Ana SayfaModaSokak Stilinin Yükselen Yıldızı: Eşofman Takımları

Sokak Stilinin Yükselen Yıldızı: Eşofman Takımları

Kışın hem şık hem de rahat olmayı kim istemez. Üstelik bunu kombin yaratma zahmetine girmeden yapmaya ne dersiniz? İhtiyacınız olan sadece birkaç eşofman takımı.

Eşofman takımları sneakerlar ile spor stil yaratarak giyebileceğiniz gibi, tıpkı önerimizdeki gibi deri klasik çizmelerle de giyebilirsiniz. Oldukça havalı göründüğünü inkar edemezsiniz, değil mi? Farklı parçaları bir araya getirmekten, kombinlerinizde cesur olmaktan korkmayın.

Gri eşofman takımı bu stili uygularken dolabınızın demirbaşı olacak. Her renge kolaylıkla uyum sağlayacak gri bir eşofman takımı edinmenizde fayda var.

GAP

İşin içine biraz renk eklemek isterseniz pembeye şans verebilirsiniz. 

Nike

Kışın sevilen renklerinden biri de lacivert. Lacivert eşofman takımınız özellikle gri oversize bir palto ile tamamlandığında harikalar yaratacak.

Oysho

Beyaz eşofman takımı sadece kış aylarının değil her sezonun vazgeçilmezi olacak.

Puma

Eşofman takımlarının tamamlayıcı kış aksesuarı kesinlikle rengarenk bereler. Berelerinizle görünümümüzü pekiştirmek için halka gold küpeler kullanmayı unutmayın.

Adidas Ivy Park

Eşofman takımlarında daha tasarım ürünlere yönelebilirsiniz. Ya da ayrı ayrı alacağınız jogger pantolonlar ve sweatshirtler ile kendi takımınızı yaratabilirsiniz.

Şebnem Günay

Tek bir renk yerine farklı renk bloklarının bir araya geldiği eşofman modellerine kayıtsız kalamayacaksınız.

Trendyolmilla

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI