Ana SayfaYaşamTemmuz 2017 Burç Yorumları

Temmuz 2017 Burç Yorumları

Aşk yaşamınızın öne çıkacağı, yaratıcılığınızın tozunu alacağınız bir ay geçireceksiniz. Ayın ilk günlerinde kariyer ve aile arasındaki seçimlerde dikkatli olmalısınız. Ayın ilk yarısında etkili olan dolunay gerçek gücünüzü göstereceğiniz bir finale davet edecek. Özel bir destekçiniz kariyer yaşamınızın önünü açacak, kitlelere adınızı duyuracak bir adım atacaksınız. Arayışlarınız son bulurken, ayın ikinci yarısında hedefinize ulaşacak, yeni bir aşka ya da projeye başlayacaksınız. Ayın son haftasında seyahatlerinizde dikkati elden bırakmayın.

Ayın ilk günlerinde trafikte kazaya açıksınız son derece dikkatli olmalısınız. Ayın ilk günlerinden itibaren ev ve yuvanızla ilgili fikirlerinizi ailenize sunabilirsin,z kabul etmeleri ve düzenli bir ek gelire sahip olmanız ayın ikinci yarısında mümkün. Taşınmak ya da medya çalışmalarınızı tamamlamak için ayın ilk yarısını değerlendirirseniz kitlelere adınızı duyurmanız mümkün olabilir. Ay ortasında yakınlarınızdan birinin sağlığıyla ilgili beklenmedik haberler alabilirsiniz. Ay sonuna doğru mali konularda risk almayın ve evinizi yenilemek, yuva kurmak istiyorsanız mutlaka adım atın. Çabalarınız karşılıksız kalmayacak.

Ayın ilk günlerinde mali konularda dikkatli olmalısınız. Büyük ödemeler kazandıklarınızın uçup gitmesine neden olabilir. Ayın ilk yarısında ek gelir arayışınızın sonuna gelecek yeni bir gelir kaynağı bulacaksınız. Bu dönem aynı zamanda borçlarınızın sona ermesi anlamına da gelebilir. Ayın ikinci yarısında yeni bir iletişim ya da taşıma aracı satın almanız mümkün. Yakın çevrenizden biriyle ortaklık yapmaya niyetlenirseniz ayın 2 .yarısını tercih edin ve kalıcı olması için çabalayın. Ay sonuna dek çekiciliğiniz dorukta olacak, yalnızsanız hayran kitleniz artabilir.

Ayın ilk günlerinde dikkatli olun öfkenizi kontrol edemezseniz, yakınlarınızdan ve ortaklarınızdan destek değil köstek görebilirsiniz. Eğer evlenmek veya ortaklık kurmak isterseniz ayın ilk yarısında harekete geçmelisiniz. Yardım alacaksınız. Aynı şekilde boşanmak veya ayrılmak için de doğru bir zaman dilimi. Ay ortasında kariyerinizle ilişkili değişiklikleri esneklikle karşılamalısınız. Aksi halde yenilikler size acı verir. Konforun farkına varana dek durumdan acı duyabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında yeni gelirler kazanmaya başlayacak ya da iş bulacaksınız. Uzun süre çalışacağınız bu işin zorluklarına değil yararına odaklanın.

Ayın ilk günlerinde yakınlarınızın sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Aşk yaşamınızdaki engeller ve kendi sağlık sorunlarınızda cabası. Ay ortasında işinizle ilgili bir final yaparak kısmen rahatlayacaksınız. İş arayışınız varsa nihayet güçlü birinin desteği ile aradığınızı bulabilirsiniz. Ay ortasında seyahatler can sıkıcı olabilir. Ayın ikinci yarısında görünüşünüzü ve kişisel stilinizi tamamen yenileyecek, öfke-duygu arasındaki sorunu çözeceksiniz. Uzun vadeli bir ilişkiye merhaba demeniz de aynı döneme denk gelecek.

Gerçek dostlarınız kimler olmadığını ayın ilk günlerinde anlayacaksınız. 6’sından itibaren biraz içe dönmek, okumak ve yalnız kalmak iyi gelecek. Ay ortasından partnerinizden ayrılmak veya uzun zamandır aradığınız sevgili adayıyla tanışmak mümkün. Kontrolü ona bırakmaya hazırsanız  O’da sizi sevmeye hazır olacak. Ay ortasında dostlarla para ilişkisi kurmamış olmalısınız. Ayın ikinci yarısında mülk almak üzere anlaşma yapabilirsiniz. Ay sonunda öğreneceğiniz yeni bir ruhsal gelişim tekniği öfkenizi yatıştıracak. Ameliyat olmanız gerekebilir.

Ayın ilk günlerinde ailenizle kariyeriniz hakkında ters düşebilirsiniz. Baskılarını ensenizde hissedeceksiniz. 5-22 Temmuz arasında yolculuk yapmaktan keyif alacaksınız. Ayın ilk yarısında evle ilgili köklü yenilikler yapabilirsiniz. Ay ortasında partnerinizin kararıyla yolları ayırabilir ve kariyerinizde bir döneme veda edebilirsiniz. Şaşkınlığınız geçtiğinde yeni dostlar, yepyeni bir çevre ve yeni idealler sizi bekliyor olacak. Ay sonundan itibaren daha çok seveceğiniz bir görevde yer alma şansı bulacaksınız.

Seyahatler ve tanınma programınız hakkında ayın ilk günlerinde dikkatli olun. Beklenmedik gelişmeler tüm planları alt üst edebilir. İş ve sağlık konusundaki eni değişiklikler kariyerinizi de etkileyecek. Ay ortasında her türlü değişime hazır olmalısınız. İletişim araçlarınız ya da otomobiliniz ay ortasında değişebilir. Kariyerinizde mutlu bir adım atmanızı sağlayacak sözleşmeleri ay ortasından itibaren imzalarsanız uzun vadeli gelirler elde edebilirsiniz. Ayın ikinci yarısında yeni bir görev üstlenecek ve başarıyla altından kalkacaksınız.

Ayın ilk günlerinde üstünüzde baskı artarken, beklenmedik engellerle karşılaşacak bir kez daha güçleneceksiniz. Partnerinizin tepkilerine hazır olun. Ayın ilk yarısında güçlü birin desteği ile yeni gelirler kazanma şansı bulacaksınız. Bir işiniz varsa ayrılık kararı da alabilirsiniz. Yurt dışına gitmek, taşınmak, partnerinizin sürpriz teklifini değerlendirmek ay ortasındaki olasılıklarınız. Ayın ikinci yarısında yeni hayatınıza başlangıç yapacak ve doğru hedefler belirleyeceksiniz. Ay sonunda evlilik veya ortaklık için diretmemelisiniz.

Ayın ilk günlerinde kontrolcü yaklaşımınızın zararlarını gözlemleyebilirsiniz. Aile bireyleri etkiniz kadar tepki gösterecek. Aileniz ve yakınlarınızla ilişkilerinizi sarsacak ikinci kriz ayın ortasında can sıkıcı olabilir. Ayın ilk yarısında görünüşünüzde değişiklik yapacak, önemli kararlar alacak ve tam anlamıyla değişeceksiniz. Ayın ikinci yarısında kredi almak veya sigorta ödemeniz rahatlatacak. Ayrıca düzenli ek gelir elde etme şansı da bulabilirsiniz. Ay sonunda Yakınlarınızın sağlık sorunlarının iç dünyanıza yansıması ayın ilk günlerinde sağlığınızı bozabilir. Tansiyon sorunlarına dikkat etmelisiniz.

KOVA: Ayın ilk günleri sağlık ve yakınlarınızın sağlık sorunları korkutabilir. Öfkenizi kontrol altında tutmalı, tansiyonu yükseltmemelisiniz. Ay ortasında iş çevrenizi değiştirecek, kısa yolculukların yaratacağı sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Yeni bir kişisel gelişim tekniği ile düşüncelerinizi, duygularınızı yönetmeyi ayın ilk yarısında öğreneceksiniz. Ay sonuna doğru evlilik ya da ortaklık kurma kararı alabilirsiniz. Sevgi ve aşk ilişkilerinize arkadaşlarınızın müdahale etmesi duygularınızı sarsabilir. Kararlarınızı kendiniz almalısınız. Ay sonundan itibaren işinize yurt dışında veya kent dışında bir alan yaratacaksınız.

BALIK: Yaratıcı projeleriniz arkadaşlarınız tarafından engellenebilir ya da değiştirmeniz için baskı görebilirsiniz. Size ait olanı ayın ilk günlerinde korumalısınız. Ayın ilk yarısında güçlü dostlarınızdan birine veda edeceksiniz. Ay ortasında yaratıcı projeleriniz için bir miktar beklenmedik harcama yapmanız gerekebilir. Yeni bir iş teklifi veya iş ortamınızı yenilemek ayın ikinci yarısının konusu. Mali sorunlar sizi yeniliğe zorlayacak. Böylece uzun vadeli bir anlaşmaya imza atacaksınız. Koşullar yeterince tatmin etmese de evet demelisiniz. Ay sonundan itibaren aşka ve çocuklarınıza yönelebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI