandırılmasını ve çiftçilerinin hayatlarının iyileştirilmesini de amaçlıyor.

“Bundan 5 yıl önce Timberland olarak 30 yıllık aradan sonra Haiti’de pamuk çiftçiliğini tekrar canlandırmak için yola çıktık. Bugün gelinen noktada çevreye duyarlı biçimde yetiştirilen yeni bir pamuk kaynağı elde ettik, bundan son derece gururluyuz. Community Cotton™ ismini verdiğimiz bu materyal, tarımsal ormancılığa (agroforesti) uygun ağaç dikim modeli ile çiftliklerin verimliliğini arttırıyor, çiftçilerin kazançlarını ve hayatlarını iyileştiriyor” diye açıklayan Timberland Küresel Topluluk İlişkileri ve Aktivasyon Direktörü Atlanta McIlwraith ekliyor: “Daha iyi ürünler, daha güçlü topluluklar ve daha yeşil bir dünya yaratmak olarak nitelendirdiğimiz 3 kurumsal sosyal sorumluluk önceliğimizi bir adım ileri taşıyan bu projede. SFA ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.

Timberland ve SFA arasındaki işbirliği ilk kez 2010 yılında Haiti’de 5 milyon ağaç dikme amacıyla başladı. İlk 5 yılın sonunda SFA sadece 5 milyon ağaç dikmekle kalmadı. Katıldıkları program sonunda yaklaşık 6.000 çiftçi; verimliliklerinde %40 artış, gelirlerinde %50 ile %100 arasında yükselme sağladı. Ve 3.400 çocuk daha eğitime erişim kazandı.

Tüm bu olumlu tablonun sonunda Timberland, çiftçilerin ektiği pamukları koleksiyonlarında da kullanmaya karar verdi. Böylece Haitili küçük çiftçi topluluğunun “destekçisi” olmaktan bir adım ileri geçerek müşterisi olarak da yanlarında yer almaya başladı.

 

Timberland’in Haiti’deki başarı hikayesinden dönüm noktaları:

·       2016’da Timberland 30 yıllık aradan sonra Haiti’de yeniden pamuk üretiminin uygulanabilirliğini ölçen bir araştırma yaptı. Araştırma sonuçları fizibiliteyi doğrulayınca, projeye devam edildi.

·       2017’de SFA farklı çeşitteki pamukları tarlaya ekerek hangilerinin daha iyi sonuç verdiğini gözlemledi. Ocak 2019’a gelindiğinde Timberland, Haiti’nin 1980’lerden beri gerçekleşen ilk ticari pamuk hasatının bir parçası olmuştu.

·       2019’da 225 çiftçi tarlalarına pamuk ekti. Programın büyüyerek 10.000 çiftçiye ulaşması ve sektöre yeni fırsatlar sunması (tohum ve ekipmana erişim, eğitim, verimlilik ve gelir artışları gibi) hedefleniyor.

·       SFA, 2019’da elde edilen ilk mahsülleri işlemek için mobil bir pamuk tarak makinesi aldı. Bu yılın sonuna kadar operasyonları daha da büyütebilmek adına  SFA’nın daha büyük bir makine alması planlanıyor.

·       2020’de, sosyo-ekonomik faydaları gözlemleyebilmek için SFA bir mobil uygulama tasarladı. Bilimsel tarım uzmanları (agronom) ve çiftçiler bu uygulamayı kullanarak ekilen mahsülü, hasatı, organik ve rejeneratif uygulamaları ve çiftçilerinin katılımını takip edebilecekler. Uygulamanın ve platformun pilot testi bu yıl içerisinde tamamlanacak. Timberland bu uygulama sayesinde koleksiyonlarında kullanılan pamuktan, onları yetiştiren çiftçilere kadar tüm süreci takip edebilecek.

Timberland yakın zamanda 2025 yılına kadar dünya çapında 50 milyon ağaç dikme hedefini de duyurmuştu. Bu projenin bir parçası olarak SFA’da Haiti’de 25 milyon ağaç dikecek.

Aqua Athena'dan SS21 Swimwear Koleksiyonu: Aisso

Güçlü ve feminen çizgisiyle dikkat çeken marka iddialı tasarım çizgisini fonksiyonellikle birleştirerek sofistike bir plaj koleksiyonu sunuyor…

Burçin Ülgener tarafından tasarlanan koleksiyon; ilhamını, Ege’nin sade ihtişamı ile buluşturmayı başaran geçmişinden alıyor. Cesur ve dinamik renklerin keskin hatlarla buluştuğu renkli ve eğlenceli aksesuarların öne çıktığı ‘Aqua Athena’ markasının ‘ Assoi’ adını verdiği koleksiyon,denizin güçlü mavi enerjisini¸ güneşin parlaklığını ve tatlı yaz esintisinin ferahlığını yansıtıyor.

Mevsimsel renkler, özel baskı kumaşları ile taze tasarımların yer aldığı koleksiyon, yüksek kaliteli üretim sağlamak için kumaş ve iplikler İtalya’dan temin edilirken Avrupa’dan ithal aksesuarlar sunuyor. Mayo ve bikiniler, farklı vücut tiplerine en iyi şekilde uyabilmesi için özel hazırlanan kalıplar ile sizlerin beğenisine sunulmuştur. Desenli yaz elbiseleri ve koleksiyonu tamamlayan pareolar ise bütünleyici parçalar olarak yer alıyor.

aquaathena.com.tr

@aquaathenaa

VAKKO MARE İMZASI İLK KEZ SEZON TASARIMLARINDA

Gücünü zarafetinden alan Vakko Mare, plaj ve şehir modasında 2021 koleksiyonuyla cesaret, renk ve ilham katıyor. Her biri eşsiz parçalardan oluşan Vakko Mare yazın tazeliğini, canlı ve yeniden başlamaya güç veren bir enerjiyle buluşturuyor.

Vakko Mare 2021 koleksiyonu, sezonun öne çıkan gündelik yaşam ve plaj tasarımlarını kendine has zarif çizgileri ile yorumluyor. Sezonun sportif, modern, romantik ve güçlü tasarımlarını özel bir seçkide buluşturan Vakko Mare, bu sezonda ilk kez kendi marka imzalı tasarımlarıyla da öne çıkıyor. Vakko Mare imzalı özel koleksiyonunda keten ve pamuk kumaşlardan kaftan, elbise, gömlek, etek, şort ve ayrıca mayo ve bikiniden oluşan tasarımlar yer alıyor.
 

Vakko Mare; Adriana Degreas , Agua de Coco, Juan de Dios gibi markaların bikini ve mayoların yanı sıra kaftan, elbise, bluz, etek, tulum, pantolon aksesuar olarak şapka, çanta, sandalet gibi ürün gruplarından oluşan her stile hitap eden göz alıcı şık bir seçki sunuyor. Sezonun öne çıkan fırfırlı, tek parça mayoları, derin V yakalı mayolar ve büstiyer havasındaki bikini üstleri, “cut out” diye adlandırılan kesik modeller, yüksek bel ve kemerli mayolar, önden bağlamalı bikiniler, sportfif şık ürünler, yaza hareket ve canlılık getiriyor. Ayrıca modern ve zamansız şıklık, bohem ve rahat tarzda ürünlerli bir arada sunan Vakko Mare tüm zevklere hitap ediyor.

Sezonda yer alan soft renkler ve romantik desenler ile tasarımlara daha feminen bir hava katıyor. Tasarımlarda sezonun vazgeçilmezi göz alıcı parlak renkler yenilikçi desenler ile birleşerek heyecan verici tasarımlar ortaya çıkarıyor. Fraklı stillere uyum sağlayan mavinin her tonu, doğanın canlı yansıması yeşil ve sarılar, tropik bir romantizmi yansıtan toprak tonları sezonun canlılığını yansıtıyor.
 

Vakko Mare’nin eşssiz koleksiyonları Vakko Mare Zorlu , Vakko Mandarin Oriental Bodrum, Vakko Mare Bodrum Yalıkavak Marina, Vakko Loft Bodrum ,Vakko Mare Caresse Bodrum, Vakko Home & Mare Çeşme Marina, Vakko Home & Mare Göcek, Vakko Maxx Royal ve www.vakko.com’da  moda tutkunlarıyla buluşuyor.

adidas Originals ve LEGO Group, ZX 8000 "Bricks" Koleksiyonunu Duyurdu!

adidas ve LEGO Group işbirliği  A-ZX serisinden ZX 8000 'Bricks' koleksiyonuyla genişliyor. Dünyaca ünlü Danimarkalı markanın kendine özgü estetiğini adidas'ın en ikonik silüetlerinden birine taşıyan koleksiyon, sınırsız yaratıcılıktan esinlenen bir ortaklığın bir sonraki aşamasını işaret ediyor.

Cesur ayakkabı koleksiyonu, her biri ana LEGO® renklerinden biri olan Kırmızı, Yeşil, Sarı, Mavi, Siyah ve Gri olan altı spor ayakkabıya ev sahipliği yapıyor. Orijinal ZX 8000 malzeme bileşimini temel alan klasik bir yapıya sahip olan iş birliğine dayalı 'Bricks' koleksiyonundaki her bir çift, sentetik süet yüzeylerle eşleşen bir file saya, gizli bağcık sistemi ve LEGO tuğlalarının dokusunu eğlenceli şekilde taklit eden bir topuktan oluşuyor.
Koleksiyonun lansmanına eşlik eden, ZX 8000 silüetinin LEGO mini figür mühendisleri tarafından parça parça yaratılmasını anlatan eğlenceli kampanya videosunu buradan izleyebilirsiniz.

adidas Originals ve LEGO Group ZX 8000 "Bricks" koleksiyonu 7 Mayıs itibariyle adidas.com.tr/LEGO ve seçili adidas mağazalarında satışa sunuluyor.
 

VANS OLD SKOOL HER DÖNEMİN YILDIZI OLMAYA ADAY

Orijinal aksiyon sporları markası ve yaratıcı ifadenin savunucusu Vans’in bir numaralı ayakkabısı ve ikonik Sidestripe'a sahip ilk modeli Old Skool, dünün kaykaycıları ve bugünün influencerları tarafından kişisel tarzlarını ifade etmelerine yardımcı olan bir klasik.

Zamansız bir klasik olan Old Skool, Vans’in imzası Sidestripe'ı taşıyan ilk ayakkabıdır. Deri panelli alçak bir stil olan bu ayakkabı, 1977'de Paul Van Doren tarafından rastgele bir karalama olarak başlayan “jazz stripe” ile birlikte “Stil 36” ismiyle piyasaya çıktı. Aksiyon sporcuları arasında her dönem popülerliğini koruyan Old Skool günümüzde ise her yerde gençlik ruhunun ve kişisel tarzın bir sembolü olarak öne çıkıyor. Vans’in en ilgi gören modellerinden biri olan Old Skool, ayakkabı sahibinin yaratıcı ifadesi için bir araç görevi görüyor.

Henry Rollins gibi Punk Rock ikonlarından, Justin Bieber gibi modern pop kültürün ünlülerine kadar birçok isim Old Skool tercih ediyor. Kendini daima genç hisseden, bireyselliklerini ve tarzlarını sergilemek için modayı kullanan herkes tarafından bu model çok seviliyor.

İlkbahar 2021 sezonunda da Old Skool’un üç zamansız renk çeşidi, Old Skool True White, Navy ve Black on Black renkleriyle tüm dikkatleri üzerine çekecek gibi gözüküyor.

Farklı ve Rengarenk SS’21 Tien Koleksiyonu Sizlerle…

Doğallığa, zerafete ve özel kumaş dokunuşlarına inanan, fark etmeyi ve fark edilmeyi seven güçlü ve sofistike kadınlara seslenen Tien, 2021 Yaz koleksiyonunu yine özel parçalarla kutluyor. Doğal boyalar kullanılarak ecoprint yöntemiyle boyanan değerli saf kumaşlar yeni koleksiyonun temelini oluşturuyor. Zanaatkarların el emeği tezgah dokumaları ecoprint kumaşlarla göz alıcı bir uyum içinde…   Bu birliktelik, Tien’in sanatı ve tarzıyla birleşiyor yaz sezonunu unutulmaz kılacak, giyinme odasının uzun soluklu özel parçaları olarak yeni sezonda yerini alıyor.
 

Doğaya ve sanata olan saygıyı el boyaması ipekler ve el tezgahı dokuması pamuk ve keten kumaşlardan yapılmış özgün parçalarla anlatan Tien 2021 Yaz Koleksiyonu, günün her saatine uygun şık tasarımlarla dolu. Yeni koleksiyonda ağırlıklı olarak, özel tekniklerle yapılmış çok renkli degradasyonlar, okaliptüs, gravilla ve karabiber yapraklarının göz alıcı yansımalarını bulmak mümkün. Sezonun gözde parlak renklerinin yanında dingin toprak renkleri de göze çarpıyor. Özellikle yeşil, mavi ve pembe tonları baş döndürücü bir uyum içinde karşımıza çıkıyor. İpeğin dayanılmaz cazibesi ve dokunuşu; parçaların zerafetini doruğa çıkarıyor.
 

Tien SS’21 kolekiyonunda, rahatlığın her daim ihtiyaç ve alışılmış bir gereksinim olduğunu temel alan bedensiz rahat modeller dikkat çekiyor. Tien, beş kapsül koleksiyonda yaz sezonunu sunuyor. “Summer Breeze” yaz esintisini, günün her saatinde ve her ortamda hissettirebilecek tasarımlar içeriyor. “Bohemian Elegance” koleksiyonu el tezgahı dokumalarını ipekle birleştirerek Akdeniz ruhunu gardroplara taşıyor. İpek vual kumaşların ve ipek şifonun plaj modasındaki yansıması “ Beach Glare”  ile kullanıcıyla buluşuyor .” Dress to Impress” , şık yaz akşamları için hazırlanmış maksi elbiseler sunuyor. İpek gömlek elbiseler hem rahatlık hem şıklık vadediyor.  Tien “Mix&Match” sistemiyle tercih edilen model, koleksiyon desenlerinin herhangi biriyle kişiye özel dikebiliyor.

Penti Yazı Başlıyor! 

Doğa ile yeniden buluşmak, dinlenmek ve rahatlamak… Yaz, artık bizimle! Plaj modasında trendlerin öncüsü olan Penti, doğadan ilham aldığı yeni koleksiyonuyla özlenen yazı taçlandırıyor. Her yaş ve tarzın hikayesinin bir parçası olacak koleksiyon, aksesuarlarla ve plaj kıyafetleriyle de tatilde ihtiyaç olan her şeyi bir arada sunuyor. 

Bu yaz 8 farklı tema sunan Penti Plaj Koleksiyonu; gün batımının renklerinden ilham alan, turuncuyu, kiremiti, sıcacık toprak rengini, yosun yeşilini minimal ve zarif çizgilerle bir araya getiren Earthy ve Midnight Sun teması, temiz havayı hissettirecek, mavinin tüm tonlarıyla dans eden ve çizgilerin mükemmel karışımıyla karşımıza çıkan Fresh Summer teması, doğadaki soft renklerle doğal güzelliğe eşlik eden Soft Natural teması, tropikal renklerle özgür ruhlara seslenen Tropic teması, yaza yakışan neonları sportif kesimlerle bir araya getiren Soft Neon, ilhamını ruha dokunan leylak çiçeklerinden alan Lilac teması ve vazgeçilmez siyahı odağına alan Fresh in Dark’tan oluşuyor. 

8 farklı temanın yanı sıra; bakir koyları yansıtan ve her sene merakla beklenen özel Formentera koleksiyonunucesur Ma Vie Privee koleksiyonunu, genç, dinamik BU4U koleksiyonunu ve olmazsa olmaz Bride koleksiyonunu da unutmayan Penti, bu yaz sahil kıyısında bambaşka hikayelere imza atacak. 

SUWEN İLE EVDE GİYİNME SANATI

Ürün fonksiyonları ve modern tasarımlarıyla iç giyimden ev giyimine, çoraptan korseye, plaj koleksiyonlarından lohusa gruplarına kadar çeşitlilik sunan SUWEN,  yeni sezon pijama takımları, gecelikleri ve sabahlıkları ile ev giyiminde her moda uygun tarzlar arayanları mutlu ediyor.

 

Kalitesi ve tasarım anlayışı ile her beden ve her yaştaki kadına, ev giyiminde rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan SUWEN, yeni sezonda da fark yaratıyor. Mevsimin renklerinden, enerjisinden aldığı ilhamla, yıldızlı, meyveli, çiçekli gibi desenlerle tasarlanan yeni SUWEN ev giyim koleksiyonunda, klasiklerden vaz geçmeyenler için de çizgili, dantelli gibi seçenekler yer alıyor. Her kadının, moduna ve ihtiyacına uygun, konforlu, bir o kadar da tarz sahibi ev giyim parçalarını bulacağı yeni SUWEN koleksiyonundaki şort takımlar, babydollar, askılı takımlar, gecelikler, sıcak havada terleme yapmayan, pamuklu, yumuşacık, cilt dostu kumaşlarıyla ilgi uyandırıyor.

 

Her daim şık ve rahat, kaliteli ve sağlıklı tercihler yapmaya değer veren kadınların tarzına göre tasarımlara hayat veren SUWEN’in yeni sezon ev giyim koleksiyonuna, tüm SUWEN mağazalarından ve https://www.suwen.com.tr/ adresli online alışveriş sitesinden ulaşabilirsiniz.

DeFacto Yepyeni Koleksiyonu ile Yaza Damga Vuracak

DeFacto’nun “Yenilen, Eğlen, Devam Et” mottosu ile hazırladığı yenilenme temalı koleksiyonu günlük yaşamda rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor. Canlı renklerin hakim olduğu koleksiyonda elbiseden pantolona, tişörtten gömleğe kadar alternatif yepyeni modeller yazınıza neşe katmaya geliyor.

Moda dünyasının vazgeçilmez markası DeFacto’nun, kaliteden ve konfordan ödün vermeden “Yenilen, Eğlen, Devam Et” mottosu ile hazırladığı eğlenceli koleksiyonu moda severlerle buluşuyor. Sezonun en trend renk ve parçalarını bir araya getiren koleksiyonda kırmızı, sarı, beyaz, mavi ve pembe tonlarının uyumu dikkat çekiyor. Her biri birbiriyle kolaylıkla kombinlenebilen koleksiyonda elbiseden pantolona, tişörtten gömleğe kadar birçok seçenek yer alıyor. 

Her daim iyi hissettirecek kombinleri ile moda severlere bu yıl “yenilen, eğlen, devam et!” diyen DeFacto’nun, stil sahibi bir görünüm sunan yeni koleksiyonuna www.defacto.com adresinden, DeFacto mobil uygulamasından ve tüm DeFacto mağazalarından ulaşılabiliyor.

MANGO, ÖZEL CHUFY x MANGO KOLEKSİYONUNU SUNAR

Mango Sofia Sanchez de Betak tarafından tasarlanan özel koleksiyonu Chufy x Mango’yu tanıtıyor. Sofia, kendi adını taşıyan moda şirketi Chufy’de moda direktörü, danışman ve tasarımcıdır; Mango ile dört yıldan fazla bir süredir iş birliği yapmaktadır. Birçok kampanya için mankenlik yapmanın yanı sıra, 2019 yılında Mango’nun tasarımı olan bir elbiseyle MET Gala’ya katılmıştır. Böylelikle, ilk defa bir ispanyol markası, moda endüstrisinin en prestijli etkinliği olan bu gecede varlığını göstermiştir.

Chufy x Mango koleksiyonu, arka fon olarak Akdeniz’i çağrıştıran hisler, kokular ve yaşanmışlıklardan esinlenmektedir. Ortak bir yaratıcı sürecin ardından, Mango elçisi ve markanın tasarım ekibi, organik pamuk ve geri dönüştürülmüş polyester gibi sürdürülebilir kumaşlardan yapılan, altı elbiseden oluşan bir kapsül koleksiyon tasarladı. Chufy’ye göre: “Bu koleksiyon, Mango ailesi ve kendimle olan uzun ve verimli bir çalışmanın sonucudur. Senelerdir yapılan iş birliklerinin ardından, birbirimizi anlamayı ve tasarım sürecinin tadına varmayı o kadar iyi başardık ki, beraber çalışmak artık bizim için doğal ve eğlenceli bir süreç. Ayrıca böylesine ikonik bir markayla dünyaya ulaşmak hiç hayal edemediğim kadar büyük bir onur.”

Boho desenler bu koleksiyonun baş rollerinde: Çiçek desenleri, paisley deseni ve geometrik desenler. Volan, kordon detayları ve firmanın mayıs ayı için hazırladığı genel koleksiyonundaki boho tarzını çağrıştırıan dokular ve rahat silüetler göze çarpıyor. Mango Tasarım Müdürü Justi Ruano, konu ile ilgili: “Sofia’yı uzun zamandır tanıyoruz ve aramızda büyük bir uyum var. Onunla iş birliği yapmak her zaman büyük bir zevk. Effortless giyim tarzı ve doğallığı markamıza harika bir şekilde uyuyor. Onunla çalışmak çok kolay oldu. Çok yaratıcı bir insan”, açıklamasında bulundu. 

Bu özel koleksiyon, şirketin resmi sitesi mango.com’da ve Almanya, Fransa, İtalya, Portekiz, Rusya, Polonya, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikeri, Amerika Birleşik Devletleri ve İspanya’daki seçili mağazalarda satışta bulunuyor.

Mango, tarzı ve değerleri, kuralları ve dünyasına uygun olan markalar, sanatçılar ve yeteneklerle farklı etkinliklerde iş birliği yapmıştır. Bu proje ise, firmanın aktif rolünü güçlendirmektedir. Firma, topluluğu ile bağ kurarak, stil ve kültüre olan tutkusu sayesinde, topluluğuna ilham vermeye devam etmeyi başarıyor.

BEYMEN CLUB’TAN YAZ STİLİNİZİ TAMAMLAYAN AYAKKABI VE ÇANTALAR

Doğadan, keşfetmenin heyecanından, hızla değişen dünyadan ve sanattan ilham alan BEYMEN Club 2021 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, sezonun güçlü trendleriyle yenilenen ayakkabı ve çanta koleksiyonu ile yaz kombinlerinizi tamamlıyor. 
 

2021 İlkbahar Yaz sezonunun en gözde renkleri ile hazırlanan BEYMEN Club ayakkabı ve çantaları, hayatın her anına eşlik eden tasarımlarıyla yaz boyu vazgeçilmeziniz olacak.

Kanvas sırt çantalarından ve el portföylerine, deri omuz çantalarından retro desenlerle zenginleşen alışveriş çantalarına, bantlı sandaletlerden topuklu şık terliklere, konforlu sneaker’lardan süet espadrillere uzanan seçenekleri ile BEYMEN Club Ayakkabı & Çanta Koleksiyonu, www.beymenclub.com adresinde ve BEYMEN Club mağazalarında sizleri bekliyor. 

THE NORTH FACE – ACTIVE TRAIL KOLEKSİYONU

The North Face'in yeni Active Trail koleksiyonuyla tanışın. Yeni koleksiyon, markanın Never Stop isimli kampanyasının bir parçası olarak dünyanın her yerinden sınır tanımayan ve başkalarının da takip edebilmesi için liderlik etmeye cesaret eden kadınları destekliyor.

“The She Runs It!” topluluk hareketi, dostluk ve zindeliği kardeşlikle birleştirerek spor yoluyla güçlenmek isteyen herkes için hoş bir ortam sunuyor. 

Haftalık yürüyüşler, açık hava fitness seansları ve çevrimiçi dersler aracılığıyla topluluk, Londra ve ötesindeki kadınları, kendilerinin en iyi versiyonları olmaları için büyütüyor ve destekliyor.

“The She Runs It!” Kurucusu Tasha Keating, herkesin büyümek için gücü bulabileceğine ve başkalarının da aynı şeyi yapmasına yardımcı olabileceğine inanıyor: "Güç, kalp ve vizyon, She Runs It'e katılan herkesin sürekli büyümesini desteklemek için yaptığımız her şeyin arkasında!"

Yeni Active Trail koleksiyonu, ister doğa yürüyüşü ister şehirde egzersiz olsun, özünde hareket ve fitness olacak şekilde tasarlanmıştır. Koleksiyon, her koşulda rahatlık sağlamak için yüksek performanslı ve ter tutmayan kumaşlara sahiptir.

Baştan aşağı görünüm aynı zamanda, kadınların patikalarda ve şehir sokaklarında daha fazla güç kazanmasına yardımcı olmak için benzersiz bir taban mimarisine sahip yeni VECTIV™ ayakkabı teknolojisini de içeriyor.

Koleksiyon şimdi www.thenorthface.com.tr adresinden satın alınabilir. Gelecekteki lansmanlardan haberdar olmak için Instagram ve Facebook'ta @thenorthface'i takip edebilirsiniz.

H&M’in Bugüne Kadarki En Sürdürülebilir Plaj Koleksiyonuyla Sessizlikte Güç Bulun

H&M, 2021 yaz plaj koleksiyonunu paylaşmaktan heyecan duyuyor. Sürdürülebilir kaynaklı kumaşlardan oluşan H&M'in bugüne kadar ki en sürdürülebilir plaj koleksiyonu, kadınların mayo giyerkenki hissiyatlarını değiştirmek istiyor. Bu koleksiyonun kendine güvenen parçaları, etrafımızdaki gürültüye samimiyet ve sakinlik katıyor.

Koleksiyon, tüm vücut ve formları kapsayan cesur ve çekinmeyen kadın gücüne odaklanıyor. Klasik straplezler, kıvrımlı altlar ve omuzdan askılı kadınsı üstler, tekstil atıklarından üretilmiş tüketici öncesi geri dönüştürülmüş polyester ve geri dönüştürülmüş şişelerden üretilen tüketici sonrası polyester atıklardan yapıldı. Sürdürülebilir üretimlerde çığır açmanın yanı sıra, bu plaj ürünleri, online mağazada 50EU ve mağazalarda 46EU bedenlere kadar çıkacak. 2021 yaz plaj koleksiyonu, Haziran ayı itibariyle mağazalarda ve çoğu pazarda online olarak satışa sunulacak.

                                   

“Özellikle, bu plaj kıyafetleri koleksiyonunun kumaşlarıyla gurur duyuyorum, bu, bugüne kadarki en sürdürülebilir plaj kıyafetlerimiz ve tüm tasarımların en az %85’i geri dönüştürülmüş polyesterden üretildi. Bu cesaret veren plaj kıyafetleri koleksiyonunu geniş beden yelpazesinde sunmaktan da ayrıca memnuniyet duyuyoruz.” diyor H&M Kadın Giyim Tasarım Direktörü Maria Östblom.

LA'de çekilen kampanya filmi, yıldız Paloma Elsesser ile her gün sosyal çevrenin fikirleriyle karşılaşan kadınları temsil ediyor. Etraftaki gürültüyü ortadan kaldıran Elsesser, yardımcı yıldızları Nouri Hassan, Bintou Sillah, Yumi Nu, Shawn Lakin ve Tani Gunn kadar güçlü olabilmek için su altına dalıyor ve oradaki sessizlikten güç buluyor. Etkileyici filmin soundtrack'i ise, ABD'li şarkıcı Fousheé'nin yeni versiyonuyla söylediği Depeche Mode'un ikonik şarkısı "Enjoy The Silence".

BURCU ESMERSOY FOR IPEKYOL BEACHWEAR 2021 KOLEKSİYONU TATLI BİR YAZ RÜYASI SUNUYOR

Ipekyol, Yaz 2021 sezonunda plaj modasına damga vuracak ilk beachwear koleksiyonu için Burcu Esmersoy ile iş birliği yapıyor! Burcu Esmersoy’un ilham veren stiliyle hazırlanan koleksiyon seçkisi, sizi sıcak yaz günlerine doğru bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.

Ipekyol ilk kez beachwear koleksiyonu ile modaseverlerle buluşuyor! Sıcak kumlardan serin sulara uzanan, karakterli ve sezonun yükselen tasarımlarından oluşan koleksiyonun ilham rotası ise Burcu Esmersoy’un enerji dolu stilinden yola çıkıyor. Burcu Esmersoy ve Ipekyol tasarım ekibinin, uzun ve heyecanlı çalışmasının ardından hazırlanan Burcu Esmersoy for Ipekyol Beachwear 2021 Koleksiyonu; beachwear, swimwear ve aksesuar seçkisiyle plaj modasının nabzını tutuyor.

Yaz mevsimine eşlik eden renkli mayolar, derin sırt detayıyla sürpriz bir görünüm sergiliyor. Egzotik desenli pareolar ile kombinlenmeye müsait bu mayolar ise toz pembesi, klasik leopar deseni veya siyah rengiyle özlenen gün batımlarının eşlikçisi oluyor. Ayrıca mevsimin favori rengi beyazlardan oluşan şort ve önden bağlamalı cropped top takım fresh bir look yaratıyor.

Canlı renklerin birlikteliğiyle oluşan çiçek desenli surf mayo, bu sezon farklı tasarımları deneyimlemek isteyenlerin radarına giriyor. Aynı desenlerdeki bikini ise deniz kenarında şıklığı vaat ediyor. Minimal tavır sergileyen tarçın tonlu yüksel bel bikini ve kemer detaylı mayo ise yalın olduğu kadar feminen bir duruş yaratıyor.

Dalga seslerinin yanında müzik ritmlerine eşlik edecek tek omuzlu mayo ve yüksek belli bikiniler, siyah-beyaz denklemine teslim olarak deniz kenarında retro etkisi sunuyor. Zebra ve egzotik desenli mayolar ise sahil şeridinde iddialı olmayı tercih edenlerin favori parçası olarak yerini alıyor. Sıcak günlerin eşlikçisi olacak örme detaylı elbise, tatil şıklığından ödün vermek istemeyenlerin radarına giriyor.

Beachwear stilinizi tamamlayacak doğal taşlı küpeler ve bileklikler sade bir şıklık sunarken, yazın olmazsa olmazı halat ve deniz kabuğu detaylı sandaletler ise içinizi ısıtıyor. Hasır şapkalar ve çantalar ise günün her anında yanınızda olmaya aday!

Burcu Esmersoy’un stilini yansıttığı Burcu Esmersoy for Ipekyol Beachwear 2021 Koleksiyonu, ilk kez 17 Mayıs tarihinde Ipekyol mağazalarında ve online’da modaseverlerle buluşuyor. Özlenen yaz günlerine ithafen yaratılan koleksiyon seçkisi ise feminen, heyecan verici ve renkli bir ilham panosu yaratıyor.

Mavi, Serenay X Mavi Icon koleksiyonuyla yaz ateşini yakıyor!

Serenay X Mavi Icon altıncı sezonunu çok ikonik ve sportif bir koleksiyonla kutluyor!

Serenay’ın yüksek enerjisinin bir yansıması niteliği taşıyan koleksiyon, adeta yaz ateşine göz kırpıyor. Yepyeni jean fit’ler, boxer şortlar, özgür ruhlu sportif bra’lar, logo detaylı crop üstler, kısa şortlar, over-size parçalar, yırtmaç detaylı sweatpant’ler, ikonik oversize jean yelekler, dans eden püsküllü ceketler; her parçasıyla kadınların içindeki enerjiyi keşfetmeye davet ediyor.

Rahat, stilini içinden geldiği gibi dışa vuran bir görünüme sahip Serenay X Mavi Icon koleksiyonunda yer alan, Berlin, New York, Los Angeles ve İstanbul gibi ikonik şehirlere ithaf edilen tişörtler bu çok özel kentlerin dinamizmini hissettiriyor. Street style’ın kodlarını farklı detaylarda hissettiren parçalar flamingo pembesinden duru beyazlara kadar günümüz trendlerini etkileyici bir şekilde yorumluyor.

CHUCHU 2021-22 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Dünyanın en güzel şehirlerinden çocuk kitaplarındaki resimlere, endamıyla sokakları renklendiren kadınlardan kült filmlere kadar çok çeşitli esin kaynağından yola çıkarak 9 yıldır üretimi yapılan CHUCHU çantaları, 2021-22 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda el örgülerinden incilere, Uzak Doğu’dan getirilen bambulardan hasıra kadar birçok detayı ile göz dolduruyor.

CHUCHU çantalarının bugüne kadarki koleksiyonlarında kendine yer edinen, daha önce hasır ve deri gibi farklı materyaller ile karşımıza çıkan Tia Mini Bag, bu defa dantel ayrıntısıyla koleksiyonda yer alıyor. Ev kadınları tarafından örülen dantel ile kaplanan Tia Bag’in kısa sapı, önceki sezon koleksiyonlarından farklı olarak, pleksi yerine deriden üretiliyor.

Koleksiyonda yaz aylarının enerjisini yansıtan çantalardan biri de; her bir motifin tek tek elde örüldükten sonra birleştirilmesiyle ortaya çıkan Bloom Bag. Örgülerin ardından özenle, yine tek tek ve elle eklenen incilerin göze çarptığı Bloom Bag, büyük bir emek ve meşakkatle üretiliyor. Tek bir çantanın örülmesi, bir günden fazla zaman alıyor.

Adını göz alıcı şehir Paris’ten alan çanta, en çok emek harcanan modellerden biri… Sınırlı sayıda üretilen Paris Bag, Uzak Doğu’dan getirilen bambu ağaçları ile elde örülüyor ve bu örgü, bir buçuk gün sürüyor. Her bir parçası elde özel olarak üretilen çantanın yapım aşamasında altı farklı usta çalışıyor; metal ustası, hasır ustası ve boya ustası bunlardan birkaçı. Farklı kişiler tarafından parçaları üretilen Paris Bag, üretimin son aşamasında titizlikle birleştiriliyor ve tıpkı Paris şehri gibi özgün ve göz kamaştıran bir tasarım ortaya çıkıyor.

CHUCHU tasarımlarını Brandroom Kanyon, Brandroom Bodrum, Brandroom Nişantaşı, Galeries Lafayette İstanbul, Gizia ve Gizia Gate mağazalarında bulabilirsiniz. Çantalar hakkında bilgi almak için info@chuchu.com.tr adresine mail atabilirsiniz.

CALZEDONIA YAZ 2021 PLAJ/BEACHWEAR KOLEKSİYONU

Calzedonia Beachwear/Plaj 2021 koleksiyonu doğanın renkleri arasında bir yolculuğa benziyor. Tekrar seyahat etme arzumuzu düşünülerek tasarlanan koleksiyon aklımıza muhteşem manzaralar getiriyor.

Sakin bir renk paleti ile başlayan koleksiyon, doğal hint kahverengisi veya parlak kırmızıda renklerden oluşuyor.

Topraktan denize temalı parçalar da okyanusun turkuvaz renk oyunlarından ilhamını alıyor ve plaj kıyafetleri cennet mavisi ve buz nanesi renklerine bürünüyor. Parlak lila, misket limonu ve flamingo pembesi de Calzedonia’nın 2021 yaz koleksiyonunda dikkat çekiyor.

Calzedonia’nın 2021 yaz koleksiyonu özlediğimiz seyahatlarimizi aklımıza getiriyor ve doğa ile uyumu yakalamayı amaçlıyor.

Calzedonia’nın Pretty Flowers kapsül koleksiyonu Polinezya’nın ve Fransız rivyerasından esinleniyor. Büyük ve küçük çiçek motifleri ile süslenen mayo ve bikiniler dinamik ve canlı bir havaya bürünüyor. Romantik çiçek yaprakları, egzotik bitkiler ile süslenen parçalara aynı zamanda vintage bir hava hakimiyeti ön plana çıkıyor.

Calzedonia bizi Cape Verde’ye götürüyor. Gypsy Dreamer adını verdiği bu kapsül koleksiyon cool çizgilerle karşımıza çıkıyor. Folklorik bir havanın hakim olduğu bu koleksiyonda hem günlük hem de folklorik tarzlar bize özgür yaz günlerini tam anlamıyla yaşatmayı hedefliyor. Rengarenk ve eğlenceli geçişlerden oluşan koleksiyonda dantel, hayvan printleri, şal desenleri bize 2021 yazı için ihtiyacımız olan eğlenceli havayı vermeyi amaçlıyor. 3D tekstürlü kumaşlar için seçilen canlı renkler bize hafiflik ve feminenliği aynı anda vermeye hazırlanıyor.

Parlak Okyanus kapsül koleksiyonu ile Calzedonia bize denizen üzerine yansıyan ışık oyunlarını anımsatıyor. İnci ve deniz kabukları üzerindeki ışık oyunlarından ilhamını alan marka bikinelere inovatif bir teknik ile bunu yansıtmayı başarıyor. Deniz yıldızı printleri, okyanus rengi payetlerden, tropik balıklara ve metalik renklere kadar koleksiyon enerjik bir havaya bürünüyor.

Calzedonia son olarak da Strapping Bikini koleksiyonu ile üçgen üstleri uzun dantel ipler ile tamamlıyor. 2021 yaz’ının vazgeçilmezi olacak bu modeller modayı yakından takip edenlerin en sevdikleri parçalar arasında yerini alacak. Calzedonia ayrıca bu trend ile uyumlu olarak tek parço mayolar da sunuyor.

THE NORTH FACE – GLACIER PACK KOLEKSİYONU: ÖNCÜ OLMAKTAN ASLA VAZGEÇME

Keşif cüretkar olmalı… İlk adımı atmak her zaman cesur kararlar ve cesaret gerektirir. Lucy Walker, Daisy Voog ve Beatrice Tomasson tüm bunların ve daha fazlasının farkındaydı ve her biri diğerlerinin takip edebilmesi için dev adımlar attı. 
 

Lucy Walker, yaklaşık 100 keşif düzenleyen, Ladies ‘Alpine Club’ın başkanı ve Matterhorn zirvesine ulaşan ilk kadın olarak efsanevi bir üne sahip, üretken bir kaşifti.

Daisy Voog, Eiger'ın zirvesine vadiden çıkmakla kalmadı; zorlu Kuzey yüzüne de tırmandı ve herkese her şeyin mümkün olduğunu sorgulaması için ilham verdi.

Beatrice Tomasson 26 yaşında dağcılığa başladı. 16 yıl sonra Güney yüzü üzerinden Marmolada’nın zirvesine tırmandı. O zamanlar tırmanışı Alpler'deki en uzun ve en zorlu tırmanışlardan biri olarak kabul edildi. O, dağlardaki güç ve cesaret kavramlarını yeniden belirledi. 

Bu üç harika kadın, Yeni The North Face Glacier Pack koleksiyonun arkasındaki ilhamı oluşturuyor. Bu ikonik tırmanışları anan yeni koleksiyon, kadınları seçtikleri her yolda desteklemek için tasarlandı.

Baştan aşağı tasarlanan bu koleksiyonun ana parçalarını Glacier Wind Mont ve VECTIV™ Taraval gibi parçalar oluşturuyor. Koleksiyon, geri dönüştürülmüş kahve tortularını kumaşa dönüştüren S.Café® kumaşlarını kullanıyor ve böylece kıyafetler sadece işlevsel değil, aynı zamanda da doğa dostu olarak üretiliyor.

Koleksiyon www.thenorthface.com.tr adresinden satın alınabilir. Gelecekteki lansmanlardan haberdar olmak için Instagram ve Facebook'ta @thenorthface hesaplarını takip edebilirsiniz.

CALVIN KLEIN'DEN, ÜNLÜ TASARIMCI HERON PRESTON İMZALI EVRENSEL VE SIRA DIŞI BİR YENİ KOLEKSİYON

Calvin Klein'in, ünlü tasarımcı Heron Preston imzalı yeni kapsül koleksiyonu "The Heron Preston for Calvin Klein" abartısızlığı minimalizme dönüştüren tasarımları ile 2021 yazında yalın silüetlerde kendini gösteriyor.

 

Genç, özgür ve zamansız tarzı seçenlerin markası Calvin Klein’in marka DNA'sı ile dünyaca ünlü tasarımcı Heron Preston'ın ayrıntılarda gizlemeyi başardığı abartısızlığı minimalizme dönüştüren stilinin sinerjisi ile hayat bulan "The Heron Preston for Calvin Klein" kapsül koleksiyonu, sıra dışı ve evrensel bir dünya sunuyor. 

Heron Preston'ın modern düşünce tarzı, tasarım ve sürdürülebilirliğe olan yaklaşımıyla, Calvin Klein kültürü, deneyimi ve marka geçmişinin yaratıcı ortaklığından doğan koleksiyon gerekli olan ancak sıradan olmayan tasarımlardan oluşuyor. The Heron Preston for Calvin Klein'de yer alan her tarzla özdeşleştirilebilen, cinsiyet yerine kendini ifade etmeyi seçen üniseks tasarımlar hem Calvin Klein marka ruhundan hem de Preston’un tasarıma olan kişisel yaklaşımından izler taşıyor. Calvin Klein'e ait temel gereksinimleri öne çıkaran ve marka tarihini modern bir bakış açısıyla yorumlayan koleksiyonda bilindik tasarımlar, alışılmadık formlarda kendini gösteriyor.

"The Heron Preston for Calvin Klein" koleksiyonunun klasikten vazgeçemeyenler için siyah, beyazın yanı sıra tebeşir beyazı, uçuk mavi, turuncu ve gri eflatun gibi yazlık renkler ile  toprak, taş ve yeşil tonlara uzanan geniş bir renk paleti  bulunuyor.  Klasik denim siluetler, beyaz tişörtler ve ikonik monogram iç çamaşırlar koleksiyonun temel parçalarını oluştururken, sweatshirtten çantaya, sezonun trendi bralardan formları etkileyici ayakkabılara pek çok farklı tasarımla kendini sınırsızca ifade etme özgürlüğü tanıyor.

Calvin Klein ve Heron Preston'ın ortak sürdürülebilirlik vizyonunu yansıtan koleksiyonda, plastik içermeyen ambalaj ile su tasarrufu için işlenmemiş denim kullanımının yanı sıra ağırlıklı geri dönüştürülmüş ve organik pamuk tasarımlar dikkat çekiyor.

Koleksiyon ünlü fotoğrafçı Renell Medrano imzalı kampanyası ile Calvin Klein’ın dünya çapında bilinen estetiğinin özündeki saf ve genç ruhu onurlandırıyor. Organik bir yaklaşımın benimsendiği kampanyada; Preston’a ilham veren yakın çevresindeki pek çok ünlü yıldız yer alıyor. Calvin Klein'in daima desteklediği dünyaca ünlü efsane isimlerle, yıldızı yeni parlayan genç yetenekler koleksiyonun kampanya çekimlerinde göz alıcı cazibeleriyle ışıldıyor. Estetik ve kültürel tavrıyla efsaneleşmiş Nas, Kaia Gerber, Ashley Graham, Lil Uzi Vert ve Stevie Williams gibi ikonlardan, Jordan Alexander, Joe Holder, Pedro Cavaliere ve Sabrina Fuentes gibi yeni yıldızı parlayan yeteneklerle yeni yüzleri arama geleneği sürdürülüyor.

ANTİK DÜNYANIN İLHAMI YENİ ÇAĞIN TEKNOLOJİSİYLE BULUŞTU: REEBOK x COTTWEILER “NEW AGE TRAVELLER”

Reebok ve İngiliz konsept şirketi Cottweiler’ın devam eden iş birliğinden en yeni tasarımlar tüketiciye sunuldu. Antik çağın ilhamını, bugünün teknolojisiyle birleştiren “New Age Traveller” koleksiyonu yeni çağın gezginleriyle buluşmaya hazır.

Öncü spor giyim markası Reebok, heyecan verici koleksiyonlarına bir yenisini daha ekledi. Reebok ve Cottweiler markaları “New Age Traveller” koleksiyonuyla antik çağın ilhamını, doğal malzemeler ve modern teknolojiyle birleştirdi.

Reebok’ın işlevselliğiyle gönülleri fetheden Zig serisinin en yeni tasarımı Zig 3D Storm Hydro’nun da tanıtılacağı “New Age Traveller” koleksiyonunda giyim, ayakkabı ve aksesuar olmak üzere üç farklı ürün grubu Reebok tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Doğal Malzemelerin Üstün Teknolojiyle Birleşiminden Doğan “New Age Traveller” Koleksiyonu
Reebok’ın İngiltere merkezli konsept markası Cottweiler ile bir araya gelerek tasarladığı “New Age Traveller” koleksiyonundaki ürünler, doğal malzemeler kullanılarak üstün bir teknolojiyle üretildi.
Ayakkabı grubunda Reebok’ın sevilen Zig serisinin işlevselliğine sahip yeni Zig 3D Storm Hydro, su ve futbol ayakkabılarında kullanılan, üstün sabitleme sağlayan güçlendirilmiş bir Zig dış tabana sahip olarak 2 farklı renk seçeneğiyle satışa sunuldu. 

New Age Traveller koleksiyonunda sunulan giyim ve aksesuar gruplarında malzeme olarak nötr renk tonlarına sahip, doğal pigment boyalı pamuk kullanıldı. Giyim ürünlerindeki parçalar, eski dünyayı yeni teknoloji ve dönüştürülebilir silüetlerle birleştirerek ayakkabı temasını takip edecek şekilde tasarlandı. Takım olarak kullanabilecek şekilde üretilen keten geniş paçalı pantolon ve üstler, fermuar detayıyla yeleğe dönüştürülebilir ceket, giyim grubunun öne çıkan parçaları arasında yer alıyor. Bunların yanı sıra ters dikiş detaylı tişört, şort ve kapüşonlu üstler koleksiyonu zenginleştiriyor. 

Reebok ve Cottweiler imzasıyla tasarlanan, çeşitliliğiyle göz dolduran koleksiyonun aksesuar grubunda ise nötr renk tonlarında çanta, çorap ve Reebok arşivlerindeki Sahara şapkanın bir uzantısı olan yeni bir şapka tamamlayıcı olarak sunuluyor. Reebok logosu, Cottweiler iş birliğiyle koleksiyon özelinde yeniden tasarlanarak ürünlerin üzerinde farklı bir görünümle karşımıza çıkıyor.

Reebok x Cottweiler iş birliğiyle sunulan kapsamlı “New Age Traveller” koleksiyonu www.Reebok.com.tr ‘de satışa sunuldu. 
 

Vans ve Nickelodeon SpongeBob, Ayakkabı, Giyim ve Aksesuar Koleksiyonu Çıkarmak İçin Güçlerini Birleştirdi

Vans® ve SpongeBob koleksiyonunun yanı sıra New Yorklu Tasarımcı Sandy Liang, SpongeBob’un en ikonik karakterlerini yeniden kendi tarzıyla yorumladığı bir kapsül koleksiyon çıkarıyor.

Orijinal aksiyon spor markası ve yaratıcı ifadenin savunucusu Vans®, Nickelodeon’un SpongeBob ile Haziran ayında başlayacak olan iki iş birliğini duyurmaktan gurur duyuyor. İlk koleksiyon, her yaştan hayran kitlesine uygun olan bir dizi Vans’in ayakkabı, kıyafet ve aksesuarlarından oluşuyor. İkinci işbirliği ise, New York’lu moda tasarımcısı Sandy Liang’ın animasyon dizisinin karakterlerinin ve dizinin bazı unsurlarını kendi moda yorumundan ilham alarak hazırlandı.

Vans x SpongeBob koleksiyonunun içindeki anahtar parçalar ise şöyle; 

SpongeBob ve onun sadık evcil salyangozu Gary’nin checkerboard deseninin arasında gizlendiği bir Old Skool. Tasarım sarı renkte deri bir Sidestripe ve sevilen animasyon serisiyle eşleşmiş yazı fontuyla yazılan "Off The Wall" ile mottosuyla tamamlanmıştır.
3. sezonda SpongeBob ve Patrick'in boş bir kutuyla oynarken yaratıcılıklarını kullandıkları bölüme bir saygı duruşu olan kısa kollu, yakalı bir tişört.
Bikini Kasabası’nın önemli karakterlerinin öne çıkarıldığı uzun kollu siyah bir sweatshirt.
Kollarında her bir karakterden ilham alan özel tasarlanmış “Off The Wall” yazısıyla Best Buddies Hoodie.
SpongeBob’u neşe içinde zıplarken gösteren Jump Out Crew Tie Dye tişört.
Patrick ise sadece onun siluetini taşıyan Vans’in ikonik checkerboard desenli mini sırt çantasıyla onurlandırılıyor.   
 

Yine Haziran'da çıkacak olan Vans’in bir diğer işbirliği ise, çocukluğundan beri ünlü animasyon dizisinin kendisi de hayranı olan moda tasarımcısı Sandy Liang ile ortak olacak. Kendi adını taşıyan hazır giyim, takı ve aksesuar markasını New-York’taki yetiştirilme tarzından, nostaljisinden ve mizahından esinlenerek başlatan Sandy, televizyon şovunun ikonik öğelerini yeniden yorumlayan kapsül koleksiyonu sunmak için Vans ile işbirliği yaptı. Tasarımda yer alan karakterleri kendi çizen Sandy böylece SpongeBob’u modayla uyumlandırdı.

Sezonun en renkli koleksiyonlarından biri olmaya aday Vans x SpongeBob by Sandy Liang koleksiyonunun içindeki detayları ise;

Sandy Liang'ın Vans x SpongeBob koleksiyonu, popüler spor ayakkabı Sk8-Hi 38 DX'in iki farklı çeşidini içeriyor. İlki, yan panelinde Vans’in checkerboard deseninden alınan ilhamla yapılmış bir patchwork uygulamasına sahip. Sandy, Çin mirasını kullanıyor ve doğrudan animasyon filminden alınan çiçek bulutu ve klasik bir ekose baskıyı yan yana getiriyor. İkinci bir Sk8-Hi 38 DX ise çok yetenekli bilim insanı ve maceracı karakter Sandy Cheeks'e saygı duruşunda bulunuyor. Premium bir deri kullanılan ayakkabıda rüya gibi bir mavi-yeşil bir renk degradesi var. Sandy Cheeks’in çiçeğinden ilham alınmış çiçekler özenle ayakkabıya eklenmiş. 
Koleksiyon 3 parçadan oluşan bir giyim ve aksesuar takımıyla tamamlanıyor. Sandy Cheeks, Squidward Tentacles, Patrick Star ve SpongeBob tasarımcının tarzıyla tekrar yorumlandı.
 

Kadın, erkek ve çocuk için tasarlanan Vans x SpongeBob koleksiyonu ve Sandy Liang tarafından tasarlanan kapsül koleksiyon Haziran itibariyle Vans perakende mağazalarında ve vans.com.tr’de satışta olacak. 

DERİ TUTKUSUNDAN VAZGEÇEMEYENLERE ÖZEL YAZ KOLEKSİYONU

Güneşin sıcak yüzünü gösterdiği yaz sezonuna Deichmann, şık, konforlu, renkli ve iddialı bir deri koleksiyonu ile giriyor… Sportif, abiye, şık, genç, yaşlı… Stiliniz ve yaşınız ne olursa olsun, kombininizi, Deichmann’ın deri ayakkabı modelleri ile tamamlayabilir, derinin sağlamlığı ve rahatlığını ayaklarınızda hissedebilirsiniz.

Kadınlar için, 5th Avenue ve Easy Street markalarının sandaletten loafera birçok deri modeli sunulurken, stil sahibi erkekler için ise; Franco Fortini, Claudio Conti ve Borelli’nin hem casual spor hem de klasik tarzdaki modelleri bu çok özel koleksiyonda yerini alıyor.

Sezonun en trend deri ayakkabı modellerini keşfetmek için deichmann.com ve seçili Deichmann mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

ZAMANININ VE KENDİSİNİN DEĞERİNİ BİLEN KADINLARIN MARKASI; 'FOXGLOVE'

Hayatın her alanında olan, kendisinin ve zamanının değerini bilen modern, şehirli kadının artık yeni bir markası var;Foxglove…

Ortaya çıkış ilhamını kadından ve kadının günlük hayattaki tüm rollerinden alan Foxglove; güçlü, özgür ve hayatı bütünüyle kucaklayanlar için, renkli ve iddialı elbise tasarımlarının olduğu bir koleksiyon hazırladı.

Küçük dokunuşlarla gündüzden geceye devam edebileceğiniz, mekan fark etmeksizin, her ana uygun olan, zamansız tasarımlar; kumaş ve işçilik kalitesiyle de fark yaratıyor.

Foxglove, tasarımlarıyla özgüvenli, hayattan ne istediğini bilen ve kendini her haliyle seven kadınları özel ve eşsiz hissettirecek. Foxglove koleksiyonunu incelemek ve satın almak için www.foxglovefashion.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Şimdi sandalet zamanı
 
Bu yaz adımları hafiflik tamamlıyor. Timberland'de, sıcak gündüzler için olduğu gibi keyifli akşamlar için de konforu stille buluşturan geniş yelpazede sandalet modelleri yer alıyor. Rahat, modern, şık ve feminen seçenekler sunan ve çevre dostu materyallerle tasarlanan Timberland sandalet, terlik ve espadril koleksiyonları ile bu yaz gezegeni koruyan konforlu adımlar atın!
 
Tüm koleksiyonlarında çevre dostu materyalleri konfor, hafiflik ve inovasyonla buluşturan moda anlayışının temsilcisi Timberland'in yaz sezonu kadın ayakkabı koleksiyonunda gündüzden geceye tüm kombinlere ve her stile eşlik edebilen seçenekler yer alıyor.
 
İlhamını doğadan ve doğallıktan alan yeşil, bej, pudra pembe, beyaz, vizon ve kahverengi tonlarının hakim olduğu sandalet ve terlik koleksiyonlarında, bu sezonun en iddialısı kalın tabanlı Santa Monica Sunrise modeli. Sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen Better Leather deriden üretilen bu model; yumuşak astar, konfor sağlayan hafif OrthoLite® alt taban, yumuşaklık sağlayan EVA karışımı köpük orta taban ve zemin temaslı EVA dış taban özelliklerle adımlara ekstra rahatlık katıyor.
 
Ayağa mükemmel şekilde oturması için ayarlanabilir bağlama özelliğine sahip Santa Monica Sunrise sandaletler; stili kadar sürdürülebilirliğe doğru bir adım niteliğinde olmasıyla da muadillerinden ayrışıyor. Desenli tabana sahip yeşil, siyah ve kahverengi olarak üç renk alternatifine sahip sandaletlerin terlik modelinde ise beyaz ve siyah renk seçenekleri bulunuyor.
 
Yaz aylarında en çok ihtiyaç duyulan ekstra konfor için mantar orta taban ve ekstra kavrama için kauçuk dış taban ile tasarlanan favori Malibu Waves bantlı ve parmak arası sandaletler ise her sezon olduğu gibi bu sezon da koleksiyonda yerini alıyor.
 
Sürdürülebilir Better Leather deriden yapılan Safari Dawn sandaletler abartısız bir platform ve düz taban arayışındaki kadınlar için ideal bir seçenek olarak göze çarpıyor. Bu model, yüksek geri tepme özellikli OrthoLite® iç tabana sahip modeli ise EVA teknolojisi sayesinde gün boyu konforu mümkün kılıyor. 
 
Spor ayakkabı rahatlığını espadrillere taşıyan Barcelona Bay ise, nefes alabilen slip-on bir model. Barcelona Bay espadriller yerel toplulukları güçlendirmek adına sürdürülebilir olarak elde edilen Community Cotton ™ pamuktan üretildi. Bu model, beyaz ve mavi kanvas alternatifleriyle karşımıza çıkıyor.

LES BENJAMINS Resort 2021 Koleksiyonu

LES BENJAMINS RESORT 2021 koleksiyonu için sokak kültüründen ilham aldığı rahat ve çağdaş tasarımlarını sunuyor. Kökleri Bodrum’un yerel kültürüne uzanan Resort 2021 koleksiyonu için, LES BENJAMINS kurucu ve kreatif direktörü Bünyamin Aydın, Halikarnas Balıkçısı’ndan ilham alıyor.

Bodrum’un merkeze alındığı LES BENJAMINS Resort 2021 koleksiyonu, Cevat Şakir Kabaağaçlı, halk arasında bilinen adıyla Halikarnas Balıkçısı’nın hayatından kesitleri ve Bünyamin Aydın’ın bu Güney sahil kentine duyduğu aşkı önplana çıkarıyor.

Yaz ruhunu büyütüp çoğaltan koleksiyon, Bodrum’un simgesi begonvil renkleri, derin Ege mavisi nüansları gibi ilham verici dokunuşlarla dikkat çekiyor. Ege Denizi’nin esintisini, minimal tasarımlar ve sokak kültürünün canlı dünyasıyla buluşturan Aydın, özgün tasarımlarıyla plaj modasına yepyeni bir boyut kazandırıyor.

LES BENJAMINS Resort 2021 koleksiyonunun öne çıkan parçaları arasında, markanın imza tasarımlarından biri olan oversize kesim t-shirtler, plaj elbiseleri, mini etekler, şortlar ve mayolar yer alıyor. Kadın ve erkek tasarımları, markanın DNA’sı halı deseni gibi dokusal baskıları ve göz kamaştırıcı renkleriyle rahat ve kentsel fitleriyle dikkat çekiyor. Kirli beyaz, parlak neon sarı, begonvil pembesi ve Ege Denizi mavisi gibi özgün renk paletiyle harmanlanan Resort koleksiyonunda her bir parça yüksek kalite kumaşlardan özenle tasarlandı.

Güney sahilleriyle bağlarını daha da kuvvetlendiren LES BENJAMINS, bu sezon The Bodrum EDITION ve Çeşme’de The Beach of Momo’da açılacak mağazalarının yanı sıra, Beymen Bodrum Yalıkavak Marina, IN-FORMAL Bodrum ve Göcek gibi seçili lokasyonlarda özel pop-up’ları yer alacak.

LES BENJAMINS Resort Koleksiyonu, 3 Haziran itibariyle LES BENJAMINS Nişantaşı ve Akasya flagship mağazaları, www.lesbenjamins.com ve diğer seçili noktalarda satışa sunuluyor.

CHUCHU 2021-22 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nun Yıldızları: Tia Mini Bag & Bloom Bag

Dünyanın en güzel şehirlerinden çocuk kitaplarındaki resimlere, endamıyla sokakları renklendiren kadınlardan kült filmlere kadar çok çeşitli esin kaynağından yola çıkarak 9 yıldır üretimi yapılan CHUCHU çantaları, 2021-22 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda el örgülerinden incilere, Uzak Doğu’dan getirilen bambulardan hasıra kadar birçok detayı ile göz dolduruyor.

CHUCHU çantalarının bugüne kadarki koleksiyonlarında kendine yer edinen, daha önce hasır ve deri gibi farklı materyaller ile karşımıza çıkan Tia Mini Bag, bu defa dantel ayrıntısıyla koleksiyonda yer alıyor. Ev kadınları tarafından örülen dantel ile kaplanan Tia Bag’in kısa sapı, önceki sezon koleksiyonlarından farklı olarak, pleksi yerine deriden üretiliyor.

Koleksiyonda yaz aylarının enerjisini yansıtan çantalardan biri de; her bir motifin tek tek elde örüldükten sonra birleştirilmesiyle ortaya çıkan Bloom Bag. Örgülerin ardından özenle, yine tek tek ve elle eklenen incilerin göze çarptığı Bloom Bag, büyük bir emek ve meşakkatle üretiliyor. Tek bir çantanın örülmesi, bir günden fazla zaman alıyor.

CHUCHU tasarımlarını Brandroom Kanyon, Brandroom Bodrum, Brandroom Nişantaşı, Galeries Lafayette İstanbul, Gizia ve Gizia Gate mağazalarında bulabilirsiniz. Çantalar hakkında bilgi almak için info@chuchu.com.tr adresine mail atabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI