Ana SayfaAstrolojiŞubat Ayı Burç Yorumları

Şubat Ayı Burç Yorumları

Uzman Astrolog Şebnem Ekşib'in Şubat ayı yorumları şu şekilde:

KOÇ

Burcunuzun yöneticisi Mars ay boyunca sizin alanınızda seyredecek. Bu etki ile daha dürtüsel, mücadeleci ve hırslı enerjiler içinde olacaksınız. Rekabete açık ve çabuk harekete geçmek eğilimleriniz hayatınızın her alanına yansıyabilir. Eğitim alanları, yolculuklar, akademik çalışmalar, açısından net kararlar alabileceğiniz bir ay söz konusu. Öte yandan değişikliklere açık olacaksınız. Burcunuzda hem mars hem de Uranüs aktif olacak ki enerjiniz güçlenirken, ele aldıklarınızı planlı şekilde organize etmelisiniz. Ani kararlar alabilirsiniz. Sakin ve esnek olmak sizin için önemli olacak. Ani ve beklenmedik gelişmeler, birden alınan kararları uygulamaya almanız çevrenizi şaşkınlık içinde bırakmanıza neden olabilir.

Bu ay grup çalışmalarına, ortak işlere uyumlu değilsiniz. Daha bireysel, öncü ve kendi başınıza hareket etme eğilimleriniz artıyor. Duygusal ilişkilerinizde sakin olmaya önem verin. Aşk ve ilişkiler açısından da radikal kararlar vermeniz söz konusu. Sağlıkta baş bölgenize, migren ve sinüzit hassasiyetlerine dikkat edin. Tansiyon sorununuz varsa ay boyunca kontrol altında tutmaya çalışın.

BOĞA

Sağlığınıza önem vermeniz gereken bir Ay geçiriyorsunuz. Bağışıklık sisteminize önem vermeniz ay boyunca dikkat etmeniz gereken konuların başında geliyor. Mikrobik kaynaklı rahatsızlıklar ve ateşli hastalıklar açısından bu ay yatkın enerjileriniz var. Duygusal karmaşalarınızın arttığı, kendi yönünüzü aradığınız, kararsızlar yaşama ihtimalinizin yükseldiği bir ay olabilir. İş konularında 13 Şubat’tan itibaren yönetsel alanlar başta olmak üzere öne geçme potansiyelleriniz söz konusu. Ancak Şubat ayı boyunca bilhassa Şubat ortasından itibaren düşmanlara, gizli rakiplere, fark etmediğiniz hasımlarınıza çok dikkat edin. Gardınızı iyi almanız önemli olacak. 19 Şubat’ta gerçekleşen Dolunay ile ailevi konular öne çıkarken, ay ortasını daha çok kendi alanlarınızda ve stresten uzak durmaya çalışarak geçirin.

İKİZLER

Kişisel alanlarınızın öne geçtiği bir ay geçireceksiniz. Bir süredir kariyer, iş veya özel hayatınızdaki hızlı tempo yerini sosyal ilişkileriniz, çevrenizle olan kontaklarınızın artmasına bırakıyor. Hedeflerinizle ilgili bu ay hiç beklemediğiniz umulmadık gelişmeler yaşayabilirsiniz. Şubat dolunayı size ilginç fırsatlar verebileceği gibi yakın çevrenizden gelecek destekler, belirsiz bir konunun aniden belirgin bir hale geçmesi gibi durumları aktif kılabilir.

İlişkileriniz adına kararlar alabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde romantik beklentilerinizden ziyade kendinizle kalma, size yük gelen ilişkilerden, ortaklıklardan kurtulma eğilimi verecek. Bu ay gerçekten yanınızda olan dışında kimseyi hayatınızda istemeyebilir, genel yaklaşımınızda mesafeli olmaktan yana olabilirsiniz. Ayın ortasından itibaren hem dünyevi konular, hem de ilişkilerle ilgili durumlar aktif bir hal alacak.

YENGEÇ

Kariyer ve iş alanlarınız adına hızlı gelişmelerin olduğu hatta sürprizlere açık bir ay geçireceksiniz. Evlilik ve birliktelikler adına da ani kararlar alabileceğiniz etkiler içindesiniz. Özellikle 17 Şubat’tan itibaren hayatınızda ani gelişmeler ve karar gelebilir. Mücadeleci ve sonuç odaklı yaklaşımlar içinde olacaksınız. Bu ay ikinci yarısı ile sağlığınıza önem verin ve değişebilecek koşullar nedeniyle planlarınızı hızlı biçimde yeniden belirlemek durumunda kalmanız halinde çözüm odaklı yaklaşımlar sergilemeye gayret edin. 19 Şubat’ta gerçekleşecek Dolunay parasal alanlarda sürpriz gelişmeler sunabilir. Dolunay sonrası dikkatiniz daha çok maddi konulara odaklanabilir.

ASLAN

Şubat ayı ilişkiler, eşinizle bağlantılı konular, iş ortaklıklarınız, projeler adına öne çıktığınız, ikili ilişkiler, anlaşma ve sözleşmeler, iş teklifleri adına yoğun bir tempoda olmanızı sağlayacak. 19 Şubat’ta gerçekleşecek dolunay burcunuzda olurken, ayın ikinci yarısı hayatınızda köklü değişikler, yeniden yapmak durumunda kalacağınız planlamalar olabileceğine işaret etmekte. Şubat etkileri dünyevi konular, finansal alanlar, iş konularında hızlanan temponuza rağmen, aşk ve ilişkilerde daha çok yalnız kalma arzusu içinde olacağınıza işaret etmekte. İlişkilerde kökten değişiklikler yapabilir, ani kararlar alarak yol ayrımlarına veya ilişkiyi yeniden biçimlendirmeyi tercih etmenize neden olabilir. Aşkta cesur adımlar atabilirsiniz ancak genel plan daha çok kendinizle olma isteğinizi arttırmakta. Bilhassa 18 Şubat civarı aşk ve ilişkiler odak noktanız olabilir ve bu süreçte radikal adımlar atabilirsiniz.

BAŞAK

Şubat ayı ortasından itibaren aktif olacak Mars Uranüs kavuşumu değişimler alanınızda ani ve köklü şekilde kararlar almanızı ve finansal konuları da içerecek şekilde kişisel alanlarınızda birçok yenilenme yapacağınıza işaret ediyor. Maddi konulara ay boyunca dikkat edin ve riskli yatırımları çok dikkatli planlayın. Gelir gider dengenizi iyi ayarlamanız gereken bir ay söz konusu. Bu ay sağlığınıza dikkat etmeniz doğru olur. Bağışıklık sisteminizi ay boyunca iyi korumaya gayret edin.

Sosyal ilişkilerinizin azaldığı ve kendinizle olmak isteyeceğiniz bir ay geçirebilirsiniz. Şubat boyunca dikkatiniz aşk veya ilişkilerden ziyade ailevi alanlar, kişisel konular ve ebeveynlerinize odaklanabilir. Evinizle ilgili planladığınız bir değişiklik, taşınma veya dekorasyon planınız varsa 13 Şubat’tan itibaren ani bir kararla harekete geçebilirsiniz.

TERAZİ

Hayatınızdaki hedeflerinizi yeniden belirlediğiniz bir ay geçirebilirsiniz. Öncelikle karşı burcunuza yerleşen Mars, evlilik, ilişkiler, partner veya eşinizle bağlantılı konularda hareketli bir ay geçirmenize neden olabilir. Evli iseniz gerginlikler açısından riskli bir ay söz konusu ki ilişkinizde daha sakin olmaya gayret edin. Odak noktanız beraberlikler kadar ortaklı işleriniz, proje çalışmaları açısından da yoğun olacak. Yeni iş teklifleri, aniden gerçekleşen yeni bir projenin içinde olmanız gibi başkalarıyla birlikte yürüttüğünüz işler ve konular açısından hareketli bir ay geçireceksiniz. 19 Şubat Dolunay enerjisi hedefleriniz, sosyal alanlar, bir süredir üzerinde çalıştığınız bir konunun sonuçlanmasıyla ilgili net etkiler yaşamanıza neden olacak. Bir süredir hayatınızda belirsizlik taşıyan konuların daha belirgin olacağı bir ay geçireceksiniz.

AKREP

Gündelik işleriniz, günlük koşturmalarınız açısından Mars sizi hayli hareketli bir ay içinde tutabilir. Mesleki konularda hızlı bir temponuz var. İş ortaklarınız, birlikte iş yürüttüğünüz kişiler, meslektaşlarınızla ilişkilerinizi daha sakin ve dikkatli yürütün. Öncelikle bu ay boyunca rekabete, mücadeleye açık etkileriniz var. Düşmanlar yada karşı karşıya olduğunuz kişilerle daha fazla yüzleşmeniz ve aynı arenada mücadele etmek zorunda kalmanız olası. Akıllı ve planlı manevralarla ilerlemeniz gereken bir ay geçireceksiniz.

19 Şubat’taki Dolunay etkisi kariyer ve iş alanlarınızı hareketlendirecek. İşinizle ilgili daha belirgin ve net kararlar almanız, sonuç odaklı hareket etmeniz bilhassa ayın ikinci yarısından itibaren etkin olacak. Maddi alanlarda ise girişimleriniz, bir süredir üzerine odaklandığınız bir durum hızlı gelişme içine girebilir.

YAY

Aşk ve ilişkiler adına hızlı gelişmeler içinden geçeceksiniz. Çocuklar, çocuklarla ilgili konular odak noktalarınız arasında öne çıkıyor. Çocuklarla ilgili ani gelişmeler yaşanabilir. Bekarsanız aşk hayatınızda beklenmeyen durumlara hazır olun. Venüs burcunuzda Şubat boyunca yolculuk yaparken, bir yandan dikkat çekici olmanızı sağlayacak. Ama öte yandan da kendi alanlarınıza ve kişisel sınırlarınıza da önem vereceksiniz. 10 Şubat’la birlikte hayatınıza aniden biri girebilir veya devam eden birlikteliğinizde ilişki farklı bir yöne geçebilir.

Bu ay hayata bakışınızı yeniden revize ederek, kendinizle kalıp kararlar alma eğilimde olacaksınız. 19 Şubat’ta gerçekleşecek Dolunay ile ilişkiler ve duygusal alanlar başta olmak üzere genel olarak bir süredir cesaret edemediğiniz konularda daha net bir bakış açısına sahip olacaksınız. Diğer yandan yurtdışıyla ilgili bir planınız varsa ani şekilde bu konuda da gelişmeler yaşanabilir.

OĞLAK

Değişim döneminden geçmektesiniz. Ev ve aile konuları, kariyer ve iş alanları ay boyunca sizin için en aktif alanlar arasında yer alacak. Ay boyunca evinizde, kendinizi güvende hissettiğiniz alanlarda olmak önemli olacak. Ev ve gayrimenkulle ilgili ani gelişmeler, sürpriz kararlar yaşayabilirsiniz. Birden gelişen taşınma durumu, farklı bir yerden gelebilecek iş teklifi veya işinizde gelişen yeni durumlar planlarınızı yeniden revize etmenize neden olabilir. 19 Şubat’la gerçekleşecek Dolunay süreci size değişimler getirecek. Sonuçları uzun vadeye yayılacak yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte ilişkiler, duygusal konular başta olmak üzere, ortaklaşa alanlarınız, ikili ilişkileriniz yeniden revize oluyor.

KOVA

Yakın çevrenizle alakalı hızlı gelişmelerin olacağı hareketli bir ay geçireceksiniz. Öncelikle Güneşin 13 Şubat civarında burcunuza geçmesiyle Merkür ve Güneşi kendi alanınızda misafir etmiş olacaksınız. Bu etki ticari konular, iletişim alanları, kendinizi ortaya koyma, daha aktif şekilde bu ayı geçirme açısından etkin enerjiler verecek. Sosyal alanlarınıza yerleşen Venüs ise çevrenizle kontaklarınızı geliştirirken, hedeflerinizi gerçekleştirme veya planlarınızın aniden hızlanmasıyla ilgili destekler alacağınız işaret etmekte. Duygusal konularda ise net kararlar alarak uzamış, sizi yoran ilişki ve kişilerden uzaklaşmanız söz konusu. Karşı burcunuzda gerçekleşecek Dolunay döngüsü evlilik, iş ortaklıklarınız, eşiniz, partner veya birlikte iş yaptığınız kişilerle ilgili kararlar almanızı, bir dönemi kapatmanızı sağlayabilir.

BALIK

Maddi konuları dikkatli yönetmeniz gereken bir ay geçireceksiniz. Para alanınızda bulunan Mars, ani gelişmeler, beklenmedik durumlara yatkınlık verecek. Bilhassa 14 Şubatla 20 Şubat arasında dikkatiniz maddi alanlar, finansal konulara yönelecek. Finansal işleriniz açısından ay boyunca riskli adımlar atmamanız yerinde olacaktır.

Mesleki konular, iş alanlarında 19 Şubat da gerçekleşecek Dolunay döngüsü ile belirsizlik içeren konularda önemli dönüşümler yaşayabilirsiniz. Görmeniz ve fark etmeniz gereken bir durum açığa çıkabilir. Diğer yandan bu ay sağlığınıza ve sağlıkla ilgili alanlarınıza dikkat etmeniz yerinde olacak. Anne tarafından akrabalar, dayılar, teyzeler gibi yakın akrabalarınızın sağlık konularıyla veya hayatlarında önemli bir değişimle de ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI