Ana SayfaTeknolojiSpotify’ı Bir Profesyonel Gibi Kullanmanın 10 Yolu

Spotify’ı Bir Profesyonel Gibi Kullanmanın 10 Yolu

Kulaklıklarınızın tozunu alın, Spotify oyununa dahil olma zamanınız geldi!
 

Evet, doğru duydunuz. Tüm iTunes kütüphanenizi Spotify’a aktarabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken masaüstünde ‘Your Music’ sekmesi içinde yer alan ‘Local Files’a girmeniz. ‘Available Offline’ seçeneğinizi açtığınızda da, ta-da, bütün müzikleriniz Spotify’da.
 

Spotify uygulamanız ister bilgisayarınızda ister telefonunuzda açık olsun, Bluetooth ile kontrolü telefonunuzdan sağlayabilirsiniz.
 

Eğer dinlediğiniz şarkının sözlerinin ne anlama geldiğini öğrenmek istiyorsanız ‘Behind the Lyrics’ seçeneğini işaretleyin ve sözler bir pop-up video gibi önünüzde aksın.
 

Bir etkinlikten önce ortak bir çalma listesi mi oluşturmayı planlıyorsunuz? Listeyi oluşturduktan sonra ‘Play’ tuşunun yanında yer alan ‘…’ ikonuna tıklayın ve ‘Collaborative Playlist’ seçeneğini seçin.
 

Sevdiğiniz sanatçının yakınlarda bir konseri olup olmadığını öğrenmek için vakit kaybetmeyin. Uygulamada yer alan ‘Browse’ bölümünde ‘Concerts’ alanını göreceksiniz. Tıklayın ve kişisel listeniz karşınıza çıksın.
 

Spotify Running ile koşu temponuza uygun müziği bulabilirsiniz. Uygulamadaki ‘Browse’ alanına girdiğinizde ‘Running’ seçeneğini göreceksiniz. Tıkladığınızda Spotify’ın sizin için önerdiği liste ile koşmaya hazırsınız.
 

Keşfettiğiniz ve dinlediğiniz şarkılar kaybolmuyor. Spotify’ın masaüstü uygulamasında yer alan üç çizgili ikona tıkladığınızda karşınıza çıkan ‘Play Queue’den geçmişinizi listeleyebilirsiniz.
 

2016’nın en popüler isimlerinin yer aldığı listelere 2016 Wrapped sayfasından ulaşabilirsiniz.
 

Ofiste dinlediğiniz Maroon 5’ları kimse görmesin mi istiyorsunuz? Sağ üst köşede adınızın yazdığı yerin yanındaki oka tıklayın ve açılan menüden ‘Private Session’ seçeneğini işaretleyin.
 

Eğer önerilere açık bir dinleyiciyseniz, sizin için hazırlanan Discover Weekly listenize bayılacaksınız. Spotify tarafından size özel hazırlanan bu 30 şarkılık liste ile yeni keşiflere yelken açabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI