Ana SayfaGüzellikŞov Dünyasının Değişimden Korkmayan İsimleri

Şov Dünyasının Değişimden Korkmayan İsimleri

Büyük ihtimalle Lady Gaga, "cesur görünüm" dediğimizde aklınıza gelecek ilk isimlerin başında gelecektir. Son yıllarda daha sade bir görünüm elde etse de iddialı kıyafetlerini, makyajlarını ve saç renklerini unutmak ne mümkün! 

Cara Delevingne uzun saçlı model algısını yıkarak kadınların kısa saçlıyken de güzel olabileceğini savundu ve bunun için pek çok kısa model ve renk denedi. 

Müzik dünyasının şirin kadını Katy Perry piyasaya adım attığından bu yana hareketli ve renkli klipleriyle, albüm temalarına uygun stiliyle dikkat çekti.

Beyonce da turne şovlarında havalı saçlarıyla dikkat çekenlerden. Sahnede onu bir tanrıçaya benzeten hayranları haksız görünmüyor, değil mi?

Halsey de değişikliği sevenlerden. Saçlarının rengi ve boyuyla dilediğince değişim yapıyor. Her bir modeli de kendisine yakıştırmayı başarıyor.

Kylie Jenner son yılların en çok konuşulan isimlerinden. Makyaj markasını çıkarmasıyla beraber özellikle güzellik görünümleri eskisinden daha fazla dikkat çeken Jenner, saçlarında değişiklikler denemeyi seviyor.

Her adımı olay olan Kim Kardashian da cesur isimlerden. Kendine has stiline değişik saç ve makyajları adapte etmekte adeta usta!

Kristen Stewart kısa saçı benimseyenlerden. Değişik saç modellerini ve iddialı makyajları denemeye bayılıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI