Ana SayfaModaSürdürülebilir Bir Gardırop Yaratmak İçin Etkili İpuçları

Sürdürülebilir Bir Gardırop Yaratmak İçin Etkili İpuçları

Daha sürdürülebilir bir stile imza atmak, kusursuz görünürken çevreyi de önemsemek ve bu konuda farkındalıkla üzerinize düşeni yapmak için yapabilecekleriniz var! Önerilerimize kulak vermeniz ve uygulamaya başlamanız yeterli.

Hangi kıyafetlere sahipsiniz?
 

Zaman zaman nelere zaten hali hazırda sahip olduğumuz aklımızdan çıkabiliyor. Özellikle alışveriş heyecanıyla çok benzer şeyler satın alabiliyoruz. Bunu önlemek adına alışverişe çıkmadan önce, gardırobunuza bir göz atmanızı öneriyoruz. Birkaç fotoğraf da çekebilirsiniz. Böylece alışveriş esnasında yeni beyaz bir gömleğe vurulduğunuzda, dolabınızda ona çok benzeyen ve zaten sizin olan bir başka beyaz gömleğin varlığını hatırlayabilirsiniz.

Fotoğraf: @kaesutherland

Zamansız parçalara odaklanın.
 

Zamansız kıyafetlerin sıkıcı olabileceği önyargısından sıyrılmaya ne dersiniz? Desenli ve renkli parçalar da zamansız olabilirler. Burada önemli olan kumaş kalitesi ve o ürünü uzun yıllar giyebilecek olmanız. Bütçenize daha uygun, birkaç yıkamada tüm büyüsünü yitirecek ucuz kumaşlar yerine yüksek kaliteli kıyafetler tercih edin. Farklı şekillerde giyebileceğiniz fonksiyonel tasarımlar ise sürdürülebilir bir dolabın en havalı parçalarından olacaktır!

Fotoğraf: @fannyekstrand

Etik markalardan alışveriş yapın.
 

İnternet sayesinde dünyadaki her gelişmeden haberdar olabiliyoruz. Yoksul ülkelerde ucuz işçilikle ürünlerini üreten ve çalışanlarının haklarına, taleplerine itibar etmeyen markaları dolabınızdan uzaklaştırmayı deneyebilirsiniz. Bu tip haberleri duyduğunuzda sosyal medya hesaplarınızdan paylaşarak ya da çevrenizdekilere de göndererek bilinçlenmelerine destek olabilirsiniz.

Fotoğraf: @lauralabee 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI