Ana SayfaDüğünTolgahan Sayışman ve Almeda Abazi Los Angeles’ta evlendi

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi Los Angeles’ta evlendi

Yaklaşık iki yıldır birlikte olan yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ile Miss Globe Kâinat Güzeli Almeda Abazi dün Los Angeles’ta nikah masasına oturdu. Sayışman ve Abazi yakın dostlarının katıldığı 40 kişilik sade bir törenle dünya evine girdi.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde sürpriz bir kararla nikâh işlemlerini başlatmış ve nikah günü olarak Almeda Abazi’nin doğum günü olan 13 Şubat’ı seçmişti.

Ünlü çift düğün şarkısı olarak Beyonce‘un Halo şarkısını tercih etti. Sayışman’ın nikah şahitliğini model Tober Maier yaptı.
 

Yaklaşık iki yıldır birlikte olan yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ile Miss Globe Kâinat Güzeli Almeda Abazi dün Los Angeles'ta nikah masasına oturdu. Sayışman ve Abazi yakın dostlarının katıldığı 40 kişilik sade bir törenle dünya evine girdi.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde sürpriz bir kararla nikâh işlemlerini başlatmış ve nikah günü olarak Almeda Abazi'nin doğum günü olan 13 Şubat'ı seçmişti.

Ünlü çift düğün şarkısı olarak Beyonce'un Halo şarkısını tercih etti. Sayışman'ın nikah şahitliğini model Tober Maier yaptı.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI